.
Затворена тема
Страница 74 от 195 ПървиПърви ... 246470717273747576777884124174 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 4861
    Мега фен Аватара на 102
    анцуг майка

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мдааа, за съжаление много рядко ми се отдава възможност да обличам...
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на 102
    що, не можеш да влезеш ли

Супер фен Аватара на sometimes_
    Работата ми не го позволява. Иначе си влизам идеално.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на paradosou
    Аааа, имам толкова материал, който трябва да науча с най-миниатюрните детайли, че свят ми се завива ! Щипка късмет в решителния момент определено няма да се отрази зле.

Тия дни попаднах на интересна теза - 'всеки е това, което стои отвъд неспирния шум на мислите'. Има нещо, въпреки че аз специално бих вмъкнала уточнения. Уточнения... Пълен парадокс е да ги намесвам, предвид че точно в момента нито ми трябват мисли, нито ги искам. Малко емоция не би навредила. С нея все се гоним без настигане. Забавно е как хората ме убеждават, че това е ок, докато аз май не го усещам така.
    Поне тоя форум и до днес си функционира, а тук можеш да учиш постоянно. Взимаш колкото поискаш и ти е перфе.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Едно такова лятно и хубаво... ^^ Направих си ягоди с шоколад и чакам да се втвърди за да ги пробвам. Поне на вид изглеждат обещаващи (като за първи опит).
    И за какви пеперуди ми говорят хората? На мен ми се разхождат разни диви зверове из стомаха. Амаааа, да си стоят, не ми пречат за сега.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    отвратително нервна съм, поне до половин час ще спра да се притеснявам...искам да застрелям някого...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на babity
    Едно ми е отегчено и нервно. Има с кой да изляза, ама май не ми се вижда с хора днес. И ми се ходи на гребна, а те са го приключили това. Искам мъж!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Обикалях 4 часа Стара Загора за да си купя някакъв панталон или ризи и нищо не си харесах. Пфу. В крайна сметка си взех белязка за книжка "50 books to read before you die". Вече няма да си прося от хубавата продавачка от близката книжарница белязки, хах.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Малко съжалявам,че стана така. Баща ми си има навика да ми прецаква настроението генерално,ама...Трябва да карам по-често,защото си се позабравят някои неща. Трябва да се ошлайфам. Не може на 3-4 месец по веднъж, не става така...

Иначе все така искам да се прибирам към София.
    maDamn

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    И как може да ти се обърне настроението на 360 градуса за няколко минути.. толкова безполезна се чувствам, цял ден нищо не правя, нагаждайки си графика с човек, на когото хич не му пука и не ме взема на сериозно.. и сега какво.. с всяка следваща минута все по-зле ми става, не мога да се фокусирам да уча, а днес трябваше да уча, не съм говорила с никого цял ден, сама съъм вкъщи в следващите два дена и просто се побърквамрфийгхйнмбжрелфд холшйтрйхн

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    И как може да ти се обърне настроението на 360 градуса за няколко минути.. толкова безполезна се чувствам, цял ден нищо не правя, нагаждайки си графика с човек, на когото хич не му пука и не ме взема на сериозно.. и сега какво.. с всяка следваща минута все по-зле ми става, не мога да се фокусирам да уча, а днес трябваше да уча, не съм говорила с никого цял ден, сама съъм вкъщи в следващите два дена и просто се побърквамрфийгхйнмбжрелфд холшйтрйхн
    I feel you,M :*
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дъжд зад дебели пердета. Тежка ръка на слабо бедро. Дишане досущ като лято.

Любов в едно тяло.

Ох.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Оле, какво ми става, не мога да разбера. Като не съм на училище и ми се объркват възприятията за време. Поне си довърших най-накрая стаята. Ама ми е няк'во тегаво... Утре трябва да изляза!

Мега фен Аватара на Colouring
    Не мога да разбера защо всички ми се бъркат работите. Бях доста ядосана, сега съм вече малко по-успокоена. Особено това арогантно малко същество. Не, наистина, толкова ми лази по нервите, че не е истина. Най-малко ТО трябва да ми се бърка какво и как правя.

Мега фен Аватара на draid
    Изядох почти половин език и сега релаксирам. Какво по-хубаво от това.
    Последно редактирано от draid : 05-02-2014 на 19:44

Мега фен Аватара на skatew
    Начии мн мий айляк. Цял ден си карам скейта и си пия бирата, прибрах се само да се изкъпя, да хапна и да изведа вълка и отивам към народен. Ш'са пий! Някой съфорумец ако има натам да свирка да са праят нови запознанства
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на pandabear
    виното свърши, тортата също
    абе всичо свърши

Супер фен Аватара на leadyflame
    Осрала съм положението предната вечер (явно), интересно аз как мога да привиквам към дадени не толкова приемливи постъпки, а аз кривна ли, отебавай.... пф

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Малелей! Какво хубаво домашно вино пих! Ако остане, ще си го кътам здравата. Ей това се казва винце.

Мисля да гледам някой 'убав филм или да чета книжка... Хммм.

anonymous708973
    Guest
    Размишлявам за страховете си. И се чудя защо предполагаемо най-близкият ми човек явно е в напълно неведение за тях.
    Ама добре, че си имам него и нея, че да ми повдигат настроението. На него винаги мога да разчитам, което... какъв е шансът да се случи изобщо някога в тоя живот? А с нея чат-пат се дракаме и ме дразни до смърт понякога, ама е такава душичка и иска най-доброто за мен, което - отново - какъв е шансът?

Сдухано ми е, криво ми е, не знам как ще ги избутам тия два дни семинар. Искам в леглото със сериал и ягоди. Или с маркетинг и ягоди дори, все тая. Не ми се облича представително и със сигурност не ми се говори пред хора. Спортът помагал... да, ама не. Дано утре вечер тая текила замаже малко положението и ме вкара в розовия балон а.к.а самозаблуда за себестойност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-02-2014 на 21:30

Мега фен Аватара на galaxy29
    правех си упражненията, бях легнала по гръб и рошльо се настани върху мен :д
    издраска дивана, а едва му се скарах... тоолкова е сладък

а пък не бях ходила на зъболекар от 2012 и очаквах да имам 100 неща за правене
    онзи ден ходих и зъболекарката каза, че са ми супер зъбите
    само едно-две неща имало, които били нищожни и не заслужавали и коментар, даже лекарство не сложи
    преживяла е тежка операция миналата година и ще се лекува доживот, в подобно като на майка ми положението
    беше си объркана, както майка ми, след излизането от болница и много се зарадва на съветите ми и аз се зарадвах на нейните
    много се зарадва и на теменужката, която и подарих и като цяло на мен и каза, че съм цветна и сладка като нея :д
    учудвам се, че действам позитивно, след като се чувствам като парцал :д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    зъболекар
    зъбният камък се чисти на 6 месеца

Мега фен Аватара на galaxy29
    аз добре зная, че не се ходи през година
    обаче 2013 тя не работеше, а не исках при друг
    чисти се, ако се е получил

Напазарувах си от новооткрития български магазин и имам толкова много вкусна храна! Чудя се какво да правя тази нощ.
    Не ми се ходи за гаден изпит в понеделник, наистина. Трябва да го взема със сигурност.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си