- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
тая тренировка беше тежка. не бях в кондиция днес. мисля да си взема една вана, после книжка и яко мързел. още не съм решила к'во ще правя утре. иска ми се да се поглезя. не са ми нужни много хора, за да си изкарам добре. и един стига, за да постигна желания резултат, хахахахаха. така ще стане, да. само трябва сутринта да отида и да поразчистя вилата. нямам търпение ;3 торта. много торта. навсякъде торта. и вино. мммммммМ.
пак се притенсявам за времето.И за организацията на сватбата.И за това как ще се справя с тая рокля.Питам ме защо съм такава топка нерви и ме успокояват,че ще ми е много хубав тоя празник,но простата истина е че всичко,което съм организирала,се е разпадало.И ме е страх...напразно.
Оффф, вместо махмурлукът ми да минава, с всяка изминала секунда се чувствам сякаш зрителното ми поле се стеснява повече и повече. Самосъжалително ми е. Добре, че съм толкова спряла, че поне да не мога да си формулирам самообвиненията. Изглеждам ужасно и съм преяла. А още глад ме гони...
Поне спрях да го сънувам т'ва нищожество.
Пак от много столове на земята. Не беше неочаквано де. Кат' нямам ищах да ги ползвам... файда, че ги има.
С'а пийвам едно кафенце, после се изолирам, гъза си няма да помръдна и ня'а да говоря с абсолютно никого. Филми, спане, лежане и пърдене. Цял следобед и цяла вечер.
Размазано ми е...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много съм доволна.
Най-накрая приключих курсовата и я събмитнах - всичко си работи перфектно. Горда съм със себе си.За първи път тоя семестър да предам нещо, което е изпипано до последния детайл.
Утре само трябва да отида на тъпото представяне, да погледам проекти и после съм свободна <3 Йей!
естествено всичко се развали ...
моля се да успее да дойде,дано дано дано !
и да си изкараме яко въпреки всичко,искам да се разбием!
напоследък всичко ми е супер скучно и еднообразно,чувствам се и много отпаднало.
той не се сеща за мен,изобщо,но с
моята пуста гордост едва ли скоро ще му припомня.
Правя си нещата за изпита и същевременно не спирам да мисля за него по цял ден ^^ Как се радвам, че утре идва, просто не е истина. Тази една седмица ми се видя супер дългааааа.
Пърхат ми разни животини в коремчето и ми е супер напрегнато... но утре ще ми мине![]()
разплаках се.
вече нищо не ме плаши.
главата ми ще се пръсне.
мисля че пак не успях, много кофти.
не че ги определям на успехи и неуспехи, ама защо по дяволите ..
Последно редактирано от stynioo : 05-01-2014 на 17:26
По-добре от вчера. Надявам се утре да съм по-добре отсега.
Човек, който не може да води елементарен спор, смее да говори такива неща? Ти ли трябва да си ми пример за подражание? Не искам НИКОГА да ставам човек като теб... Нещо всички се изявяват като професори.
И все пак, като изключим насъбралите се емоции, съм доста добре. Поне по-добре от сутринта. Абе, живота е пред мен, а аз се занимавам с някакви глупости... Но защо?
Как ще познаеш, че идва лято? По тумбата момченца и момиченца, които се записват във фитнеса, за да правят "тяло" за два месеца. Изнервих се малко от всички тях. Зимата беше къде, къде по-спокойно, а сега все едно е детска градина. Като цяло съм добре.
//The heart dies a slow death. Shedding each hope like leaves, until one day there are none. No hopes. Nothing remains.
Едновременно замаяно и нетърпеливо.
Welcome to the Jungle...
Най-накрая се наспах. Радвам се, че дойдоха почивните дни и ще имам време за разходки. Дано се оправи ши*аното време!
I`m trying to make your dreams come true...
Половината ден не е минал, а вече свърших куп полезни неща, които си бях набелязала. Списъкът е изпълнен, снабдих се с всичко, което ми трябваше. Тук левче, там - два, отидоха си 60лв горе-долу, ама то и се очакваше. Минах и през гарата. Добре ми е.
Просто страхотно двата дни когато бях болна все още ми излизат през носа.Цял деn ще му чистя на този монетите.Сутринта 50 обиколки ми дойдоха ударно в 5 сутринта.Поне днес имаме TRX тренировка . Не стига че вчера се занимавах с построявам разни къщички с карти и постоянно ми ги разваляше ами и сега с тези монети....
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-02-2014 на 10:49
Ох, лошо ми еее, а дори не пих толкова.. и ми се спи, въпреки че си тръгнахме рано и опитахме да поспим (той казва, че сме спали, но аз помня само колко топло и колко лошо ми беше ;d).. ноо ми е хубаво като цяло ^^ много приятна вечер беше, имах нужда ^^
Скука...Плановете за днес малко се провалиха...Имам да правя няколко неща, но нещо ме мързи и нямам и муза...Лошо е така.
>>DjBelev<<
Пак се оядох. С'а от гладна киселост преминавам към преяла такава. Всичко ми е криво. Дано не вземе да завали и да ми провали плановете за гребна, че тогава вече ще изора света.
Само не искам да ми се дава зор, че както съм крива...
Утре заминавам Уееееее. Нема такъв кеф, как ще я гушкам и стискам и други работи там..
КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ!!!
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
дано да е приятна вечерта ,наистина се надявам ,
имам нужда![]()
Що ми е такова нервно и празно? Изпитвам няква вътрешна неудовлетвореност. Чувствам се и леко пренебрегната, а точно от тях не го бях очаквала, но май беше ясно, че така ще стане. Интересно е колко бързо от приоритет, се превръщаш в опция... Как да е, пак се позовавам на любимото ми: "И това ще мине." Лошото е, че минава, ама по-хубаво не идва. Уж всичко си имам, пък...що ми е празно? Не ми харесва да ми се провалят плановете, може би проблемът е в самите планове. Май се оказва, че не са такива, каквито искам и май ги саботирам. Интересно! Или не чак толкова... Все тая. Утре ще спя, после ще си облека анцуг и ще се движа безцелно из града. Май пак си правя планове...![]()
I`m trying to make your dreams come true...