- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Едно такова обнадеждено-притеснено.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Оттук нататък любов за мен няма :P Твърде дълго вярвах и защитавах нещо, което не съществува.
-написано във форум "Любов" - свърталището на очилатите и манипулативните![]()
Бахти, много бързо ми се свърши работата, ебаси.
С'а пак на гръб. Скучно ми е!
Пухчо се чувства странно. Мисли, че нещо ужасно се случва в главата му. Пухчо обича тишината и иска да си гушка мъжкия Пухчо. На Пухчо му се спи като на идиот. Да пием за Пухчо!
никакво не ми е, мракът навън може би е виновен..
и какво се прави в такова време, когато мъжът го няма, УЧИ СЕЕЕЕЕ.
Ще ми вземат здравето с тоя колет. Ей, как мразя такива простотии. Цял ден ми загубиха и продължават да губят!
Много ми се спи, ама ако легна, сигурно ще ги изтърва пак. Нито мога да уча, нито нищо, едвам гледам.
Поне получих приятна изненада.![]()
Страхотен ден, чувствам се страхотно, секси, мега красив, самоуверен. Чувствам, че от мен блика сила, харизма, положителни емоции. Днес натрупах ценен опит, много ценен. Чувствам се доволен от себе си!![]()
В подобен сив, хладен и мрачен ден стоенето вкъщи и гледането на снукър изглежда най-добрата алтернатива. Дано следващата седмица времето се пооправи, че тоя дъжд носи само поразии.
Welcome to the Jungle...
Говори ми се с интелигентен човек.Липсва ми Иван.Той беше аз,в по-развит мъжки вариант.Макар че е македонец и по дефоулт не харесва българите ,се сдушихме и ми стана пласьор набързо хаха.Липсват ми разговорите с него -от неврохирургия до Benny Lava.Той е един такъв гигантски плюшен мечок,в който можех да се сгуша и на който можех да разкажа всичко.Само той ме слушаше,само той ме разбираше и само той не се опита да спи с мен хаха.Научи ме на покер,предпазваше ме от "най-добрата ми приятелка",даваше да използвам компютъра му и ми споделяше толкова много.липсва ми времето с него.В началото ми беше странно като ме покани да се поразходим до беседката на кея,но времето ,в което бяхме само двамата,беше най-доброто време там.толкова се зарадвах като дойдоха до ресторанта с колелата на почивния си ден.И като се разхождахме по плажа на моя почивен ден.Сутрин винаги ме разсмиваше на закуска,когато бяхме само двамата будни в къщата.Още ми се къса сърцето като се сетя как се разделихме.Качих се да си събирам багажа най-накрая /беше 2 през нощта/.Отбягвах това задължение незнайно защо.месеците там ме съсипаха и не чувствах нищо-нито облекчение че ада е свършил,нито тъга че си тръгвам.Качвах се по стълбите и чух че той е в стаята ни.сърцето ми спря за секунда.Беше с гръб към мен.Аз се спрях на прага.Той се обърна усмихнат,видя ме и се натъжи.Сърцето ми заби силно-знаех че това е последния път,в който го виждам.Просто отидох и го гушнах.Ухото ми беше запушено и като той ме стисна в прегръдката си затисна здравото ми ухо.Говореше ми нещо,успокояваше ме.Но в този момент аз ревах неудържимо.Успях само да му кажа че ще ми липсва.погледна ме с милия си поглед.Ник се наведе и му каза "Брат,това на бугарски е miss you". Той се усмихна."Знам,брат"...Miss you,прасковке!Дано някой ден пак се видим.
Някво ентусиазурано ми е днеска. Сигурно е от пороя вчера :3
Ракетата ще трябва да се понапрегне и да заиграе както може, за да спечели мача. Плешивия чичак няма да му се даде без бой.
Welcome to the Jungle...
Омитам се.
За мъничко.
// а се надявам за повече.
Порция "женски" филми. Ако след т'ва не живна, значи е безнадеждно. Айде някой да ми изскочи с оферта дееее, имам нужда да се разведря.
отново ме помислиха за малката сестра
колко е яко, че сестра ми е по-висока от мен
:Д
взех на кучуто ни бисквитки педигри и му направих ново легълце, горкото много се беше наплашило от бурята
Главата ми ще се пръсне. Повече никога сън следобед. Да му се невиди и простотията. Мисля да цапна малко водка и после евентуално пак да спя, че тука е бахти тъпотията. Не знам кво ми се прави въобще, дейба.
Как да си изтрия всички спомени от преди 7 месеца ??? Как ?
Толкова много плаках снощи, че чак не можех да си поема въздух, страшно много ми пука, все едно се е случило вчера.. а то не е..
НЕ ми се занимава с никой и с нищо... Не ми се живее, а съм на едва на 20 ?!?!?! О.о какво се случва хора..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
oh u'r so naive yetttt sooooo
спи ми се, скапана съм, искам сладолед и искам някого в когото да се гушна и да заспя.. ама няма, греда.
и тоя човек не го разбирам, честно, ебаси, супер нелогични действия, супер много си личат някви неща, ама отзиви никакви, дори няма някъв съществен разговор помежду ни и тва ме побърква, не искам да се обясняваме, искам само да знам има ли нещо, или не
свърших работа, купих си някакви нещица, искаше ми се да пия по нещо с приятна компания, но за поредна вечер повече от 2 часа време и на някои хора им идвам в повече, явно, нооо мъжете, виж това е друга работа, не знам какъв човек трябва да си, за да ти е някакъв където ти е никакъв в общи линии повече от човек, който е зад теб постоянно
както и да е
и тия дрехи съм 789456 процента убедена, че ще седят в торбата до не знам си кога, но както и да е
замислям се за квартирата, което е странно
май ще си хапна супичката и ще го лягам
той е на сватба утре, брат му се жени и няма да влиза сигурно, може би ще има ергенско парти или нещо такова
тъпичко ми е , щото искам пак да се видим, но ще е чак за рождения ми ден
и с оня искам да се видя, ама реално има ли му нещо или са оправдания-не знам
Чувствам се целеустремена. Да видим. За това няма да мисля сега, утре ще си проличи. К'вото т'ва.
Иначе нямам търпение да дойде по-бързо 5-ти. Дано, дано, дано да стане! А те двамата са такива душици. Няма такова приятелство просто. Страхотно е да си му свидетел.
Опитвам се да си изям нервите. Буквално. Дано и глътката ми тръгне така. И само се двоумя дали да си обръсна краката или мойти котита ще ми секнат ищаха. Просто съм смазана и искам да направя всички простотии на света. Едновременно.
Мм.... трябва да се чете, ама ме мързи xD Искам лаф с някоя нова женска, ама не мързи xD Damn... от утре съм YOLOO WE ALL WANT MARTA STEWART!
Много обичам задочни спорове...
maDamn