.
Затворена тема
Страница 76 от 195 ПървиПърви ... 266672737475767778798086126176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 4861
    Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    след снощните преживявания се надявам да си вярвам
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на leadyflame
    отново изпадам в тъмнината, притисната от мисли, които наистина са ми в тежест и ми е трудно отместването им.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Милото ми..;3 Толкова се бях затъжила за него..;3 Усещам, че ще бъдат най-прекрасните 5 месеца евър..;3 Денят беше невероятен..Толкова съм щастлива, че най-после дойде момента, в който ще прекарвам повече от 5-6 дена с него..;3

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Така като гледам и като ЧУВАМ, май всички ремонтират, то сега си е сезона на ремонтите де, какво се учудвам..
    тъпо ми е, гадно ми е, едно никакво .. и то без сериозна причина.. безсилно ми е , уморено, мързеливо -без нищо да съм правила, трябва да се взема в ръце наистина, трябва! какво е това нещо, айде малко по-сериозно.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на Dagichka
    искам да прекарам достатъчно време с него, да потъна в думите му (и прегръдки по възможност ;д).. а трябва да уча, да съм сериозна, да си прикривам емоциите пред наще, да се държа добре.. ох не знам дали ще издържа.

Мега фен Аватара на xoxi
    Прекрасни, прекрасни хора! Обожавам ги всичките, до един!!!

Обожавам го и него, особено пък когато си упражнява произношението на английски, четейки на глас някакви рандъм глупости от фейсбук, вместо да вземе една книга. Преди малко го чух да казва "A recent study has found that women who carry a little extra weight, live longer than the people who mention it." Още са ми насълзени очите от смях.

Супер фен Аватара на Jaune
    why do all good things come to an end?

Град
    Candytown, Wonderland
    ^ за да сме винаги прецакани

Супер фен Аватара на leadyflame
    Koe ми е ненормланото ми, бе майка му да еба, че си имам страхове, които с поне една шибана дума може да ме успокои.. еми такава съм параноична на моменти, след като хубаво не съм видяла каква да съм,. 5 минути да няма толкова да си кажа шибаните притеснения, ще ми се отвръща с неебателност. Прекалих и аз, да ама искам само успокоение, нищо повече..... филмирам се, патила съм си и сега сякаш съм пак в същият филм, чийто край ми е ясен.. емоционалността ми е най-големия минус, едно от нещата, които бях започнала да поправям,а с нея върви и вманиачаваето ми, ми една мила и успокоителна дума ще нареди нещата, а сега пак съм каша. Защо не каже просто "спокойно, няма нищо, не мисли толкова" а ще ме кара да се чувствам сякаш съм най-параничната и отблъскваща персона. Нима няма и един, който да свикне с това нещо и да внася равновесие в душевостта ми. ами такава съм и май само аз ще си патя....

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    изморен.
    много гаден сън, сякаш се разтапях.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Малко съм жадна, иначе добре.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Не знам дали въобще съм готова на такава стъпка.Дали да замина или да изчакам ?!!!

Мега фен Аватара на pandabear
    сгафих малко аз. супер евтина провокация от негова страна, а аз глупачката не се сдържах. яд ме е. при първа възможност ще ѝ призная за случката, няма да крия. дано да го приеме по-леко/спокойно и не ми се сърди много. ако не беше цялата тая тяхна стара история, щеше да ми е доста хубаво. де'а все нещо трябва да ми се пречка...
    Последно редактирано от pandabear : 05-04-2014 на 22:45

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много съм емоционален! Напих се, изтрезнях, па пак се напих. Колко снимки, колко нещо! Даже танцувах мани, мани!
    Искам сериозна приятелка!

Последно редактирано от pandabear : 05-04-2014 на 22:44

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Аз съм същия - гушнал бутилката с ракия и не я давам.

Супер фен Аватара на tireheb
    допи ми са и на мене ся

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Усещам поздрав.

