- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
В суперско настроение съм.
Развълнувано ми е, сърчицето ми трепере от вълнение.
днес всички ме изкарват ебати скандалджийката като де факто няма нищо такова, тонът ми им се струвал груб и след като оня ми вдигна ебати скандала за това,че съм му казала да не ми повишава тон,а другата ме кара да правя неща , които няма как да станат ми е ебати скапаното.
и отделно няма да го видя скоро, не ми се празнува рожден ден, ставам на 19, а сякаш ставам на 91, така се чувствам
адски ми е криво, само едно малко нещо исках да получа за шибаният ми рожден ден-дори не бе материално, но явно Господ е преценил, че не съм заслужила и няма да го имам
реве ми се , а не мога , сърцето ми се къса пак заради същите стари простотии, права беше тя да не се занимавам, ама то не пита..
бахти, насадих се много, сега ще го ям..
поне тая кифла ще я видя да пием по бира, да се разсея..
Господ е справедливо копеле. Всичко на всеки се връща.
Днес бях на изпит, който изкарах отлично, но не ми се зачете, защото колегите ми са путки, йее. Но съм обнадежден, след няколко дни заминавам!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ще поркам. Хубаво ми е. Само заради т'ва. Иначе имам 5246454574574 неща, които трябва да свърша в момента, но не го правя, 'щото вися тука![]()
Не се радвайте на чуждото нещастие, по-жалко няма накъде!
maDamn
Кой на какво се радва? Искам и аз../Който се е припознал в моя пост, мноу съжалявам/
/Ако става въпрос за моето мнение де, говорех за колегите си еквивалент на женски полови органи../
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Миро фейл мъч.![]()
Dr. Gregory House
Много ми е обичливо и гушкащо днес, нищо че цял ден разни индивиди ми лазят по нервите.
два часа. не ми се спи, но се налага. утре ставам рано, щото ще ми мрънкат. правя си разбор и като погледна назад.. животът ми е започнал на 16. през какви неща съм минала. какви метаморфози съм претърпяла. изпитвам носталгия и към най-лошите ми моменти. вече не съм онази отричаща тийнейджърка. какви крайности, плашещо е до къде може да се стигне. обичам си всичките глупости. нямаше да ме направят това, което съм сега. усещам облекчение. мисля, че започва да ми минава. усмихвам се. и това не е изкуствена усмивка. изведнъж се случи. нищото се превърна в нищо, оставяйки празнина, която вече ме те унищожава. или пък... може би не ми е минало. може това да е същата монета, видяна от друг ъгъл. надявам се да не се върна .. скоро в изходно положение. какво ми е в крайна сметка?! защо да се самонаказвам?! трябва да се концентрирам върху плюсовете. трудно е, когато си максималист, но ще се опитам :Д. здрава съм, имам семейство, което ме обича, те също са здрави. осигуриха ми и продължават да ми осигуряват сравнително добър стандарт. имам приятели, които ме уважават и търсят. мога да разчитам за всичко на тях без да въртят интриги зад гърба ми. млада и симпатична съм. не трябва да съжалявам, че ските не са се превърнали в начина ми на живот. трябва да се радвам, че съм открила страстта си и че изпитвам неописуемо вълнение, когато гледам. обичала съм, била съм обичана, продължавам да обичам. какво по-хубаво от това? .. майната му на всички и всичко. аз съм голяма късметлийка. #dasioptimist
мразя 6-ти май. ще се опитам да спася една невинна душичка.
трябва да си седна сериозно на дупето и да си довърша най-после ученето. едната матурка е готова. другата наполовина.
//това е огромен напредък. до скоро нямах никакво желание за това
преди 10 години, когато ми беше супер спрело, слушах дарктрон в 4
днес още го праа
не моа да реша тва яко ли е или адски тъпо
10 сутринта...
Развълнувано ми е, напрегнато, нетърпеливо, любопитно, леко изплашено... Днес ще е дълъг ден, изключително напрегнато и щастливо (надявам се) ще е.
В такива дни, сутрин си мисля как ли ще се чувствам вечерта, след като всичко, което сега тепърва предстои, ще е вече минало.
![]()
оффф, днес за първи път заминаваме някъде само двамата...странно е и е неуместно...хич не ми се ще да му виждам роднините, дано успея да се оттърва...
edit: той е кретен, няма да пътуваме днес![]()
Последно редактирано от AliceSw : 05-01-2014 на 10:20
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добро утро.
Успах се за клиника, здраве да е. Има слънце, уф, най-якия ден ще бъде днес. От супер много време няма да напиша дори едно изреченийце, няма да прочета една страничка, нищо няма да правя. Ще седя на някое приятно място навън и ще си пия бира.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ако през оставащите до 12 минути не ми пристигне поръчката, напрежението ще ескалира и малоумниците ще го отнесат много сериозно
Честит ми имен ден. Йее... А изобщо не ми е хубаво и/или празнично. Айде, да се опитам да си изкарам приятен ден, без значение от нещата, които не мога да променя. И да спра да се самосъжалявам за глупости или да анализирам с часове... Сама си се депресирам.
честит ти ^
защо навън трябва да е толкова гадно времето, грр, защо той трябва да работи дори и сега, когато повечето почиват, грр, защо тъпият ми цикъл ме тормози ааааи въпреки всички тези неща, още ми е едно такова щастливо и леко треперещо на душичката, не съм сигурна на къде ще се развият нещата, но дори само това да беше, пак ще ми стигне, ще си го затворя в едно бурканче с надпис щастие и когато пак ме застигнат вътрешните демони и депресии ще си го отварям и спомням.
Уф, спах до 12 часа...поне се наспах.. сега ще си изпия кафето, ще си изям макароните и ще си боядисам косата. После трябва да уча.
Шанс
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Офф... Не знам какво ми се прави. Да излизам или не... Това е въпросът!
I`m trying to make your dreams come true...
Тия дни ще усетя много напрежение от страна на нашите, особено от майка. Съгласи се, а пак ми писка на главата. Разбирам, че се притеснява, ама имам глава на раменете, разумна съм. Общо взето съм топка от емоции - нервно ми е за едни неща, ядосана съм на други (и неща, и хора), ентусиазирана съм, изпитвам вълнение и капка страх и притеснение. А също така ми е обичливо!