.
Затворена тема
Страница 69 от 195 ПървиПърви ... 195965666768697071727379119169 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 701 до 1 725 от общо 4861
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Просто не е истина колко МНОГО се мразя в момента... То бива, бива да съм зле, ама чак пък толкова. Още колко пъти ще ми минават едни и същи мисли през главата. Ок, щеше да е добре, ако от първият път си бях взела бележка, а сега какво?! Пак ли ще го забравя след два дни. Аз сама си се набутах, сама се прецаках. То, волята не се изчерпва със спорт, ама много ми беше удобно така... Това НЕ ТРЯБВА да се случва отново!! Оле, мрази си се ся, заслужи си го!
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Учене, четене, писане, спорт и режим! Време е да стана най-доброто си аз и да спра да чакам други хора да ми оправят живота/да ме накарат да се чувствам по-добре/специална/красива/интересна.
    Това!
    И тая не се спря... Какво толкова съм й крива?? Закъснях с ДВЕ минути за автобуса, който щеше да дойде 15 минути по-късно от времето, когато (според нея) трябва да съм там, и то не заради мен, а защото съм предположила, че двете са се разбрали по между си. И освен това, айде върви на майната си! Какво, да съм била изпълнявала само каквото тя ми каже... Да, ама не! Съжалявам много, ама няма да кажа на... ъм... "съквартирантката си" (да речем), "Айде, аз си тръгвам, нищо че няма да се видим много време, оправяй се!" Ааа, ехо, тая за центъра на вселената ли се мисли или какво?? За Бога, защо аз все съм й кривата. Пристигаме ПЪРВИ, въпреки че аз "закъснявам" с по 43 секунди... Ооомфг, ако още веднъж ми се падне това същество... просто не знам. Тя ми се СКАРА, за това, че казах, че една тениска е по-голяма от необходимия размер (просто визуално, най-обикновен коментар) и започна да ми обяснява как мъжките тениски се носили по-широки. И да, наистина ми се караше... Оле, моля те, гръмни се!
    Поне си полях fail-а.
    А те завършват... И не знам дали въобще ще ги видя повече, освен за отрицателно време през юни.
    И все пак ми стана едно такова мило и топло. Накрая винаги някакви дреболии ми стоплят душичката, ама нека! Отивам при него за довиждане, защото скоро няма да се видим с тези хора. Виждам го, че се оглежда и се чуди какво да направи. На път да стане awkward момент, но си казах "няма да се случи това", повдигнах се до го прегърна. Той ми се усмихна, някак си, супер мило и ме прегърна. Сега, може би, за първи път осъзнавам, че тези хора вече не са ми просто непознати. Някак си, беше толкова перфектно. Само кратък миг с приятел, а всъщност толкова много...
    Едит: Добре, не предполагах, че са се случили неща за толкова дълъг пост, ама трябва още нещо да не пропусна.
    Хората продължават да ме изненадват. Човек, който е почти от две години в групата, а си бяхме разменяли максимум 5 реплики. Както са казали хората, всяко зло за добро. Ако не бяхме толкова малко, нямаше да разбера що за човек е. А той всъщност е невероятен човек, до колкото мога да разбера това от 4 прекарани дни с него. Рядко намирам теми за разговор (по дълги от 5 мин) в малка компания, а с него се получи доооста добре. Учудващо много неща имахме да си кажем, мислеше много зряло, чак се изненадах, не се лигавеше... Абе, впечатли ме. Накарах го да го запозная с други хора, макар и не сега (сега БУКВАЛНО избяга от мен ). Той сам си каза, че не е общителен, само не разбирам защо толкова се страхува от това АЗ да го запозная с хора, след като сам явно не може. (И, btw, всъщност си приличаме по неумението за запознанство и завързване на разговор, въпреки че аз май започвам да се "уча" вече ) Е, обикновено хората са ми благодарни, след като направя нещо такова, така че, надявам се и с него така да стане.
    Стана ми малко жалко, че си мислеше, че единствената причина да отида при тях е била, че ръководителката ми ме е накарала. Поне успях да му кажа, че си е било по мое желание.
    Сега, като се замислям, може да беше epic fail от към представяне, но удивително много хубави и полезни неща се случиха за толкова кратко време.

