- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Днес... Искам да съобщя на всички хора... Живущи в нашата, единна и прекрасна България, че Росен Плевнелиев е на... служба, благодаря.
P.S. Прочети текста, както Роската говори![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
с леко закъснение /нали винаги за всичко закъснявам/, чрд Маги /и Вики/ , да сте живи и здрави, да се пазите и слушкате взаимно, да си го гледаш добре това вече пораснало дете, много любов ,секс и да не те ядосва гаджето, все така борбена и упорита/едно от малкото телета си, които си влагат телешкия инат в нещо хубаво/, много книги, поезия, хубави филми и слънчево време. и успехи в университета , бъди все така прекрасна ,никога не губи чара си ,да се напиеш тия дни по тоя повод , цунки от бг :*
аз продължавам да недоумявам наивността на хората, но ок
права бях ,че приятелствата от училище са ми най
обичам си девойките и ме е яд,че сме пръснати из цяла Европа
те винаги ще са на първо място в сърцето ми, пред всеки друг
освен пред сестра ми разбира се хаха
снощи в тоя шугар пак забих, стига съм пила вечее..
сега пак ще запиваме някви бири, после работа
утре ще си празнувам рдто най-накрая
нямам търпение и Бетката да видя, дано да ми избере торта като хората хах
жалко, че само една мнооооого малка част го осъзнава това
let it rain пък аз след малко си чакам масажчето и фрешчето, а след тях книжка, цс и гушкане ;3
аф- аф- аф- аф ^^
Прасея. Наспах се. Нямам няк'ва идея какво да си облека. С'а една разходчица ще оправи всичко, сигурна съм. Дано вЕрно си тръгне скоро, че почва да ми действа като енергиен вампир, а аз така си се наркоманизирам...
Дейбаааа!
Усещам някаква тъпа, пулсираща болка в главата и имам нужда от малко сън..
Имам нужда и от малко време с него.. :\
изпразнено ми е от съдържание в момента.. не знам докога ще имам нерви и сълзи, трябва да се науча да си запазвам вътрешния мир въпреки всичко, как може едни думи така да ми болят на душичката, ебаси мекотелото съм..
иначе днес беше хубаво на тази церемония, толкова много се възхищавам от хората на изкуството, ахх
Решил съм да спра да пия и да стана продуктивен!
Днес съм станал в 8, ходих на лекции, покарах скейт, бях 4 часа в клиниката, сега ям салата и след малко отивам да направя едни лостове!
Няма да спра да пия, но ще съм продуктивен!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Деня ми почна на криво със спиране на сметката, поради надвишен лимит О.о набързо се разсъних, после изведнъж настроението ми се оправи, после пак се скапа, чаках напразно, чух неща, които знаех, бях объркана малко по-късно,
а сега се разревах за него отновооооо......
Какво ми става, мислех че всичко е свършило.
Трябва ли да трия всичко ?
Мразя да унищохавам спомени, те са ми най-скъпи <3
"С фотоапарата си аз успявах да спра и задържа хода на времето. Никой не можеше да ми отнеме запечатаните мигове, защото те бяха мои." Очи от рая - Алис Сиболд !!!!!!!!
Да те бяха мои !!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
толкова ми е объркано
все повече чувствам, че медицината не е моето нещо и съм толкова на ръба да се откажа
това лято ще е преломно
а утре ще съм директор в деня на самоуправлението и то в суууупер важен ден, толкова е вълнуващо
^University of St Andrews, Scotland.
edit: Иве, много благодаря за пожеланията![]()
Скапа ми се настроението и то до момент да се чувствам като безполезен парцел. Но пък някои хубави клипчета, разглеждане на теми из форума и Heavy Metal (може би, съм единствената която започва да слуша наистина твърда музика, когато е тъжна, ама няма да си се натъжавам допълнително сама, де) си ме върнаха към живота.
Пък и колкото са виновни външните фактори, толкова е и.. ъм.. полът ми, да кажем. Реакциите на кожата на лицето ми го потвърждават.
