.
Затворена тема
Страница 56 от 195 ПървиПърви ... 64652535455565758596066106156 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 4861
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Та:

Конфликтна, импулсивна и безпардонна личност. Не мисли за последиците, може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те срине психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, той винаги е прав, а те грешат. И като лютива подправка, има огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите му на егоизъм са доста чести, но той никога няма да го признае. Не признава и грешките си, а търси друг начин (например подарък) да си „откупи“ вината. При това няма да прояви желание да поговорите за проблема. Да се разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

Не важи за всички, разбира се, но някои прилики са изумителни.
    Я, някой е описал супер точно баща ми. :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И бившия ми

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Късметлийка, че си се отървала от такъв индивид. :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да ти кажа, след близо 8 години...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Мммм сутринта взехме едно агне и утре трябва да се съберем на обяд семейството. Брат ми е малко в Германия, ама поне ще има повече за мен Май трябва да отида да помогна с лука, ама ме е налегнала летаргията.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    СамърРейн, к'во учиш?
    Медицина. 3-ти курс.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

JustaLittleKid
    Guest
    Супер скучен клас. ;д Май не ми одобриха идеята, а тя е доста яка и интересна пък!

Мега фен Аватара на tori
    За мене пък не вАжи всичкото описно. Чак такъв тросък не съм, странно.
    Иначе ми е яко - наспах се. :3333333 Само един субект ми липсва ама в понеделник евентуално.

Мега фен Аватара на baby_baby
    В предпразнично настроение съм

Цял ден боядисвам яйца и правя козунаци много съм доволна как станаха

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Всъщност и на мен ми е някакво празнично, дори се усещам, че мъничко ми се иска да съм.с роднините утре (което е неизбежно, поне засега)

Мислех да правя козунак, но нямаше кога днес :/
    а вчера не мислех да.правя козунак
    Нищо, де, догодина *беззъбата емотка*

И също така се вълнувам за юни/юли и за бала (не очаквах) и за кандидатстването и за лятото...

Като цяло се вълнувам за всичко, дано не се развалят работите накрая.
    Последно редактирано от Ewok : 04-19-2014 на 18:24

JustaLittleKid
    Guest
    На мен пък изобщо не ми е празнично. Като цяло не си падам по такива семейни празници, повечето семейни сбирки са ужасни, скучни, досадни. Утре ще се наложи да сме вътре, което е изключително потискащо, никаква атмосфера няма. Когато сме на двора, е доста по-приятно. Ще постоя час-два и си се качвам. :Д

Иначе днес боядисвахме яйца с майка ми, станаха много якиииии^^ Нямам търпение да дойде утре сутринта, вкусен козунак и яйца, мммхм. :Д

Edit: Днес осъзнавам колко съм щастлива всъщност. Първо реших да си припомня за разните там синдроми на Патау, Едуардс и т.н. (в темата на 12-класниците ги обсъждаха) и снимките, които видях, бяха толкова ужасяващи. Толкова съм щастлива с това, което представлявам, от начина, по който изглеждам.

Преди малко пък гледах репортаж в предаването "Ничия земя", посветено на доживотния затвор. Показаха интервюта на двама затворници, толкова... докосващо, не знам. Толкова каращо те да се замислиш. Не съм сигурна за какви престъпления бяха (единият мисля, че е убил педофил непредумишлено), но някак... всеки заслужава втори шанс. Аз видях не закоравели престъпници, а хора, осъзнали дълбочината на своята грешка. Хора, чийто живот е бил отнел, хора без надежда за по-светло и добро бъдеще. А аз? Имам хиляди възможности, които бих могла да реализирам. Имам... имам живот, който да изживея, да правя избори, да бъда със семейството си, с близките си. Имам бъдеще.
    Последно редактирано от JustaLittleKid : 04-19-2014 на 19:40

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ох, каквото сте се разписали за козунаци и яйца, та направо ме сви сърцето Искам и аз! Всички роднини (дори собствената ми майка) ме забравиха миналата година на Великден, да видим сега. Не че нещо, ама може поне по празници периодично да се сещат, че някъде си там, на север, има някой на когото могат да напишат "Здравей, как си, честит празник" бляблябля.