П.П. Общежитията са кофти място.
    Последно редактирано от mayaaa : 04-28-2014 на 17:08

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Гадно се чувствам. Утре са ни снимките за випускника, а изглеждам ужасно. Пфу. Сега точно трябваше да ми се израни устната, да. Чудничко! Супер яко. <3

Не знам, не искам да се снимам утре. Дано да вали. Пороен дъжд. Със светкавици. И гръмотевици. И да е минус 10 градуса. Гррр.

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Много, много добре се чувствам. Снимките се получиха супер, поне тези, които видях. Вземам си думите назад: изглеждах прекрасно ;д Хехех.

След това ходихме със съучениците ми в "Happy" и беше забавно. Обичам такива неща. <3
    Това ми напомня че и при мен забелязвам някаква такава тенденция,когато ходя по заведения. Направо да ми се прище едвали не да си самонараня лицето Два пъти досега се е падало да ходя на заведение с яко разранени устни.Мислено си казвах:"А сега как ли ще излезна ако ме снимат пък и така изглеждащ..." И двата пъти си прекарвах много готино и около мен се завърташе някоя непозната девойка.Ето и сега последният път в Събота отново ми се беше бая поразранило лицето и въпреки,че бяхме само ние и още една маса и с брат ми дойдохме към 00:00 една девойка от другата маса дойде при нас и започна да ни хваща за ръцете и да ни кара да играем хоро дето не го умееме изобщо,но тя беше настоятелна.По едно време и мен,че даже ми и благодари накрая за неуспешните опити (въпреки,че ми каза как се играе право хоро)в това начинание
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Colouring
    За пръв път от три седмици реших да посетя даскало и пак ме накараха да върша няк'ва "мръсна" работа вместо да карам часове. Ми.. хубаво, да не кажат след това, че не съм им влизала в часовете. :Д Тая седмица до сряда ще я изкарам, след това за другата имам планове, по-другата завършваме, тъй че.. мда. Няк'во не мога да го осъзная още, ама и тоя момент ще дойде. Невърмайнд.
    Иначе ми е обичливо и гушливо, ама все тая, и без това няма към кой да си насоча енергията в момента и кой да поглезя. В мисъл има де, ама няма как в случая. Нямам търпение за другата седмица вече, малеееееее! Прекалено много чаках. Малко ще е, обаче се надявам да е поне quality time. Да не мисля прекалено за това, че се екзалтирам направо.
    Чакам си и оценката тия дни да ми излезе.
    Абе, всичко е нормално... I guess.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    4 часа сън, поне 3 чаши 3в1, не знам колко чаши кока кола... По дяволите!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    page69

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    4 часа сън, поне 3 чаши 3в1, не знам колко чаши кока кола... По дяволите!
    3 в 1 е слаба работа, три кафенца с гуарана са 3 пъти по ефективни. 3 - 3
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN
    3 в 1 е слаба работа, три кафенца с гуарана са 3 пъти по ефективни. 3 - 3
    Ако изляза от ритъм, искам той http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_ov_st да ми прави кардио-пулмонална ресусцитация

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ако изляза от ритъм, искам той http://www.imdb.com/name/nm1165110/?ref_=tt_ov_st да ми прави кардио-пулмонална ресусцитация
    Хах. Съгражданин на моето момче.

Аз съм.... ядосана. (само)Ранена.

прекалено глупава и тъжна.