Иначе се чувствам красива. И тримата седят, зяпат ме и плюят дъга по мен, обясняват ми колко съм красива и как съм била опасна, как наще вече си имали зет и не искали друг. Много мило ми стана. Беше си просто нищо и никакъв експеримент със грима, а получих сумати комплименти. Тези фотосесии със семейството и приятеля ми са така прекрасни. :333 Помагат ми да се излекувам от всичката тая омраза и обиди, които съм чула до момента. Красиво ми е.
    Освен това го обичам и ми се ще да ми купи огромна милка Триолейт, да дойде при мен и да направим леглото компот, а после да заспим гушнати. Тоолкова ми е прекрасн, че... И вече трета година го караме на розови балони, прегръдки и шоколад, което ме плаши малко. И ми е кофти покрай форевър алоуни, щото нали... Нечестно е да съм толкова щастлива в любовен план.

Град
    Candytown, Wonderland
    Всички са толкова щастливи с приятелите си.. само аз съм щастлива че най-накрая събрах смелост и днес ще му кажа, че искам да съм сама.. искам почивка от тези неща, искам да съм сама и свободна. Писна ми от това напрежение и нерви, и караници и лицемерство от моя страна.. и към него не е честно това.. заслужава нещо повече днес, да, днес

Супер фен Аватара на sometimes_
    Трябва да уча, а нищо не ми влиза в главата. Толкова съм разсеяна напоследък! А е задължително да си взема изпита в неделя! Не знам как да си съсредоточа мислите само в гадните лекции.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Кофти ми е.
    В последните ми такива моменти, когато ми липсва човек, който не мога да имам, не съм била сама.
    А сега съм сама и след малко ще се наложи да се вържа за стола май, защото иначе ще стана и ще отида да го видя, само за да го прегърна и да се успокоя.. Не знам как все още се сдържам да остана на едно място и не съм отишла все още.
    Може би чувството, че ще ме отблъсне ме спира най-много.
    Но знам, че няма да успявам всеки път да се спирам и някой ден ще му кажа всичко в очите веднъж завинаги..
    Знам, че няма да го имам, но поне да ми олекне малко.
    Липсва ми, искам да го държа в ръцете си..
    Колко мило ми звучи това... Хората са казали да внимаваш какво си пожелаваш,защото може и да се сбъдне,но на мен ми се ще и аз да липсвам по този начин някой ден.От друга страна може би пък е твърде егоистично да искаш даден човек да се измъчва по този начин заради теб.

Иначе пък в селото уж бяхме завършили основновното циментиране на оградата,но изненада...тя постоянно се смалява и потъва в земята заради насипи. Миналата година задната беше през по-голямата си част около два метра,едвам си надигах ръката над нея и ме бъзикаха разни видяли я че все едно строим бент.Тази година отвътре на повечето места няма и половин метър, а отвън на някои и десетина сантиметра.А ще се зарие по още малко и от двете страни.Явно трябва да и се правят ъпгрейди отново преди да се сложат платната...

Иначе вчера в Белоградчик си прекархме готино.Разгледахме разни забележителности и така.Само дето престоят ни беше около 4 часа, а отиването и връщането по тези криви пътища ни отне около 5 часа.

А да, и курвалъка и курварщината при хората на моменти все повече ме отчайват.Гледаш ги някои едни такива добри,отзивчиви,културни, весели,забавни,но пък изобщо да не си на мястото на гаджето им,обичащият ги или просто да не си им застанал на пътя,че не щадят никакви средства за целта си.Понякога си мисля,че просто на хората това си ни е заложено.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-05-2014 на 09:35
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на weheartiit
    ям като прасенце в последно време и доволно си дебелея
    не се чувствам добре със себе си в последно време,не искам лято

вчера едно приятелче се прибра от чужбина и след малко ще ходим да се събираме в тях. усещам, че ще има освинщване на макс ;3

Повече от фен
    Всеки ден ми е като дежа ву на предишния... Искам нови запознанства.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    НАЙ-НАКРАЯЯЯЯЯЯ...
    страхотен рожден ден имах,най-хубавия досега
    и ми подариха дъгата, какво по -прекрасно от това
    обожавам ги
    и него
    искам пак, ама след известно време, за да се възстановя след снощи хаха :*
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми