- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Мъчно ми е, че не нямам място там където преди бях незаменима.
Искам нова тръпка.. не, по-скоро си искам старата от преди 2-3 години, липсва ми пламъчето.
50/50 е при мен.
Опитах да си легна с мисли за положителното фифти, но мозъчето ми непрекъснато досаждаше с мисли и за отрицателното.
Затова грабвам една книга на Стивън Кинг и ще мисля за него и колко го обожавам.
Главата ми ще се сцепи от болка, утре трябва да ставам супер рано и въобще не ми е до четене сега, но ще направя изключение. Пфф.
Делят ме само два месеца от пълното щастие. Нямам търпение. Моето пухкаво, прекрасно синче ще е тук. :333 Ще ме гушка и ще му се радвам.
Искам да се наспя! Скоро! Снощи комшийките стояха до 100 часа у нас и пак не можах да се наспя.
I`m trying to make your dreams come true...
Спи ми се.
В момента изглеждам мега нелепо, седейки гол, с полузатворени очи, ядейки мюсли.
Имам си аз едни 2 приятелчета, с които се познавам от 6-7 годишен. Единия живее и учи сега във Финландия, но снощи се върна и ще си е тук 4 месеца. Така, че въпреки неугледния ми вид в момента, неустоимото ми, но все пак невъзможно желание да си легна, мокрото сиво време навън и факта, че съм до 7 на лекции/упражнения не са в състояние да ме направят по-малко не-щастлив. Довечера ш'са пий
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
it's not always rainbows and butterflies but its compromise that moves us along
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Направих си подарък- супер дупер хипер мега гига яка пижама с котка!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На 30 април да ми хрумне идеята за идеалната първоаприлска шега...![]()
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Чудя се какво да правя с живота си в този делничен следобед, хах. :Д Засега денят ми минава в прозявнае, пиене на кафе и чай и връщане обратно в леглото за по половин час. Днеска нямам живина в себе си, може и да не излизам. Мързел ме е налегнал голям.
Много мразя да ми се месят в нещата.Защо се женя аз толкова рано.гаранция било че ще изневеря и че ще ми изневерят.Най-добре е да си живееш до 30,да се събудиш един ден и да осъзнаеш че биологичния часовник ти тиктака и да даваш зор да си направиш дете от човек,който познаваш от 4 месеца.Аз оная работа да не съм си я намерила на улицата че да спя с всеки дето покаже поне малък интерес към мен?Какво му е готиното на това да си на 26,примерно, и още да ходиш по дискотеки и да си пилееш дните само защото обществото е казало че трябва да се жениш късно?женя се,защото намерих сродната си душа.Женя се,защото това че му пера чорапите не ми тежи и не ограничава личната ми свобода и достойнство.Женя се,защото друг не ми трябва.Не е важно колко време си живял,а как!
Полудявам, бе... ПРОСТО ПОЛУДЯВАМ!! Искааааам! Айде, дееееее...![]()
Мръсна курва ! Как смее да ми се прави на много умна като не е , а ми е проста пача ? Ей аман от курви .
Знам си, че не трябва да пия кафе и че ме прави изнервена, но на направих си едно сутринта и ето ги последствията...![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Спи ми се цял ден, нищо че свърших хиляда работи ;д и все пак ми е толкова заспало ..
За първи път усещам, че пролетната умора наистина съществува, а мислих че е мит.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Той е толкова прекрасен...ня
Хубаво ми е. Добре ми е вкъщи,но сякаш пак си ме дърпа към София...той де
къх.
maDamn
Снощи сънувах един човек ... Човек, с когото не съм контактувала по-така от година. Последно го видях преди няколко месеца, разменихме няколко думи и до там.
Липсва ми! Не като мъж, по-скоро като приятел ... Липсват ми разговорите, които водехме.
Гадно ми е! Гадно ми е, а не трябва!
Сдухана съм. Чувствам се ужасно.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Яко се насадих на пачи яйца. Ама така е, като не знам какво правя.
Накрая пак ще има ред сълзи, ред сополи, ама не от мен.
Защо все така става?!
Имам нов план, ама първо трябва да се консултирам с главния съветник, да видя от мъжка гледна точка много ли ще е тъпо или да.![]()
Заспал съм и не мисля ... а трябва да ходя нощна смяна, никак не е хубаво ... ама никак!
Най-сетне ще ям истинска храна. ЕЙ ТАКА СЕ ЧУВСТВАМ :Д
сравнително спокойно ми е след вчера хаха пак ги мисля нещата де, но не overthink-вам, нито пък се филмирам толкова.. само тоя цикъл, ъъх, иначе можех да си го видя и да си усетя нещата.. а и времето е едно такова, милото, не искам да го плюя, ама бих се зарадвала, ако спре понее за малко да бъде толкова мрачно и дъждовно, искам да си лежа по треви и полянки и да си грея тялото на слънце :3
винаги, когато имам работа и тр да изляза времето ще се скапе. ама не се оплаквам. и това си има очарование.
не си усещам краката. малко ми е *ъъъх*, но не можах да издържа на изкушението. колко ли км бягане трябва, за да се изразходят погълнатите калории :Д