Повече от фен
    Рентгенови снимки = тъмна Индия
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Спокойствие, мързел...Май почивните дни почнаха по-рано за мен.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на pandabear
    изплаках си очите днес. не очаквах таква реакция от него. когато видя мъж да плачe ми става много тежко. не съм искала да го наранявам. не знаех, че толкова много се е привързал. мамка му. не знам дали трябва да изпитвам някаква вина. тоест знам. но ме плаши фактът, че не я изпитвам. предполагам, защото още в началото му обясних, че не желая нищо сериозно. един вид уж се подсигурих, за да не се стига дотук. пф. пълен шит.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, уморенааа, а утре трябва да ставам в 6...
    Сега ям, къпя се и ще опитам да поспя, въпреки че не знам колко ще ми се получи.
    Той е по-добре ,което ме радва, утре ше се видим, унини <3

А днес като изключим колко тъпо се държа тоя по ОЧП и колко велик за пореден път беше Близнашки ... всичко беше ток и жица.
    maDamn

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мощно се надишах с формалин и сега го усещам навсякъде. Хранителните ми запаси са на изчерпване, ще вечерям пак нещо импровизирано. Като изключим тия незначителни подробности, съм сравнително добре. Е, има какво да се желае, но още утре ще бъде поправено.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Dagichka
    имам нужда от тези емоции и чувства, надявам се само да не останат във фантазията ми.. всеки ме харесва и влюбва в думите ми, но на живо цялата ми несигурност и комплекси имам чувството, че слагат 10метра защитна преграда и затова съм си сама.. иначе ми е добре, затишие пред буря е, сигурна съм хах

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    еееей няма да ли да спре да ме боли един път за винаги и т'ва е , ама аз съм си виновен ..

и пак съм пред някакъв много гаден избор.

Много ми е едно такова гушкащо.. Ще си почета малко "Отразена в теб " и ще заспивам.Беше изморителен ден.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    "Разочарованието винаги идва от човека,
    към когото храня особено доверие.
    Такава е структурата на моето съзнание.
    Аз съм доверчива, но не в глупашкия смисъл, а в моралния. Мисля, че след като аз се отнасям доверчиво към ближния си, трябва да има отговорност.
    Когато има разминаване, го преживявам тежко.
    Боледувам.
    И като го изболедувам, този човек вече го няма за мен. Изчезва.
    Това е нещо като смърт." - Невена Коканова

и когато се натрупат повече от 1,2,3 човека за изболедуване става тежка болест.
    Последно редактирано от Wwwooow : 04-28-2014 на 20:08
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на tireheb
    наядох се на хуй

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не трябваше да го гледам тоз' тъжен филм. Пфу. Чувствам се ужасно. Главата ме цепи здравата.

Утре ще е интересен ден.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Изморена...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    "Разочарованието винаги идва от човека,
    към когото храня особено доверие.
    Такава е структурата на моето съзнание.
    Аз съм доверчива, но не в глупашкия смисъл, а в моралния. Мисля, че след като аз се отнасям доверчиво към ближния си, трябва да има отговорност.
    Когато има разминаване, го преживявам тежко.
    Боледувам.
    И като го изболедувам, този човек вече го няма за мен. Изчезва.
    Това е нещо като смърт." - Невена Коканова
    Боже, това е!
    Винаги съм се чудила как да обясня този парадокс, че когато някой си тръгне от живота ми, направо съм в траур, като болна съм... обаче мине ли ми, край. Невероятно добре казано!!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    И аз съм така. После все едно този човек никога не е бил нищо за мен. И все си казвам "няма незаменими хора". Един приятел си отива, друг идва. Все някога ще се намери някой, с когото няма за глупости да спрем да се ебавама един друг.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пак ми е гузно.

чувствам се използвана. не може, няма право. като се сетя иии стискам зъби иииииииии...аве мамицата ти. надут сноб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щом е сноб, изобщо не му се давай. Такива не заслужават да им правиш евала.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз и не съм се давала. много не обичам да се държат свойски с мен. не съм вещ. не съм от тоя тип дето си казват 'о, ама той ме ревнува. значи все пак ме обича'. булшитс.
    не обичам и да ми се налагат по този начин. не, всъщност може би обичам, но явно не от него. представям си, ако...го беше видял един човек кво щеше да стане :Д :Д.

време е за уроци. единствената причина, поради която ходя е да се мотивирам да не се излагам пред учителката. пф. не ми се занимава и с тва.
    снощи се прибрах сравнително късно от училище и хоп, на следващия ден пък ставане рано. неее, много трудно ще отвикна от режима, който си бях изградила от поне 13-14 часа сън.

адиос бичачос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си