- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
ии разбира се, тя няма как да не си наложи мнението за абсолютно всичко. не знам колко още мога да издържа, честно.
толкова да ми е хубаво навън и с чужди хора, а "вкъщи" да ми е отвратително и без желание да влизам вътре, е нормално ли е? не съм малка вече, знам, че те ме издържат, ама не мисля, че това им дава ЧАК такива права. ох дано лятото ме наемат, да си събера някви пари и да се изнеса.. или в най-смелите ми мечти да се изнеса при него.. ;д дамн.
По-добре късно, отколкото никога.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Претендираш, че знаеш.
Oт утре започвам да пиша (както говори) този пич
![]()
Ае да сте забелязали, че Роската е невидим спрямо Георги.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-07-2014 на 18:19
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Станах в 6 и 30, закъснях за първата лекция, до 2 лекции и упражнения, от 2 и 30 до 4 и 30 бири, после до 7 микробиология и си взех колоквиума woho, прибрах се изядох 1 салата, отидох на лостове и ето ме на.
Чувствам се добре, продуктивен хаха
Лека
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Напрегната съм, шибан колоквиум, направо здравето ще ми вземе, да минава и ...пфу.
Всичко ме боли,главата най-вече. Стомаха ми е свит на кълбо.
maDamn
Плаче ми се .Не знам какво да правя ,имам нужда да говоря с някой . Толкова въпроси и страхове имам в главата.
празна ...
Вече наистина всичко свърши,пак имах твърде големи очаквания.
Очаквах друга реакция ,да покаже,че му пука и на него ,но явно
не съм го интересувала достатъчно.Както и да е,не ми е за първи
път вече трябва да свиквам и да не очаквам нищо.
Запознах се с родителите))
И ме харесаха и съм доволна и и е много яко!
Вече ми е супер спокойно, прекалено спокойно даже; пълна апатия към всичко ме е обзела;
прекалено много зор си давам
искам почивка
искам малко да замина някъде далеч. сама.
;\
Значии, да, първи ми е. Наистина не болеше, просто гърба ми е страшно чувствително място. Където и да ме пипат не е същото както по гърба :3![]()
Днес беше обикновен ден като цяло. Знам че имам мн да уча и пак не сядам... мразя го това си качество... уфф..
лека![]()
Той си е цял мъж
Какво да ти разправям. Щастлива съми тва е. А той е най-милия,ама наистина.
maDamn
Какъв е, що е, на колко е, кво работи, как се запознахте и как стигна до извода, че не може без теб в живота си...
Такива работи
Божеее, добре, че ми е той. Личната ми шамандура, душевен пристан, дрън-дрън. Просто е там, когато ми избият бушоните. Аз също. Божеее, по 3 пъти на ден да казвам благодарствена молитва, че го имам, пак няма да е достатъчно. Безусловна подкрепа и обективен съвет, дори когато... особено когато греша - никога не съм си давала сметка колко е микроскопичен шансът да ги получиш от някого в тоя живот (освен от собствените ти родители). И някак... тези постоянни, спокойни, ненарушавани хармонични отношения са всичко друго освен скучни. Как е възможно?
Не знам, ама съм благодарна до безкрайност.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-08-2014 на 01:40
свърши рикията
свърши и вискито
свършиха и парите
сичко свърши
ебати тъпото
![]()
Последно редактирано от tireheb : 05-08-2014 на 01:25
Чувствам се кат' мях. Супер подута, тия празници ми се отразяват и визуално вече.
Толкова дни не се бях наспивала, че с'а след 8 часа сън, съм кат' парцал. Няк'во ми е заспало и неадекватно. Довечера смятам да направя нещо ново и иновативно. Да излезна, без да се правя мортал комбат. Не знам дали ще стане, ама ми се вижда, че ще е няк'во разнообразие. Пък и на другия ден имам ангажименти...
Добре ми се отразява тоя фокус върху дребни, повърхностни неща.
дъвкан и изплют
Днес ще си почина и от утре пак ще ни мъчат .Само дано не правим совалки пак хич не ги обичам
Да, д/г прилича на сърце![]()
Днес не съм мн щастлива, някакво ми е неутрално и странно. Трябва да уча и днес мисля да си поразмърдам задника...![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Имам нужда от гушки..Много много гушки..Вчера като се прибрах след излизане с любимото човече и като ми замириса цялата къща на него..;3 Много мило ми стана..;3
Днес вероятно няма да мога да си го видя..Сааад..
![]()
Последно редактирано от Lilanda : 05-08-2014 на 09:08
Направих си избора за университет. Дано остана доволна. Утре имам два изпита, но ще ги взема. И ще ми останат само 11. Хах! Какъв кеф само.
Гушвам си кафето и почвам да чета в леглото. И без това е адския, мрачен студ.
Ах, и споменах ли че съм влюбена? Мхм, прекралено много в човек, който го заслужава.
Може ли така да ме заболи гърло и да се разхремя точно,когато най не трябва? Поне да изчакам до утре вечерта или след някой друг ден ако не друго.
Иначе външно съм си много спокоен в момента,но вътрешно в мен се разразява някаква неудържима силна буря.Ако се проявяваше и външно щях да приличам на някое шимпанзе дето скача по клоните на дърветата като откачено и не може да си намери никъде място за да си поотпочине. С риск Пантерата или някой друг да ме нахока ще кажа,че тази вътрешна буря много ми напомня усещанията от един стар сън.Понякога си казвам,че е възможно, а друг път отхвърлям тази възможност.Във всеки случай краят на този сън беше с хепиенд.Тази буря,която толкова ме мъчеше в един момент избуя и външо,сля се с една втора буря и...стана нещо изключително красиво.. А след това всичко беше някак изненадващо различно. Дали? Ще видим![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нещо ми е гадно... :/ Иначе горе долу бивам....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00