- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
криво ми е. що за низши същества, мамка им! писна ми да ме коментират, одумват, да говорят зад гърба ми. а аз.. дори не знам за съществуването им. що за наглост? що за безочие? как можеш да се 'храниш' с интриги и лицемерие?
Чувствам се... добре. Не страхотно, но добре, което е страхотно :Д :Д Интересно е как се люшкам от едната към другата крайност в настроенията си, но предполагам, че това е нещо напълно нормално за женските индивиди :Д
И многомногомного се радвам от IELTS резултата, хохохохох.
Пф, някой нещо ми каза,че на 8ми последно щях да бъде,ама не знам. Аз седнах онзи ден и ще съжалявам во веки
Кафе с мама и камина <3 life is great.
maDamn
Конституционно право!
Хора, не си причинявай МО или право...бягайте далеч!
maDamn
в комфортната си зона съм.. и не знам това до колко е добре, но имам чувството, че нещата скоро ще се променят..
трябва да си преодолея страха от коли/движение с коли/пресичане на улици, който вече се превръща в панически страх, ама как по дяволите, като всеки ден виждам катастрофи? какви тъпаци имат книжка, не ми го побира главата, а защо всички бързат и си мислят, че тяхното е най-важно също ме оставя в някво философско настроение съчетано с погнуса от човешкия род..
Мале, плачеше ми се тази сутрин. Сега, 10 часа, няколко чаши кафе, дузина чаши чай и зверско главоболие по-късно, си знам материала, който така прекрасното ми училище забрави да ни предаде.
Чувствам се като грохнала машина, хах. Тая моя твърдоглавост ще ме изтощи, но изобщо няма да се предам на някакви си 6 есета.
Уф, снощи беше мегаякоооо! С'а още съм разшит-съшит, цялата треперя и почвам да не мога да си кажа лафа. А тря'а да се облека елегантно и ще бъда заведена на вечеря... Притеснявам се малко, дано не е няк'во прекалено лъскаво място, че за днеска съм си изхабила гланца.
Напра'о ш' почина, треперя цялата, т'ва уиски не ще да излиза от мен още.![]()
Но съм любопитна да го видя в движение. Ай кат' е такъв мерака за изискани изживявания, да му видя к'ъв ше е келепира от цялата работа.
Чувствам се грозна и смачкана, ама желана. Найс!
I don't know the way you feel but boy I'm hoping
I always used to hide a way, but now I'm open
![]()
Много ми се яде козунак обаче чак утре смятам да се замъкна до магазина да видя дали няма нещо подобно. Но бих убила за домашен. Жалко, че изобщо не ме бива в тея работи, може би щях да си жертвам времето да се опитам да направя.
Загубих си цял час от живота за лекция, за която не трябваше да ходя. То поне нещо смислено да беше... оф.
И съм приятно развълнувана и в същото време усещам как пак почвам да ги мисля прекалено много нещата и...Не знам вече и аз какво искам.
Браво на JustaLittleKid, чудесен резултат си постигнала.
Чувствам се почти умрял... Днес през ръцете ми са минали сигурно към 10 тона стока... Към 13:30 дойде регионалния ни мениджър, като ме видя, веднага се обади на дежурната управителка и ѝ каза да извика всички служители, да хващат по един палет и всичката стока да излиза вънка, че аз изнемогвам вече...
В 15:00 часа когато се прибирах вече, ме болеше абсолютно всичко, виеше ми се свят, умирах от глад, имах силно сърцебиене и едвам се движех... Та накрая за ей така да бъда довършен бях и на зъболекар...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Русата мадама?Първоначално написано от DarkTemplar
Чувствам се супер, с майка ми си правим ретро дискотека, пускаме всичко от 70-90, което се сетим! А после към модерното пиене на водки и слушане на Галена в чалготеката. ;д
Поздрав!
П.П - Песента се казва "Как си ти?"
Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-18-2014 на 18:30
Седя си в нас, слушам си музика, пия биричка и чакам един приятел да се изкъпе и да излизаме. Как се чувствам... добре, предполагам. Като гледам тук всички пишат за някакви любови и неща, аз от около година не съм я чувал и мисля, че е време да спра да мисля за нея. Като се замисля колко са се променили нещата за една година, колко съм се променил аз. Не знам към хубаво или към лошо. Но въпреки това всичко сякаш се задълбочава в монотонността си. Все същите седмици, месеци, това ме убива. Надявам се сега със топлия сезон да се случат нови, затоплящи неща. То от мен си зависи де...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Последно редактирано от DarkTemplar : 04-18-2014 на 19:33
Welcome to the Jungle...
“Sometimes life is too hard to be alone, and sometimes life is too good to be alone.”
Май тря'аше да го оставя за друг път. Тоя пич... Зак'во е решил, че тря'а да изхарчи осем заплати преди да ми думне едно... преди да си станем близки, де'а. И се срамува да говори за секс. Трогателно! Нях, мно'о съм готина. Пак пуснах бомба по терлици. Няняняння!
В признак на прогреса ми реших да си позволя да гледам финалния епизод на Декстър. Просто... Fail!
Сега съм ядосана, разочарована, тъжна, много се саднах и без това съм пак в изключителните настроения, точно това ми трябваше съвсем да изтрещея. Браво на мен.
Ама честно... по-тъп финал не можаха ли да измислят?!
Както би казала баба ми " Язък! " .