.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Уф, надула съм се като плондер. Отказвам да се претегля, 'щото ще ми стане лошо от резултата.
    Мусайбе. Ма ня'а. Тъпо.
    Чудя се дали изобщо да си давам труда да звъня... Или просто да си изляза с новата мръвка, барем малко цуни-гуни ударя.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Уф, надула съм се като плондер. Отказвам да се претегля, 'щото ще ми стане лошо от резултата.
    Мусайбе. Ма ня'а. Тъпо.
    Чудя се дали изобщо да си давам труда да звъня... Или просто да си изляза с новата мръвка, барем малко цуни-гуни ударя.
    Пълниш ми душата като те чета ! И аз съм във война с кантара и милия прах хваща,ама кой го кара такива грозни неща да показва.

Взех заплата поне.Разгеле.Сега сме само с месец назад,но така се живее.Не се живее с липсата на отпуск и другите глупости,но това са подробности.Все същата съм като тези дни.Спорим как ще похарчим парите от сватбата.Той иска кола,аз искам екскурзия.че и да остане след време като родя.Изгърмя си куршумите той с тоя телевизор.
    Странното е че се женя за човека,който обичам откакто го видях преди 6-7 години.Това е правилното решение,до което стигнахме с много любов и малко размисъл.Живеем заедно и не можга без него.И в същото време ме е страх,защото никога не съм искала да се женя,да съм нечия съпруга и да си сменям фамилията.По принцип да съм с него до края на живота не ме плаши,но защо една халка ме притеснява така?Да не говорим за децата-харесвам ги,но да са чужди.Не съм се виждала да имам деца и това не е само заради това че винаги съм мислела че за мен ще е трудно да забременея.Просто приемам децата като края на живота ми.гадно звучи.Осъзнавам че звучи егоистично.Осъзнавам че ако имам деца искам да са от него,но....Няма да съм щастлива напълно ако съм изцяло сама ,но с хубава кариера и да пътувам много.Но няма и да съм щастлива да съм изцяло отдадена на семейството си ,да съм домакиня и да работя нещо,колкото да изкарвам пари за да ги харча по децата.Няма угодия май...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си