.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Днес не ми е ден. За разлика от вчера, когато температурата беше минус 3, днес реши да скочи до 23. Взех кучо, излезнахме на разходка и ме спря някакъв полицай да ме пита защо не съм на училище. Обянсявам му аз, че съм в пролетна ваканция, той ми вика "Местното училище не е във ваканция, не ме лъжи" Казвам му, че вече две години откакто съм завършила училище и съм в университет, лъжела съм го, изглеждала съм много малка, не можело да съм на 20, та ми иска лична карта и добре, че си я носех, иначе за малко да ме прибере. След това пък онези за кабелната изтеглили пари и ми твърдят, тъй като договорът ми с тях бил изтекъл и съм била към друга компания вече, те не можели да отварят стари акаунти и да ми върнат парите. А да ги вземат могат, нали? Нещастници, добре че накрая и този проблем разреших. И понеже няма къде другаде да се оплача реших тук да мрънкам.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-15-2014 на 03:50

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Днес не ми е ден. За разлика от вчера, когато температурата беше минус 3, днес реши да скочи до 23. Взех кучо, излезнахме на разходка и ме спря някакъв полицай да ме пита защо не съм на училище. Обянсявам му аз, че съм в пролетна ваканция, той ми вика "Местното училище не е във ваканция, не ме лъжи" Казвам му, че вече две години откакто съм завършила училище и съм в университет, лъжела съм го, изглеждала съм много малка, не можело да съм на 20, та ми иска лична карта и добре, че си я носех, иначе за малко да ме прибере.
    ХАХАХАХ, СМЯТАЙ!
    Честно, на мен би ми било забавно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ХАХАХАХ, СМЯТАЙ!
    Честно, на мен би ми било забавно.
    Определено сега като се замисля, цялата ситуация е забавна и друг път са ми казвали, че изглеждам по-малка ама чак пък полицай да ме спре, за първи път ми се случва. Добре че имам навика винаги да си нося документите с мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си