.
Затворена тема
Страница 84 от 195 ПървиПърви ... 347480818283848586878894134184 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 4861
    Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Краката ме болят, уморена съм, но съм доволна. Само да съм постоянна и ще има резултат.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

anonymous708973
    Guest
    "Така някой да те хване за ръката, да те подпре на някоя стена и да започне да те целува така, че да ти омекнат краката..."
    Женският ми soulmate е доста прав, пу, пепел й на устата

Презентация ли да правя, френски ли да уча, че само глупости са ми в главата... Оф, не е лесно.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Няк'ви натрапчиви мисли се опитват да ми се въртят из главата. Уж само дреболии, а все неща, за които не искам да мисля. Пък и не трябваше да се получава така деня, мрън!
    И все пак не мога да повярвам, че е възможно някой да пее тооооооолкова добре. За Бога, велика беше, а аз само можех да стоя и да гледам като идиот. Maaan...
    Искам да заспя и да се събудя след два месеца. Искам!

Мега фен Аватара на Lilanda
    След вчерашния ден, този мина доволно добре..Разходих се малко из Бургас и видях разни познати лица, които не бях виждала отдавна..

Днес сутринта ми се стори, че видях хора, които не би трябвало да са тук и това ме очуди доста..Ще се разбере де..

едит: Ей т'ва е..Да се опитваш да изтеглиш българска песен ОТ БЪЛГАРИЯ и да ти дава "This song is not available for your country"...Отчайвам се от живота вече.
    Последно редактирано от Lilanda : 05-10-2014 на 16:57

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    и ми се яде тортичка от сладкарница 'неделя', даже сега ще си уредя една ;3
    а пък аз от седмици бленувам за торта с банан и шоколад от "Пчела", ама се опитвам да си налагам волята и да не изприпкам да си купя ама пък за сметка на това ядох днеска линдт 70 процента какао, мм вкусно :3
    тъпо ми е, явно просто в мен е проблемът, наистина няма как целият свят да е крив, просто.. аз съм кривата. трябва да се науча да се обичам, да живея в тва шибано тяло и тва е. да чакам някой да ми казва колко съм прекрасна явно няма да се получи.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    . трябва да се науча да се обичам, да живея в тва шибано тяло и тва е.
    Точно когато се научиш, всичко ще си дойде на мястото. Аз имах моята драстична промяна, но още не мога да се науча и т'ва ми пречи суууупер много. Мисълта ми е, че дори и да си промениш външността, ако нещо в главата не се промени, нещата ще си останат съвсем същите.

Не знам дали т'ва, което стана тая вечер е хубаво или лошо. Нито дали изобщо е показателно за нещо. Знам само, че искам да бъда, т.е. имам нужда да бъда прегръщана. Не искам повече да си играя на силна. Всякак мога да се нараня, всичко мога да направя, но не в т'ва бил смисълът. Просто аз нали бавно стоплям...
    Толкова е хубаво да виждаш...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    главата ми просто...ще експлодира. и очите ме болят. и тва днес..абе, мамка му, харесва ми. харесва ми да имам такова въздействие, харесва ми да флиртувам. това е нещо ново за мен и ми е адски, адски интересно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Вдъхновението ме връхлетя с пълна сила!
    Имам толкова много артистични идеи, само реализацията малко куца, заради пустия срам, да си кажа какво точно и от кого го искам. Не се харесвам такава. Не съм срамежлива. Смешно е.
    С тези новодишли идеи имам чувството, че повече ме спира мисълта, че може да ми откажат. А толкова съм се ентусиазирала и развълнувала, че един отказ толкова бързо ще ме свали на земята, че чак ще заболи. Ще изчакам да ми мине вълнението, за да хвърля един реален поглед върху нещата, преди да ги излагам и пред други хора.
    В главата ми е каша.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Върхът, ръководителката ми за екскурзията със сигурност ще ме мисли за най-безотговорния човек ever. Как може да съм тоооолкова зле?!?! То да беше един път, ама не, аз трябва да си изпусне срока два пъти. Майко, искам просто земята да се отвори и да падна вътре в момента. :d Как я направих тая простотия, не знам... А съм отговорна по-принцип, мамицата му. Единствено мога да се надявам да успея да й обясня, че това беше просто една голяма шибана грешка, по някаква случайност и тя някак да ми повярва, че не съм такава по-принцип. Ама то и да вярва и да не вярва, каква файда?! То грешката вече съм си я направила. Просто без повече fail-ове!! Е такава простотия скоро не съм правила. Няма да спра да си се ядосвам скоро....