Както и да е, поне имам шоколад. И в понеделник няма да ходя на лекции. Имам точно 6 дни да свърша тази курсова. Надявам се да стане по-рано, че да имам повече от 4 дни да приключа с другия проект. А трябва да уча и за контролното, ОХ.
    Но после приключвам. Нямам търпение <3
    Хайде, чао ви, приятно посрещане на празника

УМОРЕНА!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Дано утре наистина е слънчево.
    Ако ли пък не, въобще не ме интересува, обувам късите гащи, обличам тениската, взимам кучето и фотоапарата и отивам в парка. Пък нека ме вали.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Некадърни хирурзи! Паднаха ми конците и раната се отвори. Оправих положението и сега трябва да чакам до вторник, за да ме закърпят.

Като изключим това съм сравнително добре. Тез' дни не съм си подавал нослето от нас и съм доста отпочинал и пълен с енергия. Времето е много хубаво тези дни и ми е поетично леко, утре дори може да порисувам.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Некадърни хирурзи! Паднаха ми конците и раната се отвори. Оправих положението и сега трябва да чакам до вторник, за да ме закърпят.
    Какво ти се е случило?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Какво ти се е случило?
    Операция. Аз за т'ва напоследък съм толкоз редовен във форона.

Мега фен Аватара на tori
    Ясно. Би ли казал на какво или е твърде лично?

Онова чувство когато видиш някое човече и настроените ти се оправи за няколко дни напред... <3
    Чувствам се невероятно... ^___^
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен
    phew !
    приключих и отивам да спя ! ^^

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Христос Воскресе!
    Днес ще падне голямо пътуване - до неговия град, до селото му, после може да отскочим и някъде по морето ... Ходи ми се до двореца в Балчик или до н. Калиакра И ако ходим няма да е зле най-после да си взема книжката със 100-те туристически обекта и да започна със събирането на печати. Вярно, че доста от местата вече съм ги обиколила по няколко пъти ама не бих отказала и по още веднъж
    Оф, и ми се спи ... Чакам да стане 9:00ч, заставам на старта и започвам с високоскоростното оправяне. Все го правя в последния момент ама
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нещо започва да ме боли гърло.И носът ми е леко запушен.Дано не се разболявам.

Иначе ако някой е решил,че много мрънкам трябва да види баща ми.То все не му изнася нещо,все някой му крив и все с всичко е запознат и компетентен.Пък и освен това на моменти го кара прекалено тесногръдо и гледащо само от неговата си камбанарийка.От много отдавна съм имал съмнения за някакво такова тесногръдие и повърхностност,но напоследък дори и аз доста се изненадвам.Може би пък човек колкото повече остарява толкова повече започва да става такъв.

Иначе вчера на отиване в София с колата на брат ми и родителите ми видяхме катастрофа.На връщане пък ние попаднахме в такава...верижна от 4 коли.На светофара на червено някакъв подрастващ софийски полицаи с цивилен фолксфаген беше решил явно да рабере как се спира без спирачки и се беше ударил в чакащата кола на едно момче зад нас от което му падна предната броня.От удара той ни изтреска в задницата, а колата на брат ми се бутна с предната си решетка в някакво дълго нещо изглеждащо като масичка за гладене стърчащо от задницата на един бус на курерската фирма TNT, което от удара се вряза в предното стъкло и го спука под формата на мишена.Това ни забави около 2 часа,чакахме КАТ,писа се и така.После ходихме и до Пирогов,че майка ми нещо я болеше врата.Слава Богу само поразтегнато сухожилие имаше.Единственото положително нещо в случая е че колата на брат ми се оказа с възможно най-малко щети от всички други коли.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Христос Воскресе ...

Изпотроших почти всички яйца ... чувствам се страхотно

Оооо! Получих кошничка с великденски вкусотии и един огромен шоколадов заек. Толкова е мило! Чувствам се страхотно!

Мега фен Аватара на skatew
    айдее 420
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си