.
Затворена тема
Страница 73 от 195 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123173 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 4861
    Мега фен Аватара на pandabear
    тая тренировка беше тежка. не бях в кондиция днес. мисля да си взема една вана, после книжка и яко мързел. още не съм решила к'во ще правя утре. иска ми се да се поглезя. не са ми нужни много хора, за да си изкарам добре. и един стига, за да постигна желания резултат, хахахахаха. така ще стане, да. само трябва сутринта да отида и да поразчистя вилата. нямам търпение ;3 торта. много торта. навсякъде торта. и вино. мммммммМ.

Супер фен Аватара на Cloud9
    пак се притенсявам за времето.И за организацията на сватбата.И за това как ще се справя с тая рокля.Питам ме защо съм такава топка нерви и ме успокояват,че ще ми е много хубав тоя празник,но простата истина е че всичко,което съм организирала,се е разпадало.И ме е страх...напразно.

Мега фен Аватара на babity
    Оффф, вместо махмурлукът ми да минава, с всяка изминала секунда се чувствам сякаш зрителното ми поле се стеснява повече и повече. Самосъжалително ми е. Добре, че съм толкова спряла, че поне да не мога да си формулирам самообвиненията. Изглеждам ужасно и съм преяла. А още глад ме гони...
    Поне спрях да го сънувам т'ва нищожество.
    Пак от много столове на земята. Не беше неочаквано де. Кат' нямам ищах да ги ползвам... файда, че ги има.
    С'а пийвам едно кафенце, после се изолирам, гъза си няма да помръдна и ня'а да говоря с абсолютно никого. Филми, спане, лежане и пърдене. Цял следобед и цяла вечер.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Размазано ми е...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много съм доволна.
    Най-накрая приключих курсовата и я събмитнах - всичко си работи перфектно. Горда съм със себе си. За първи път тоя семестър да предам нещо, което е изпипано до последния детайл.
    Утре само трябва да отида на тъпото представяне, да погледам проекти и после съм свободна <3 Йей!

Супер фен Аватара на weheartiit
    естествено всичко се развали ...
    моля се да успее да дойде,дано дано дано !
    и да си изкараме яко въпреки всичко,искам да се разбием!
    напоследък всичко ми е супер скучно и еднообразно,чувствам се и много отпаднало.
    той не се сеща за мен,изобщо,но с
    моята пуста гордост едва ли скоро ще му припомня.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Правя си нещата за изпита и същевременно не спирам да мисля за него по цял ден ^^ Как се радвам, че утре идва, просто не е истина. Тази една седмица ми се видя супер дългааааа.
    Пърхат ми разни животини в коремчето и ми е супер напрегнато... но утре ще ми мине

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    разплаках се.

вече нищо не ме плаши.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    главата ми ще се пръсне.

мисля че пак не успях, много кофти.

не че ги определям на успехи и неуспехи, ама защо по дяволите ..
    Последно редактирано от stynioo : 05-01-2014 на 17:26

Мега фен Аватара на draid
    Все още съм си тъй безсмъртен

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    изтощено
    продължавам да тая надежди да се видим утре или в събота или неделя
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на RiB
    По-добре от вчера. Надявам се утре да съм по-добре отсега.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Човек, който не може да води елементарен спор, смее да говори такива неща? Ти ли трябва да си ми пример за подражание? Не искам НИКОГА да ставам човек като теб... Нещо всички се изявяват като професори.
    И все пак, като изключим насъбралите се емоции, съм доста добре. Поне по-добре от сутринта. Абе, живота е пред мен, а аз се занимавам с някакви глупости... Но защо?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Как ще познаеш, че идва лято? По тумбата момченца и момиченца, които се записват във фитнеса, за да правят "тяло" за два месеца. Изнервих се малко от всички тях. Зимата беше къде, къде по-спокойно, а сега все едно е детска градина. Като цяло съм добре.

//The heart dies a slow death. Shedding each hope like leaves, until one day there are none. No hopes. Nothing remains.
    Последно редактирано от SonataArctica : 05-01-2014 на 21:28

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Едновременно замаяно и нетърпеливо.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на xoxi
    Още 6.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Най-накрая се наспах. Радвам се, че дойдоха почивните дни и ще имам време за разходки. Дано се оправи ши*аното време!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Colouring
    Половината ден не е минал, а вече свърших куп полезни неща, които си бях набелязала. Списъкът е изпълнен, снабдих се с всичко, което ми трябваше. Тук левче, там - два, отидоха си 60лв горе-долу, ама то и се очакваше. Минах и през гарата. Добре ми е.

Просто страхотно двата дни когато бях болна все още ми излизат през носа.Цял деn ще му чистя на този монетите.Сутринта 50 обиколки ми дойдоха ударно в 5 сутринта.Поне днес имаме TRX тренировка . Не стига че вчера се занимавах с построявам разни къщички с карти и постоянно ми ги разваляше ами и сега с тези монети....
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-02-2014 на 10:49

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ох, лошо ми еее, а дори не пих толкова.. и ми се спи, въпреки че си тръгнахме рано и опитахме да поспим (той казва, че сме спали, но аз помня само колко топло и колко лошо ми беше ;d).. ноо ми е хубаво като цяло ^^ много приятна вечер беше, имах нужда ^^

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Скука...Плановете за днес малко се провалиха...Имам да правя няколко неща, но нещо ме мързи и нямам и муза...Лошо е така.
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на babity
    Пак се оядох. С'а от гладна киселост преминавам към преяла такава. Всичко ми е криво. Дано не вземе да завали и да ми провали плановете за гребна, че тогава вече ще изора света.
    Само не искам да ми се дава зор, че както съм крива...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Утре заминавам Уееееее. Нема такъв кеф, как ще я гушкам и стискам и други работи там..
    КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ КЕФ!!!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на weheartiit
    дано да е приятна вечерта ,наистина се надявам ,
    имам нужда

Супер фен Аватара на sometimes_
    Що ми е такова нервно и празно? Изпитвам няква вътрешна неудовлетвореност. Чувствам се и леко пренебрегната, а точно от тях не го бях очаквала, но май беше ясно, че така ще стане. Интересно е колко бързо от приоритет, се превръщаш в опция... Как да е, пак се позовавам на любимото ми: "И това ще мине." Лошото е, че минава, ама по-хубаво не идва. Уж всичко си имам, пък...що ми е празно? Не ми харесва да ми се провалят плановете, може би проблемът е в самите планове. Май се оказва, че не са такива, каквито искам и май ги саботирам. Интересно! Или не чак толкова... Все тая. Утре ще спя, после ще си облека анцуг и ще се движа безцелно из града. Май пак си правя планове...
    I`m trying to make your dreams come true...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си