- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
тъпо ми е, кофти ми е.. шибано време навън, шибано в душата ми хаха.
имам чувството, че не съм достатъчно добра за тия неща, които изведнъж ми се случиха и от страх и тъпотия ще ги изпусна и накрая ще се проваля на всички фронтове.. утре ще се видим най-накрая, след една седмица.. ако още ме иска, ще го обявя за най-лудия човек, честно ;д
Днеска все едно в ново жилище се нанасям. И с'а вече карам на последното си останало фуриоко и така мега зверски ми се ходи на бар... Последната си стотинка ще дам да ида, ама утре като знам какво ме чака... Не мо'а да оставя майка ми да се оправя с всичкото работа, 'дето днеска създадохме. Е с'а, оправям си веждаците, душче и йеаааха, мо'е да не ида на бар, 'ма ш' си кръкна поне, барем няк'а пишка ми се яви отнякъде.
Officially single. И работа няма..ебаси..забиваме тук и само ядем.. shit!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Абе, не беше лош ден. От сутринта съм навън. И ми е странно по-приятно с тях отколкото с най-близките ми приятели. Някак си ми е различно, ведро, разнообразно, яко, и-още-много-епитети.А той така ме ядосва... Само да се видим, на какво ще го направя!
Пфф, имам да уча. Всички ми говорят за няк'ъв ужасен тест, който съм изпуснала заради състезанието, а аз не помня какво учихме, по дяволите.почти от две седмици не съм била на училище, то не са състезания, то не са ваканции... Не, че имам нещо против, ама ся се чувствам тоооолкова неориентирана.
П.П. Поне си взех калъфа за Kindle-а! Най-накрая!! И е супер як! Сега ще си направя формата на книжката и ще си я кача там, че на телефона се побърках просто.
Последно редактирано от mayaaa : 05-05-2014 на 18:06
Чувствам се щастлива. Единствено колоквиума ме притеснява,ама и него ще го опаткам
Той е просто <3 гррр. Невероятен.
И тя се прибра и като я гледам колко е щастлива и ми става още по-хубаво.
От доооооста дълго време не съм се чувствала толкова добре![]()
maDamn
Продължавам. Бахти прецаканият съм в тая смотана любов.
ох, това ми стана като отдушник за душата.
Ако мога да обобщя деня бих казала, че беше зле.. Да, прекратих тази убийствена връзка и се радвам, но няма да е толкова лесно, колкото звучи... Той откачи, а на мен ми е все тая.. ще го преживее, не може само жените да са прецакани и да страдат.. аз си казах, че скоро няма да рева за момче, няма да ме прецакват в никакъв случай!
Имам нужда да съм сама.
На работа беше слаб ден и само се чувствах като ходещ бацил... само кихах, смучех стрепсилс, запушени са ми ушите и носът и ми беше страшно кофти. От друга страна и настроение нямах.. ест можеше и по-зле да е, но можеше и по-добре да е... шанс. След малко си лягам.![]()
Бях забравила колко е яко да разполагаш изцяло с времето си.
![]()
Хубаво ми е.
екстра ми е, едно такова, хaрмонично и гальовно... ^.^
време е за чайче с мед, топло легло и GoT ;3
сам
и некак... БЕЗСМИСЛЕН
винаги стаа така кат си пусна тея раоти
са чуди чоек що ги слушам
Прекрасно ми е. Цял ден къртя и после се натъпках като попско дете на задушница с домашно пиле. Живота е прекрасен.
ООООО, ще откача. Трябва да спа, но как.. искам да изляза...
Вместо да спя се занимавам с глупости. Сетих се колко пишех в kaprizen.com по едно време (когато смениха дизайна на teenproblem и аз се махнах временно) и "минах да ги видя". Цяла тема си направих в техния спам раздел. А трябва да спя!!
П.П. Ако си мислите, че тук е опустяло, вижте как е там.
Нервно ми е! Много ми е нервно! Още се чудя защо се съгласих на тая среща. Искам да свършва тоя ден.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Боже.. откога не съм се събуждала и да си кажа днес ми е щастливо..чувствам се свободна! В истинския смисъл, имам чувството, че днес мога да полетя
![]()
оох, притеснено ми е. той е прав де, една седмица като го мотках, вече няма "сладичката, миличката ми" нито целувки.. ама ще видим на живо как ще е, отсега треперя хаха имам план в главата си, дано станее. ох, после ще пиша пак, че само тук мога да си споделя тия работи, пред наще съм супер хладнокръвната, "ще се виждам с приятелки", мда, точно..
пп: абсолютно съм влюбена в себе си...
има моменти, в които толкова си се кефя, че не е истина xD
Keфи ме как митето вече от 2 години насам е на 14 години![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Нещо ми става. Не ми е стабилна психиката..![]()
Днес ми скимна да си направя най-накрая татуса, но няма как днес и за утре съм се уговорила- ще ми го направятYessss
![]()
^Какви са тея часове от днес за утре бе? о.О Сигурна ли си, че татуиста е добър?
Начии тая ваканция мн тежко. Един приятел се върна от Финландия и не спряхме да пием ;d. Преди малко се събудих, сега трябва да уча, после да ходя на лостове, но нещо не го виждамЩе пия 1 кафе, ще изям 2 моркова и нека зен бъде с мен
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...