- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Странно- както винаги. Пия си кафето, опитах да си направя тъпата курсова работа, но имам неща, които са ми неясни...
Малко ми е тъпо, чудя се какво да правя още 2 часа и после ще изляза да потичам или да покарам колело до близката местност. Объркано ми е напоследък... пф.. мога до утре така да се изповядвам, но стига засега..![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
седнах да пиша, домързя ме, сега излизамвремето поне е прекрасно и така последен ваканционен ден, от утре пак от 9 до 7 упражнения ;д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Нови срещи със стари приятели.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Почти 20 градуса беше днес и ми беше толкова хубаво! Гушкане, разходки, секс и пак, пак, пак!
Влюбено ми е. Обичам да слушам как се смее и колко русоляв ии сериозен е. Брр!
Реших да ходя на фитнес днес, ама кой да се сети, че след като не съм спортувала 1 месец няма как да хукна веднага да правя старите упражнения със старата интензивност.
В резултат ми стана лошо и малко май се обезсмисли цялата работа.
Тая курсова представа нямам как ще стане, ама нямам какво да направя по въпроса. В четвъртък ще отида в лаба, може би лекторът ще е там и ще ми обясни тоя малък елемент, който ми убягва, а ако не е... еми, шанс.
нещата не винаги стават така, както ги искам.. даже никога, ако трябва да сме точни :ДД
и все пак мога да бъда щастлива с малко, само с една усмивка и една дума, казана от точните хора (или поне тези, които аз смятам за такива)
тъжно ми е, но повече ме е яд на тая жена, налага мнението си и се опитва да ми контролира живота още, кара ме да се чувствам като боклук. имам и уважението, отгледала ме е и тн., ама всичко си има граници 'баси и не мисля, че само заради наложените норми и а-у' семейството е най-важно' шитни да го търпя тва още дълго..
Ейй, ама не разбират от намеци тия хора... Ми, хубаво, поне мина добре вариантът тип "просто, кратко, ясно". Пфф.
JustaLittleKid, честита страничка! Ще я харесам после, че в момента не мога!
Последно редактирано от mayaaa : 04-21-2014 на 19:13
НякойтамА, не, не съм във връзка. знам мн добре, че не трябва да е едностранно. разбира се, когато се появи подходящ човек не се щадя.. това е дълга тема. имам твърде високи изисквания и мн високо вдигната летва.
пт: меланхолия. обзела ме е. не знам нормално ли е, но мога да спя по 15-16 часа на денонощие. чувствам се уморена, а не правя нищо. замислих се за скуката. тва май е състояние, в което не се занимаваш с нищо, а искаш. осъзнах, че от известно време насам съм така с разликата, че в повечето случаи нямам желание за нищо, но изпитвам чувство на неудовлетвореност. харесва ми. доста съм се променила. преди изолацията, самотата, скуката ме плашеха, а сега се превърнаха в постоянни величини, които не ми пречат.
колкото и да се опитвам да го скрия, развълнувана съм. този път, когато си дойде няма да избягам и няма да се крия. така мн по-бавно минава времето като знам кога ще дойде и еветуааално видим. това е едно от малкото неща, които успяха да разтуптят сърчицето ми от доста време насам. не изпитвам никаква тръпка към предстоящото завършване, новият живот и тн. нищо. знам, че ще ме потърси. всеки път го е правил. никога не се е отказвал и при него я няма тази проклета гордост и надменност, която аз притежавам. този път ще постъпя правилно. странно, но имам добро предчувствие. коремът ми се свива на топка при мисълта, че отново ще го видя.
утре заминавам и ще се опитам да възстановя прекъсната емоционална връзка. ще опитам. хах. а не съм от хората, които го правят. ще се прежаля. от мен да мине.
Скучен ден, утре ще е по-яко 100%Предстои ми да си изкарам последните оценки по програмиране и физическо, които някога ще имам.
П.С. Кефя се как всеки си разказва деня или си споделя и никой не обръща внимание на какво другите са написали, а си споделя сякаш си говори с някого.![]()
Абе, bebeemalko, какъв ти беше старият аватар, защото те помня, но не се сещам с какво, защото запомням потребителите предимно по аватарите.
Иначе, да поразтягам малко локуми, че едното изречение не ми беше достатъчно.
Интересно се подредиха нещата. Ако не друго, наистина е приятно да ти галят егото.![]()
Иии ще го видя утре. Ох, отчайваща картинка съм. Ама ми е приятно. Усмивка. Усмивка заради мен. Умирам си за това. Поне да можех 2 думи да му напиша, ама не. Инат! Ама аз съм по-голям!!
И не може да мине семейно събиране без това... Ама са им толкова едностранни и плоски аргументите. Аз поне успях да си съставя добра теза и аргументи, та да млъкнат. *самодоволен поглед*
Последно редактирано от mayaaa : 04-21-2014 на 22:26
Ох, официално си ограничавам консумацията на алкохол, че така както изобщо не пиех с месеци, последния месец прекалих доста.
Като цяло напоследък не си давам много зор и се чувствам перфектно, когато не съм под стрес и напрежение. :Д
Щастливо ми е - момчето ми си дойде. Нагушках го и всички душевни бури утихнаха. Прекрасен е!
Прибрах се току що с кучето, след 8 часа трябва да ставам. Сега ми е едно такова дъждовно-вечерно, странно настроение. Не ми се ляга, искам цяла нощ да седя буден, даже бих излезнал навън. Най-много обичам в такива вечери да си седна някъде, да си запаля една цигара и да си мисля. Но без поне 7 часа сън днес утре ще съм най-вкиснатия цял ден, няма как. Лека.
Лека и на теб.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
... това взе да ме побъркваме направо, не искам така.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Старият ми аватар беше този: http://prikachi.com/images.php?images/112/6214112a.jpg
Сега мисля пак да си го сменя- днес се снимах с ябълката си..но ще си помисля пак като се наспа, но нещо сърце не ми дава да спра гласчетата на Kings of Leon и да изгася лаптопа.
Btw и аз ги помня по аватарите и после като си го смени някой е объркващо докато не свикнеш с новия![]()
Мразя неделни вечери. А днес се чувствам сякаш е неделя вечер. Все едно забравям да свърша нещо ужасно важно. Пълен съклет.
Криво ми е. Свиквам с мисълта, че ми е криво. Виждам защо обаче и не се обвинявам. Това е нещо ново. И хубаво.
Май прекалих с тая нова мръвка, ако до края на седмицата няма развитие - отпада. Тря'а да почна аз да ги избирам!
Имам нужда от хормонална еуфория.
не трябва да е планирано, за да бъде идеално. просто спонтанното и толкова истинско. не съжалявам. и сега цялата тази тишина, след целия този шум е....за първи път от 2 години паля цигара. сутринта нещата ще са различни, но би трябвало да си го знае. и двамата печелим за сега. стане ли драма ще пасувам.
Последно редактирано от pandabear : 04-21-2014 на 23:38