- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тъжна съм, много. Идва ми да заплача, но в същото време нещо в мен не ми го позволява. Събирам всичко в мен и не знам до кога ще издържа.![]()
Супер изморена съм, след околко 4 часа трябва да ставам, обаче толкова се ядосвам,като се сетя колко безпринципни хора
има в обкръжението ми,че чак не мога да заспя. Имам нужда от нови личности в живота си. Ама такива, които стоят зад думите и принципите си.Мечти,мечти..
Ужасно изнервена, очите ми окапаха, гърбът ме боли, цялата съм схваната.. буквално всичко, което правя от вчера на обяд е да уча, да спя и да ям. Буквално. На всичко отгоре съм понастинала и съм хремава.. утре има лекции, които ще пропусна, за да уча отново, защото минах едва 2/3 от материала..
бе,. мноого ми е кофти в момента
искам почивчица
и искам да си видя приятелите ;s
болно .... но пък щастливо.
I'm inlove with a criminal...
Още не ми е спаднал търбуха, ебаси. Толкова часа по-късно. И срам не срам, ще си призная. Спи ми се върху мъжки гърди, просто тая липса на тестостерон наоколо ме побърква. И като изляза се чувствам като хрътка в колбасарски магазин... пълен с развалени мръвки.
Поне вече не ми е няк'во самосъжалително. Щом започнах да се смея от сърце на ебавките, ама грам не ме засягат, просто ми е смешно.
И отивам да си спинкам на новото легълце. <333
Не спирам да се чудя как ще го науча целия тоя материал. Най-скучните лекции, които съм чела! Искам да завършаааа! И да не мисля никога повече за изпити.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ходи ми се в гората...
Трябваше да тръгна с тях тази сутрин, ама... спеше ми се, бе!![]()
Нищо, със Стивън Кинг ще си правим компания на топличко вкъщи. Към края на едната книга съм, заредила съм още 3 негови. Кеф.
Много яко да се опитвам да си съобразя времето така, че да угодя на всички и отново все недоволни. Наличието на личен живот е нещо чудесно, не спирам никого,не искам и на мен да ми се натяква защо така или иначе. Никого не игнорирам,ако нещо трябва да се казва предпочитам да е в очите.
Недай Боже така все да комуникираме. АМин!
maDamn
Маги, честит рожден ден! Успех на изпитите ти желая, много любов и усмивки!
Ей, веднъж ще стана рано специално с идеята да отида на фитнес и ще ме изненада порой. Порой! Не типичния лек ръмеж, а точно "it's raining cats and dogs". Вече трябва да спира, де, дано да е в близките два часа поне.
Много ми е яко като знам, че аз приключих, а на другите сесиите им тепърва ще почват![]()
![]()
И приятна изненада от днес, най-накрая и за мен поща и то не каква да е, а специалнаПратили са ми пари от оная компания, и ПИСМОТО <3
Много се размечтах тези дни. Най-накрая се завръщам към предишното си аз. :Д
Начииииии, много съм доволна. Татуса е страшен. Не болеше и много ми харесва, стана както го исках! ^_^
ето и снимка: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...37398501_n.jpg
И не, не е крива, просто съм се подпряла на едната си ръка.
Много съм доволна![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Маги ЧРД пожелавам ти всичко най-хубаво в личен и бъдещ професионален план
Мина и съм страшна доволна.Сега ще се отдам на заслужена почивка ..
Благодаря ви.
Нямам настроение. Искам да се скрия в леглото и да спя.
Мех.
Изнервена. Просто винаги ще има тъпи, комплексирани лейки, които ще се опитват да завъртят някаква интрига![]()
Честито, харесва ми като идея![]()
Честито и на рожденичката, всичко най-хубаво и желая
Днес ми беше учудващо хубаво в училище. Все още не се чувствам като част от каквото и да е цяло, но поне се посмях от сърце.
След 4 дена изпращаме 12 клас, а аз си нямам ни най-малка идея какво ще става с моето бъдеще. Натискат ме от всякъде, а на мен просто ми се ходи на някакво партех![]()
Искам само с'а като легна със Ерол, да заспя. За днеска стига, утре пак.
Мамка му! 3 дни не мога да реша кои точно неща да поръчамХем знам, че всичко ще ми трябва, хем не искам наведнъж да наливам много пари в материали ...
Като за капак имам да плащам сметка за телефон, а и ми предстои пътуване тези дни ...
Само разходи, разходи и пак разходи де'а!Писна ми!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какъв ден!
Тая внезапна инспекция хич не ми хареса! Добре, че го отиграхме и поне всичко е изрядно чисто почти. Ама не разбирам тя пък какво седна да ми реве. Толкова за една седмица може да се прежали да отиде да спи някъде другаде.
Ениуей, днес ми върви на хубави момци, направо очи не ми останаха. Като почнем от брат ѝ (), та свършим до сладурчето, което току-що ми задържа вратата. Мисля да почна да ходя на фитнес всеки ден
Той ми се прави на ощипана госпожица и ще го набия в скоро време.
Маги, честит рожден ден и по-ведро напред и нагоре!!
Бебе, честит ти татус, харесва ми идеята!
Едно такова ми е... очакващо.И ако скоро не се случи нещо ще полудея!
Не беше зле денят. Трябва да си науча, тая геометрия ми е взела душата.