Мега фен Аватара на Colouring
    Имах най-хубавата седмица евър. Просто, оххххххх!!!!!!
    Aaaaaaaaaaand back to reality...
    ;/

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ядох си тортичката пък, сега ми е доволно :3
    И си купих пантофки ;3
    Но за сметка на това обикалях още толкова, да не кажа два пъти повече от вчера и вече наистина не мога да си стъпя на краката. ;d

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Знам само, че искам да бъда, т.е. имам нужда да бъда прегръщана. Не искам повече да си играя на силна. Всякак мога да се нараня, всичко мога да направя, но не в т'ва бил смисълът. Просто аз нали бавно стоплям...
    Толкова е хубаво да виждаш...
    Така, така. Нищо няма да ти стане, ако бъдеш не толкова силна за малко

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и тва днес..абе, мамка му, харесва ми. харесва ми да имам такова въздействие, харесва ми да флиртувам. това е нещо ново за мен и ми е адски, адски интересно.
    И аз на дърти години се усещам

E, измислих как ще направя презентацията, дано утре отборът одобри и да се събера във времето. Искам развитие по един-два въпроса и дано няма излъгани очаквания пак, че ще е много криво.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Много ми е лошо.
    Как можах да се натъпча така с пуканки и кола. Чувствам се като бременен хипопотам.
    Мина доста добре според моите представи. Нищо неловко, thank god, и филмът беше готин, ама не го избрах правилно. Прекалено романтичен излезе, трябваше да е нещо с повече екшън.
    И се чудя кога ще се науча да говоря и да разбирам местните перфектно. На моменти се чувствам толкова бавна, че няма и накъде повече.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Една дума:

ПО-ТРЕ-СЕ-НА.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Изморена съм. След малко излизам за работа и после ще се постарая да седна да уча... ужас точно 10 дни до матурата, а да не говорим, че по биология нито един урок не съм прочела, но знам, че ще я взема и без да уча
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на babity
    Моите котИта ще се изтрепят докато разкрояват новия мокет по размерите на стаите. Забавляват ме. Напра'о ме събудиха с усмивка, а майка ми си помисли, че мазно я лъжа за т'ва кога съм се прибрала.
    Оф, само като се сетя, че тря'а си отивам следобед и ми се допива. Може и да инвестирам в нещо с градус.

Мега фен Аватара на skatew
    Чувствам се все едно участвам във филм и аз съм и единствения зрител
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на pandabear
    така ме мързеше да се разкарвам и се оказа, че не е трябвало. другата седмица трябва да свърша и т'ва. доста неврони в мен умряха, като им чух гласовете на онези хора, сигурно не им е лесно да са толкова глуповати, де'а...

сега си слушам музичка, пия си тараторче и ми е доста хубаво. грее слънчице, което значи, че ще си тичам навън и няма да се налага да посещавам залата, за пълна тренировка. днес е ден 90-ти от хранителния режим, така че съм решила да си направя една лазаня и да ѝ се насладя довечера с чаша домашно бяло винце ;3 и някакви ягодки ще си взема. ще изпробвам новите кристали за вана, надявам се да са добри. абе, днес ми е ден за глезене. ако и той е свободен и ме посети, ще е повече от добре ;3 идващата седмица, обаче, се очертава тегавинка. хич не искам да започва... ;д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    чудя сееее дали да отида на лекар като се прибера. сто про ми се е вдигнал диоптъра. главата ме боли, погледът ми е премрежен, очите ми са вечно навлажнени се едно ш' са разрева всеки момент. дали цайсите ще ми отиват?! за лещи не може и да става на въпрос. като изключим този дискомфорт, се чувствам идеално. не е за вярване, че хубавото ми настроение продължава дни наред. навсякъде виждам секс, всичко в мен е секс. това моето не е мръсно подсъзнание, а мръсно съзнание. наблюдавам невинните и несъзнателни погледи и жестове на непознати по улицата и в главата ми изникват сякви неща...

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ще изпробвам новите кристали за вана, надявам се да са добри.
    искам.

ще побягам днеска.
    слънчев и приятен ден.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Софтуерното инженерство ми звучи мноооооого добре.
    Но ох, колко е ужасно да се отказваш от нещо, с което си се захванал вече.

Денят е мега як иначе. Супер летен, първия такъв от тоооолкова време. Ще се видя с приятелка да пием бири, после ще видим.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стомахът ми е свит на кълбо и ще е свит така поне един месец.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ще караааам
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Или всички са станали много дразнещи, или аз съм раздразнителна.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Colouring
    Днеска цял ден уча. Доста натоварено ще ми е тия дни, ама така е, като си дадох толкова голяма почивка. Мда. По-късно сигурно ще гледам нещо, че не ми се излиза. И така, пак се връщаме към нормалното ежедневие. Скукаа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си