- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Боли ме гърлото . Хубавото е че днес програмата ми е лека и ще си почина .
Много ми се спи... И ми е няк`во...ник`во... Много ми е тъпо като няма какво да чакам...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
So don't play with me, 'cause you're playing with fire...
Особено ми е - притеснено, нервно и в очакване....мразя да съм така...въпреки това съм сравнително стабилна и очарована...не знам какво искам да стане...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Яд ме е, че нямам повече изкарани снимки от последните години. Днеска ходих до фотото за 5-6 снимки и е ебаси скъпотията. Имам папка с около 100 снимки, които чакат да бъдат изкарани, ама все не мога да отделя пари. А така искам да си ги имам и да си ги наредя в албуми, лелееееее! Много ме е яд, че спрях по едно време. Вадете си снимки, хора! Задължително!
Иначе ме боли глава нещо, ама отказвам все още да пия хапче.
Затъвам все повече.А ямата май не е чак толкова дълбока.Уж до колене,а я усещам до шията.Задушавам се.Сърцето ме стяга.А няма много видни причини.Е,накараха ни да работим извънредно,но не е като да не го очаквам.Организацията на сватбата си знаех че ще е сложно нещо,но не очаквах чак такъв стрес.Кумът е незаинтересован от случващото се,младоженеца вече харчи парите от сватбата,а аз се нервирам за най-малката подробност.Приятелите ми няма да могат да дойдат и ми е криво.не са виновни те,но все пак ми се искаше да сме повече хора.тия с подарачетата ми лазят по нервичките и кога и на тях ще им тегля една.Вместо да почивам 6 дена ще работя извънредно и ще отработвам дните,в които съм работила.Ама ще ме хванат за шлифера.Роклята ми е почти готова и скоро ще си я взема,но пак се появява оная досадна мисъл че това не е точно роклята за мен.Харесва ми и като се видя с нея се убеждавам че е е хубава и правилния избор,ама на-пусти ми акъл!Искам да съм щастлива!Искам нова работа,по-добра от тоя!Искам на екскурзия!Искам да изляза от тая яма ,в която сама си се вкарах.
колко взимат на една снимка? аз си мисля вместо прехвалените годишници дето са 50 кинта са 5 странички гланцирана хартия да си извадя най-култовите снимки от изминалите 5 години, ама то май пак ще ми излезе толкова пари :д
случи се, случи се, аааа :3 толкова замаяно щастлива не съм била от много време, дори нещата да не станат както ги искам, оценявам днес и миличката му постъпка, пък.. каквото стане
Ако беше продължил да бълваш глупости щях да скоча и да те разкъсам.Буквално. Как не разбра, че никой не може да ме накара да пристъпя принципите си? Явно не ме познаваш достатъчно.
Все тая, прави каквото искаш и довиждане.
Много ми е зле, боли ме главата и ми се повръща.. Направо лягам..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ааа, мразя да не си разбъркам както трябва салатата!
Иначе апатично. Нищо не очаквах и пак съм разочарована. Еби му майката.
Като БОГ!
А сега ще ме извинявате ама отивам да си правя вселена!
Крива съм като макарон. Как така изключително много мразя да спя следобед, заричам се, че няма повече никога, а още на следващия ден той като заспи и аз след него?! Ква е тая работа?! Искам да ме разтрие и след това - ще измислим нещо.
чувствам се като пребита,а не съм правила нищо кой знае какво.
ох,искам утре да се наспя като хората,да се чувствам един
път добре през целия ден,писна ми от всички глупости.
уморена съм доста психически и се нуждая от малко почивка
и разбиране.
Днес явно всички за снимки ще говорим
Да са ми живи и здрави. Особено той, миличкия, да бяга до магазина да ми проявява снимките, тя пък да обикаля квартала да снима нови, докато аз сглобявах всичко в сайта. Но предадох всичко навреме (за пореден път ми се случва с пижамата да ходя под якето и аман, все някой ще ме види точно като търча преди да затворят офиса), благодарение на тях. Обичам ги!
Как не ме набиха, като ги вдигнах днес и двамата на пожар, не знам.
Ох, понякога много ме ядосват, ама така добре компенсират
Остана само още една курсова и после единственото, за което ще трябва да мисля ще е онова излизане. бляяяяяяяяяяяя
Ще убия някой! Той ме дразни, изкарва ме извън нерви, идва ми да му оскубя къдравата коса косъм по косъм! Лигльо мамин златен, ще ми падне в ръчичките!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Станах безумно рано и в ужасно настроение, малко караници за добро утро, малко история.. просто исках да си се прибера в 11 и да поспя, а то вторникът, който някак винаги се оказва най-гадният ден от седмицата, реши да ми прецака плановете отново.. стига ми толкова драма за днес, искам релакс и Night Flight, защото съм долна чалгарка.