- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Бебе, като не ти е стабилна психиката, къде си тръгнала татуировки да си правиш? xD
И аз щях да питам за татуиста, но гледам, че Лиланда ме е изпреварила. Добрите татуисти попринцип имат запълнени графици за по месец-два напред (минимум).
https://www.youtube.com/watch?v=iVHSedqQ7Rs
Честит празник, колеги! Малко неща ме карат да се чувствам толкова добре, колкото домашният уют. Нямам думи да опиша колко съм доволна от този ремонт. Само да си сложа пердациите в хола и... <333
И си слушкам едерлези, 2 огромни порции ярешко напред и ми е доволно. И чак се просълзявам от умиление.
Други пътища ще ни повикат.... заедно ще тръгнем...
Майка и долна на тая сръбкиня гадна София Маринович! Отваря ми глътка, настръхвам, приплаква ми се от благост....
айде честит празник на всички празнуващи, живи и здрави да сте и ние покрай вас ^^
хубаво ми е, след малко отивам на тренировка, а пък довечера много ядене, пиене и разцъквация (((:
Беше хубава почивка и разходка, сега се връщам в София, има още 2,5 часа да пътуваме, мрън. Странно ми е да се запознавам с родителите на хората, но пък някои неща са ми по-ясняваи. Май ме харесаха, а се ужасявах от това (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Един облак, два облака — ескадрила.
Студено, топло, горещо...
Не съм излъгала. Не съм убивала.
Не съм те срещала.
Три облака, четири облака — отнесени.
Владея топката. Успокоявам я.
Пет облака, шест облака... Лесно е.
Не те познавам.
Седем облака, осем облака сънотворни.
На възглавница ми приличат.
Девет облака, десет облака. Удобно е.
Не те обичам.
P. S.
Единадесет облака — обичам те.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
оох всичко свърши, видяхме се, беше.. хубавко, не е като да ми омекваха краката, но ми беше приятно с него, особено като се гушнахме и слушахме музика :3 позабравила съм какво е да си близък интимно, малко странно и лигаво ми беше, ама това ще се оправи с времето предполагам :д сега само ми е объркано как да постъпя с наще..
и трябва и да уча, и да се виждам с 3948 приятелки, грр!
2/15.
И осъзнах, че всичките ми ХЛс са в три поредни дни. Тоест, очаква ме ад, но ще го посрещна по анцуг, потник и вързана коса.
Утре рд.. заветните 18. Блях. Искам просто да прекарам деня спейки в леглото с момчето си, ама обещах да намина с торта за кураж! :Д
Сега ще го давам по-спокойно. ГоТ и пица. И спуснати завеси и меко легло.
Освестих се, даже се наблъсках хаха. Сядам да уча! wish me luck
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
В отвратителен период съм, вманиачачаване, параноии... гррр да минава по бързо, че няма да ме изтърпят
Няма да го видя, но изпитвам хормонална еуфория след уговорка, която няма да я бъде. Да, знам че съм глупачка. До това води моето помъдряване. Грррр! Искам да се разплуя върху него и да му тежа. Но и новото ми легло е чук, така че там ще да го практикувам т'ва занятие.
Ужасно чувство! Знаех си, че няма да мине по мед и масло. Сега ми е тъпо и гадно, и ужасно... Предполага се, че трябва да уча, ама как...като ми е толкова напрегнато и криво... И това съмнение ме убива понякога...
I`m trying to make your dreams come true...
абсолютно нищо лично, даже ти се кефя напоследък, ама и след цяло лято чакане-татуса ти пак не е кой знае какво като изработка
иначе не знам колко е нормално да се чака за час, още съм в процес на обмисляне какво точно искам хаха
добре ми е, продължавам да не мога да дишам, ама кво толкова, дано не умра
иииии отивам на имен ден след малко, надявам се да е приятничко
и се радвам, че не съм от хората ,които пренебрегват приятелите заради гаджетата и че никога няма да съм, не дай си Боже ,амин
лека вечер
Безценно е да седнеш на компютъра с идеята да релаксираш и захранването за над 200лв да изгори шумно в същият момент.
уморееен.
защо съм такъв глупак, мамка му.
Последно редактирано от stynioo : 05-06-2014 на 21:05
Не ме е боляло толкова много от години. Иронията е да си счупиш зъб и да не те боли изобщо, но пък след като вече ти е поправен да те боли цялото лице.
Вече дори не мога да роня сълзи. Даже не мога да мисля.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
двете ми топ цели за близките 1-2 години са взаимноизключващи се
не знам какво да правя вече
хубуу ми е. имам много неща, от които да се оплача, но .. не ми дреме. гласът ми е толкова мутирал, ушите ми горят, ще се обезводня от циФки, но няма да се оплаквам. след като отделих време на едната половина от семейството, дойде време и за другата. мисля да пропусна изпращането. не ми се занимава. ако можеше и балът... хихи, утре ще има гуд-гуд-гудбай беге. чувствам се толкова фрии. мъчно ми е за село. тъкмо свикнах и аааре бб. изпитвам неква носталгия. деаба, беше толкова романтично да се разхождам из тополите. съвсем скоро ще зарежа и тела и ще съм напълно свободна. се пак..не са мн хората, които могат да се похвалят, че вече са напълно независими от виртуалния свят.
ии
<3
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-06-2014 на 21:38
Малък град сме и всички се познаваме, а няма и много татуисти. За една малка тауйровчица никой няма да ти откаже в този случай. А и се свързах с почти всички татуйровчици и повечето нямаха време докато не се сетих за една позната, която също прави добри татуйровки. И тя нямаше време днес, но за утре рано сутринта ме смести като за позната ^_^ . Ще кача снимка като си я направя.![]()
П.С. най-добрите ми решения винаги са били спонтанни- самата аз съм си такава.
Заливат ме едни прекрасни и забавни спомени със любимия и семейството и ми е смешно едно такова. :д И миличко. :33 Ногу ми е яко.
Едит: Честито на Маги. Здраве, щастие и прекрасни 18.