А той да прави каквото иска, не веднъж го молех да дойде, ама няма да вървя постоянно след него. Негова работа е, а аз няма да се мъча да събирам парчетата на пъзела.
И все пак не е като да не се посмях. Имам някои удивителни хора в живота си. А ако се получи и лагер-школа ще съм на седмото небе.
Не знам дали от липсата на разнообразие, от желанието да си "дресирам"волята или и от двете заедно, но ми станаха изключително интересни някакви лични предизвикателства, а в интернет има тоооолкова яки. Какво пък, може да се навия да направя нещо такова. http://thoughtbrick.com/lifestyle/hu...allenge-ideas/ Някои наистина са уникални и ако не друго, поне ще си разнообразя малко ежедневието.
Последно редактирано от mayaaa : 05-08-2014 на 18:47
Чувствам се добре... след няколко приятни събития за мен, изчезна едно такова гадно усещане, че съм едва ли не ... (ще си премълча думата). Чувствам се добре, ако се случи и още нещо което искам, ще се чувствам още по-добре.![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Тази вечер съм особено надълбоко в Ада. Повярвайте ми, той съществува и е сред нас. Ние хората сме демоните... но знаете ли? Не ми пука! Защото това, което се изгражда от лявата ми страна е нещо наистина страшно!!!
Днес се опитах да обясня какво е музиката на човек, който е глух по рождение. Накрай завърших с рев.
Не се бях замисляла каква важна роля играе музиката за мен. Колко променя, подкрепя, помага, вдъхновява...
Мисля, че той ме разбра въпреки всичко.
Не мога да си представя в какъв свят живее той. Без нито една песен, без да знае как звучат нотите, без да познава чувството от слушането на любима песен...
Оф.. само това мога да кажа май...
От втората половина на деня само си повтарям, че съм глупачка и трябва да престана да позволявам на хората да ме нараняват... мислех, че съм си изградила една стена, но се оказва, че тази стена има дупки... тръгнала е да се руши и е мой ДЪЛГ да ги запълня и да се предпазя... имам ужасно силна интуиция, знам, че психологията е моето призвание и не бих се занимавала с друго, но понякога факта, че разбираш нещо те наранява, отколкото факта, че не го знаеш и забелязваш...
просто си знаех.. за мен беше прекалено очевидно, а другите още не го забелязват... това ми причинява тази интуиция, просто не могат да ме излъжат, след като толкова нагло се бутат пред очите ми... ужасно съм разочарована.
Тези дупки по стената трябва да се запълнят!
Имам нужда от психическа почивка, ще се срина ако нещата продължават така.. имам силна интуиция, а не силна психика... хората трябва да се вглеждат повече в нещата по-далеч от 2 метра пред тях...
^bebeemalko, грешиш... тази стена си я имаш и това, което усещаш като разрушение е всъщност попълване на дупките, които са били останали при нейното изграждане! Вярвам в теб.
П.С. Ти си обяснила като човек, а аз пак не съм разбрал. Е, нищо... поне мислим по един и същия начин xD Лека нощ!
Много ме дразни това, че всички винаги очакват толкова много от мен. И аз си имам слабости, еб*си! Защо не искат да го разберат?! Ама изобщо нямам намерение да се извинявам! Не ме интересува кой и колко е разочарован от мен. Достатъчно други грижи имам към момента, за да се тормозя, че не съм се държала според изискванията на някого. Искам просто да мине изпита в неделя и да изляза да пия кафе с приятели, без да мисля за глупости.
I`m trying to make your dreams come true...
Обичам да си легна в 5 и да се събудя в 8 и половина с болки в корема. Чудя се дали да го изчакам да стане като знам, че ще ме прати да си легна пак. Искам вече да спре да ме боли.
Едит: Сега си гледам парада в Москва и толкова красиво!
Последно редактирано от Hayashi : 05-09-2014 на 08:02
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en