- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Пак се появи този гаден проблем с храненето . Уж не ям много а все ми е виновно и съжалявам .
Тази вечар ще си релаксирам и ще си пусна някое филмче .
треперя от нерви...искам да я убия,много ме дразни многоо ...
тъжна съм, отчаяна до краен предел.. Боже поомогни ми , искам да ми мине
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Взех си 3 нови книжки по история, около 100 страници материал пак по история, за да си взема изпитите май с 7-ца; гледахме страхотен филм; прекарахме страхотен ден и ми влюбенко!
Уикендът се очертава ползотворен както в академичен, така и в личен план. Ще ми е запълнено времето и ми е много доволно!
Е, на това вече се казва хубаво време. Толкова обичам да е топло, невероятно ми е просто! ^^
Можеше и повече да дам от себе си на тренировката, нещо май си обърках тежестите, ама карай. Нали си уредих (или почти уредих) тренировката с треньора, така че всичко е супер.
Днес исках да си дръпна филм, да си изкарам дълга и приятна вечер, ама май ще си заспя.Трябва да спя повече.
Как си се радвам! Хем проекти за образец, хем полезна информация за четене. Добро попадение. Няма да е лошо да си намеря 1-2 задачи за школата утре. И другата седмица трябва да мина и по математика на школа. Сега се мотивирам за "Кенгуруто". Знам, че на него мага да направя много, стига да се постарая!
да, бе.
ама като те попита братчето дали ще ходиш да гледаш 3Д филм с него в деня на примиерата му, който продължава 3 часа, в петък вечер, няма как да откажеш.
иначе си падам по коренно различни филми и винаги съм прекалено критична, ака не харесвам повечето филми изобщо.
Днес не ми е ден. За разлика от вчера, когато температурата беше минус 3, днес реши да скочи до 23. Взех кучо, излезнахме на разходка и ме спря някакъв полицай да ме пита защо не съм на училище. Обянсявам му аз, че съм в пролетна ваканция, той ми вика "Местното училище не е във ваканция, не ме лъжи" Казвам му, че вече две години откакто съм завършила училище и съм в университет, лъжела съм го, изглеждала съм много малка, не можело да съм на 20, та ми иска лична карта и добре, че си я носех, иначе за малко да ме прибере. След това пък онези за кабелната изтеглили пари и ми твърдят, тъй като договорът ми с тях бил изтекъл и съм била към друга компания вече, те не можели да отварят стари акаунти и да ми върнат парите. А да ги вземат могат, нали? Нещастници, добре че накрая и този проблем разреших. И понеже няма къде другаде да се оплача реших тук да мрънкам.
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-15-2014 на 03:50
Оф, аман от сложни личности. Винаги ще се появи някой, който да се изсере на метеното.
Welcome to the Jungle...
Нямам думи. Само това мога да кажа.
И нейно величество идва днеска.
Просто Ада ще дойде на земята.
Хич не ми се занимава с нея.
Нито с тъпия университет, нито с тъпата работа.
Някъв ужас е около мен..
Как е възможно едновременно да ми е толкова щастливо и толкова тъжно..
И все пак всичко е наред, видях го, видях го и ще го виждам и за напред!
Ко'тка
Обичам ко'тки деа, или по-скоро обичам начина по който тя реагира като види такава или пък как ги гушка и стиска, а те бягат и тя се дразни...![]()
И Топчо беше як, амЪ го изгубииме... тъжно.. ;с
И разходките и всичко вече ми липсва, сад, но скоро пак.. и пак.. и пак.. и пак, пак, пак...
И ей тия французи значи.. Не ми е за пръв път да си лафя с такива и винаги нивото е бая високо, ма тия избиха рибата... най-яката двойка, която съм виждал.. Супер умни и двамата, свободомислещи, с характер.. бе като цяло невероятни хора, радвам се, че се запознах с тези пичове адски яките са, пък и си бъбрихме лайк 5 часа...
Обратно в София е малко скучно, но мех имам университет, който да следя и много скоро пак! Яко ми е!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мразя да се събуждам от кошмари.
мразя да забравям да честитя рожденни дни.
ъх.
пия си кафето и четa по история.
към 4 се омитам да си го взема от тренировка и да прекарам вечерта с него.
а сняг вали.
мех.
Напълняла съм и трябва да се стегна и да сваля 5 кила до края на април, защото имам бал и е недопустимо, и не съм била толкова дебела отдавна, и просто се чувствам зле, и искам да поема контрол върху нещо в живота си.
отново станах рано и ми е криво и ме боли глава за не знам
вече кой път тази седмица
готвя се сега ама знам,че няма да се случи нищо интересно
ама пак колкото да отбия времето,мехх
и щом тя ще идва и да го видя няма никакво значение защото
всичко пак ще сочи към нея
Уф, имам два часа да олижа целия етаж и да сложа салатката за довечера. ПУКНИЦАААА!!! А мен се мъчи да ме боли глава... Трагедия! Ще думна едно аспиринче, барем довечера съм в кондиция. И дано не ме преебат с колата.
Чувствам се прекрасно. Виждам само слънце,хубаво синьо небе и усещам полъха на вятъра.Сутринта към 10 излязох бос по тревичката в парка. Беше невероятно да усещаш как те гъделичка тревата по стъпалата.Подишах чист въздух; релаксирах с отпускане върху тревичката,като дори задрямах по 1 време; изобщо забелязах,че хората бяха спокойни и дошли да си отпочинат; до преди малко с момчетата играхме футбол. Деня ми е супер, както всички дни до сега за тази година; но от понеделник...очаквам...да стане още по-добре ^_^
Времето е страхотно, видях се с нашите, сестра ми.
Сега хапвам и отивам да търся някаква фризьорка, пък после ще пием кафенце с някакви личности.
Дано успея да намеря компания за довечера.
А снощи беше страхотно, въпреки че заспах набързо. Пак ми се въртят някакви неща в главата, ще видим дали ще се окажа права, дотогава ще го караме така, мен ме устройва перфектно.