.
Затворена тема
Страница 65 от 195 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115165 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 4861
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Едно такова обнадеждено-притеснено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на RiB
    Оттук нататък любов за мен няма :P Твърде дълго вярвах и защитавах нещо, което не съществува.
    -написано във форум "Любов" - свърталището на очилатите и манипулативните

Мега фен Аватара на babity
    Бахти, много бързо ми се свърши работата, ебаси.
    С'а пак на гръб. Скучно ми е!

Мега фен Аватара на tori
    Пухчо се чувства странно. Мисли, че нещо ужасно се случва в главата му. Пухчо обича тишината и иска да си гушка мъжкия Пухчо. На Пухчо му се спи като на идиот. Да пием за Пухчо!

Едно такова петъчно ми е

никакво не ми е, мракът навън може би е виновен..
    и какво се прави в такова време, когато мъжът го няма, УЧИ СЕЕЕЕЕ.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ще ми вземат здравето с тоя колет. Ей, как мразя такива простотии. Цял ден ми загубиха и продължават да губят!
    Много ми се спи, ама ако легна, сигурно ще ги изтърва пак. Нито мога да уча, нито нищо, едвам гледам.

Поне получих приятна изненада.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Страхотен ден, чувствам се страхотно, секси, мега красив, самоуверен. Чувствам, че от мен блика сила, харизма, положителни емоции. Днес натрупах ценен опит, много ценен. Чувствам се доволен от себе си!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В подобен сив, хладен и мрачен ден стоенето вкъщи и гледането на снукър изглежда най-добрата алтернатива. Дано следващата седмица времето се пооправи, че тоя дъжд носи само поразии.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Говори ми се с интелигентен човек.Липсва ми Иван.Той беше аз,в по-развит мъжки вариант.Макар че е македонец и по дефоулт не харесва българите ,се сдушихме и ми стана пласьор набързо хаха.Липсват ми разговорите с него -от неврохирургия до Benny Lava.Той е един такъв гигантски плюшен мечок,в който можех да се сгуша и на който можех да разкажа всичко.Само той ме слушаше,само той ме разбираше и само той не се опита да спи с мен хаха.Научи ме на покер,предпазваше ме от "най-добрата ми приятелка",даваше да използвам компютъра му и ми споделяше толкова много.липсва ми времето с него.В началото ми беше странно като ме покани да се поразходим до беседката на кея,но времето ,в което бяхме само двамата,беше най-доброто време там.толкова се зарадвах като дойдоха до ресторанта с колелата на почивния си ден.И като се разхождахме по плажа на моя почивен ден.Сутрин винаги ме разсмиваше на закуска,когато бяхме само двамата будни в къщата.Още ми се къса сърцето като се сетя как се разделихме.Качих се да си събирам багажа най-накрая /беше 2 през нощта/.Отбягвах това задължение незнайно защо.месеците там ме съсипаха и не чувствах нищо-нито облекчение че ада е свършил,нито тъга че си тръгвам.Качвах се по стълбите и чух че той е в стаята ни.сърцето ми спря за секунда.Беше с гръб към мен.Аз се спрях на прага.Той се обърна усмихнат,видя ме и се натъжи.Сърцето ми заби силно-знаех че това е последния път,в който го виждам.Просто отидох и го гушнах.Ухото ми беше запушено и като той ме стисна в прегръдката си затисна здравото ми ухо.Говореше ми нещо,успокояваше ме.Но в този момент аз ревах неудържимо.Успях само да му кажа че ще ми липсва.погледна ме с милия си поглед.Ник се наведе и му каза "Брат,това на бугарски е miss you". Той се усмихна."Знам,брат"...Miss you,прасковке!Дано някой ден пак се видим.

Мега фен
    Някво ентусиазурано ми е днеска. Сигурно е от пороя вчера :3

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ракетата ще трябва да се понапрегне и да заиграе както може, за да спечели мача. Плешивия чичак няма да му се даде без бой.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Омитам се.

За мъничко.

// а се надявам за повече.

Порция "женски" филми. Ако след т'ва не живна, значи е безнадеждно. Айде някой да ми изскочи с оферта дееее, имам нужда да се разведря.

Мега фен Аватара на galaxy29
    отново ме помислиха за малката сестра
    колко е яко, че сестра ми е по-висока от мен

взех на кучуто ни бисквитки педигри и му направих ново легълце, горкото много се беше наплашило от бурята

Мега фен Аватара на tori
    Главата ми ще се пръсне. Повече никога сън следобед. Да му се невиди и простотията. Мисля да цапна малко водка и после евентуално пак да спя, че тука е бахти тъпотията. Не знам кво ми се прави въобще, дейба.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Как да си изтрия всички спомени от преди 7 месеца ??? Как ?

Толкова много плаках снощи, че чак не можех да си поема въздух, страшно много ми пука, все едно се е случило вчера.. а то не е..
    НЕ ми се занимава с никой и с нищо... Не ми се живее, а съм на едва на 20 ?!?!?! О.о какво се случва хора..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на Jaune
    oh u'r so naive yetttt sooooo
    спи ми се, скапана съм, искам сладолед и искам някого в когото да се гушна и да заспя.. ама няма, греда.

и тоя човек не го разбирам, честно, ебаси, супер нелогични действия, супер много си личат някви неща, ама отзиви никакви, дори няма някъв съществен разговор помежду ни и тва ме побърква, не искам да се обясняваме, искам само да знам има ли нещо, или не

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    свърших работа, купих си някакви нещица, искаше ми се да пия по нещо с приятна компания, но за поредна вечер повече от 2 часа време и на някои хора им идвам в повече, явно, нооо мъжете, виж това е друга работа, не знам какъв човек трябва да си, за да ти е някакъв където ти е никакъв в общи линии повече от човек, който е зад теб постоянно
    както и да е
    и тия дрехи съм 789456 процента убедена, че ще седят в торбата до не знам си кога, но както и да е
    замислям се за квартирата, което е странно

май ще си хапна супичката и ще го лягам
    той е на сватба утре, брат му се жени и няма да влиза сигурно, може би ще има ергенско парти или нещо такова
    тъпичко ми е , щото искам пак да се видим, но ще е чак за рождения ми ден
    и с оня искам да се видя, ама реално има ли му нещо или са оправдания-не знам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Как да си изтрия всички спомени от преди 7 месеца ??? Как ?
    Пий докато всичко не почне да изглежда добре.

Мега фен Аватара на Colouring
    Чувствам се целеустремена. Да видим. За това няма да мисля сега, утре ще си проличи. К'вото т'ва.
    Иначе нямам търпение да дойде по-бързо 5-ти. Дано, дано, дано да стане! А те двамата са такива душици. Няма такова приятелство просто. Страхотно е да си му свидетел.

Опитвам се да си изям нервите. Буквално. Дано и глътката ми тръгне така. И само се двоумя дали да си обръсна краката или мойти котита ще ми секнат ищаха. Просто съм смазана и искам да направя всички простотии на света. Едновременно.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Пий докато всичко не почне да изглежда добре.

Ти си един мъдър човек! Евала!

Супер фен Аватара на RiB
    Мм.... трябва да се чете, ама ме мързи xD Искам лаф с някоя нова женска, ама не мързи xD Damn... от утре съм YOLOO WE ALL WANT MARTA STEWART!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много обичам задочни спорове...
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си