- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
след снощните преживявания се надявам да си вярвам![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
отново изпадам в тъмнината, притисната от мисли, които наистина са ми в тежест и ми е трудно отместването им.
Милото ми..;3 Толкова се бях затъжила за него..;3 Усещам, че ще бъдат най-прекрасните 5 месеца евър..;3 Денят беше невероятен..Толкова съм щастлива, че най-после дойде момента, в който ще прекарвам повече от 5-6 дена с него..;3![]()
Така като гледам и като ЧУВАМ, май всички ремонтират, то сега си е сезона на ремонтите де, какво се учудвам..
тъпо ми е, гадно ми е, едно никакво .. и то без сериозна причина.. безсилно ми е , уморено, мързеливо -без нищо да съм правила, трябва да се взема в ръце наистина, трябва! какво е това нещо, айде малко по-сериозно.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
искам да прекарам достатъчно време с него, да потъна в думите му (и прегръдки по възможност ;д).. а трябва да уча, да съм сериозна, да си прикривам емоциите пред наще, да се държа добре.. ох не знам дали ще издържа.
Прекрасни, прекрасни хора! Обожавам ги всичките, до един!!!
Обожавам го и него, особено пък когато си упражнява произношението на английски, четейки на глас някакви рандъм глупости от фейсбук, вместо да вземе една книга. Преди малко го чух да казва "A recent study has found that women who carry a little extra weight, live longer than the people who mention it." Още са ми насълзени очите от смях.![]()
^ за да сме винаги прецакани![]()
Koe ми е ненормланото ми, бе майка му да еба, че си имам страхове, които с поне една шибана дума може да ме успокои.. еми такава съм параноична на моменти, след като хубаво не съм видяла каква да съм,. 5 минути да няма толкова да си кажа шибаните притеснения, ще ми се отвръща с неебателност. Прекалих и аз, да ама искам само успокоение, нищо повече..... филмирам се, патила съм си и сега сякаш съм пак в същият филм, чийто край ми е ясен.. емоционалността ми е най-големия минус, едно от нещата, които бях започнала да поправям,а с нея върви и вманиачаваето ми, ми една мила и успокоителна дума ще нареди нещата, а сега пак съм каша. Защо не каже просто "спокойно, няма нищо, не мисли толкова" а ще ме кара да се чувствам сякаш съм най-параничната и отблъскваща персона. Нима няма и един, който да свикне с това нещо и да внася равновесие в душевостта ми. ами такава съм и май само аз ще си патя....
изморен.
много гаден сън, сякаш се разтапях.
Малко съм жадна, иначе добре.![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не знам дали въобще съм готова на такава стъпка.Дали да замина или да изчакам ?!!!
сгафих малко аз. супер евтина провокация от негова страна, а аз глупачката не се сдържах. яд ме е. при първа възможност ще ѝ призная за случката, няма да крия. дано да го приеме по-леко/спокойно и не ми се сърди много. ако не беше цялата тая тяхна стара история, щеше да ми е доста хубаво. де'а все нещо трябва да ми се пречка...
Последно редактирано от pandabear : 05-04-2014 на 22:45
Последно редактирано от pandabear : 05-04-2014 на 22:44
Усещам поздрав.
Иначе се чувствам красива. И тримата седят, зяпат ме и плюят дъга по мен, обясняват ми колко съм красива и как съм била опасна, как наще вече си имали зет и не искали друг. Много мило ми стана. Беше си просто нищо и никакъв експеримент със грима, а получих сумати комплименти. Тези фотосесии със семейството и приятеля ми са така прекрасни. :333 Помагат ми да се излекувам от всичката тая омраза и обиди, които съм чула до момента. Красиво ми е.
Освен това го обичам и ми се ще да ми купи огромна милка Триолейт, да дойде при мен и да направим леглото компот, а после да заспим гушнати. Тоолкова ми е прекрасн, че... И вече трета година го караме на розови балони, прегръдки и шоколад, което ме плаши малко. И ми е кофти покрай форевър алоуни, щото нали... Нечестно е да съм толкова щастлива в любовен план.
Всички са толкова щастливи с приятелите си.. само аз съм щастлива че най-накрая събрах смелост и днес ще му кажа, че искам да съм сама..искам почивка от тези неща, искам да съм сама и свободна. Писна ми от това напрежение и нерви, и караници и лицемерство от моя страна.. и към него не е честно това.. заслужава нещо повече
днес, да, днес
![]()
Трябва да уча, а нищо не ми влиза в главата. Толкова съм разсеяна напоследък! А е задължително да си взема изпита в неделя! Не знам как да си съсредоточа мислите само в гадните лекции.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Колко мило ми звучи това...Хората са казали да внимаваш какво си пожелаваш,защото може и да се сбъдне,но на мен ми се ще и аз да липсвам по този начин някой ден.От друга страна може би пък е твърде егоистично да искаш даден човек да се измъчва по този начин заради теб.
Иначе пък в селото уж бяхме завършили основновното циментиране на оградата,но изненада...тя постоянно се смалява и потъва в земята заради насипи. Миналата година задната беше през по-голямата си част около два метра,едвам си надигах ръката над нея и ме бъзикаха разни видяли я че все едно строим бент.Тази година отвътре на повечето места няма и половин метър, а отвън на някои и десетина сантиметра.А ще се зарие по още малко и от двете страни.Явно трябва да и се правят ъпгрейди отново преди да се сложат платната...
Иначе вчера в Белоградчик си прекархме готино.Разгледахме разни забележителности и така.Само дето престоят ни беше около 4 часа, а отиването и връщането по тези криви пътища ни отне около 5 часа.
А да, и курвалъка и курварщината при хората на моменти все повече ме отчайват.Гледаш ги някои едни такива добри,отзивчиви,културни, весели,забавни,но пък изобщо да не си на мястото на гаджето им,обичащият ги или просто да не си им застанал на пътя,че не щадят никакви средства за целта си.Понякога си мисля,че просто на хората това си ни е заложено.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-05-2014 на 09:35
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ям като прасенце в последно време и доволно си дебелея
не се чувствам добре със себе си в последно време,не искам лято
вчера едно приятелче се прибра от чужбина и след малко ще ходим да се събираме в тях. усещам, че ще има освинщване на макс ;3
Всеки ден ми е като дежа ву на предишния... Искам нови запознанства.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...