- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тъжен, отчаян и искам да счупя нещо. Чувствам се наистина ужасно. Б*ахти.
// колко успокояващо...
Мда, софтуерно инженерство ще бъде. Сега само трябва да уведомим родителското тяло за кардиналната промяна, което е най-трудното от всичко.
Ох, чувствам се прекрасно, че взех това решение. И чувствам, че е правилното. За пръв път от толкова време се чувствам сигурна и спокойна.
А той е толкова ентусиазиран и прекрасен...![]()
Щастие! И малко студ, но предимно щастие.
Пукахме си пуканки. Цял чувал пуканки. Буквално. 12 пакета... и само един филм. Но пък 3 часа.
Прасенца.
Не само апартамента ни, но и половината квартал мирише на масло от пуканки.Нека ги е яд!
Днес и двамата не сме хапвали нищо и сега съчетаваме три хранения в едно голямо плюскане.![]()
Хубаво ни еееее.
Кисела съм, крива съм, без настроение съм. Нищо не ми се прави, даже не ми се спи, а утре ще ставам в 7.
Как може така да се скапвам от дреболии?
Пф.
Ама пък направих най-накрая тъпото упражнение, бе! Може да е вкъщи, ама го направих! ЙЕС.
И френският уж върви, ще видим утре на теста.
Оф. Да взема да си оправя стаята ли без да се скарам сама със себе си? ОФ.
Дано при нея нещата се стекат по-добре от очакваното.
;33Мда, софтуерно инженерство ще бъде. Сега само трябва да уведомим родителското тяло за кардиналната промяна, което е най-трудното от всичко.
И успех !
Личната ми лекарка ме забави с един час и трябваше да стоя прав през цялото време, но поне ми се реваншира с бележка за цялата седмица. Йей.
Обичам да провокирам хората. Надявам се утре да бъде хубав ден и да не ме гледат странно, когато се смея по време на химна.
Толкова здраво ли те пердашиха ? ;/бележка за цялата седмица. Йей.
Обичам да провокирам хората.
Нямаш си идея колко ;/
Не искам да гледам повече голи хора.
ПТ: Имам нужда от вдъхновение.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
прпоуснАх тоа път селфито
искам да си легна на моя матрак, ве! писна ми тва местене. не мога да свикна и да се наспя, мамка му. спя неспокойно и мн леко. събуждам се на секи час. не мога да повярвам, но за пръв път в живота си изпитвам привързаност към място. моят изглед, моята възглавница, моята завивка.., моят мирис по тях. досааа бях чела само по книгите, но човек наистина притежава свой собствен аромат. и очите ми мамицата им и на тех. баш с'а ме предават. другата седмица са матурите, а на мен чак ми е гузно колко не ми пука и не изпитвам вълнение и тръпка, а пък балът..да не говорим. що за непукист, що за дебелокожо животно съм станала?! аз? аааз, която треперех буквално при някво умряло писмено или тестче. кога успях да отида в другата крайност? защо? според мен тва е дългоочакваната защитна реакция, от която толкова се нуждаех. дори скандалът. заболя ме, но ми минава твърде бързо. притеснителното е, че май не ми пука за нея, а за тва, че е засегнато достойнството ми. ето, пак непукист, пак егоист. 'ма така е по-добре май, отколкото да си затормозявам животеца.
БЕЗДЕЙСТВАМ... Не мога да се гледам, просто, не мога! И утре какво? Аз ще си се пържа на огъня, няма да е друг. Какво правя тая година? Пфф! Сега оставям форума, музиката, всичко и ще си науча, пък, ако ще утре сутринта да трябва да ме събират от земята! Това моето не е работа.
Поне си имам добри новини. Като начало се разбрах с ръководителката ми, всеки греши, всичко е ок. Без повече изпуснати срокове обаче, защото хубаво да греша, да греша, ама колко да греша? Айде, станалото - станало, само мога да си взема бележка.
И ми потвърдиха лагер-школата. Той, не знам защо, не я одобри, ама негова си работа. Аз мисля, че ще ми е страхотно. Искам малко повече време с тези хора, напоследък ме изненадват, а ако минем и някоя нощ на градус, всичко ще е супер. И естествено, дано има какво интересно да ми кажат, защото нещо не съм впечатлена от начина на обясняване на преподавателя ни, но нали и той е бил на мое място... Може пък да ме изненада, особено, ако си направя труда да си напъна малко мозъчните клетки.![]()
Ок, в главата ми е някаква пълна каша от информация. Ако се издъня, въпреки тези усилия, просто... Пфф, надявам се утре, с по-свеж поглед над нещата, разбърканата информация да се е подредила.
Последно редактирано от mayaaa : 05-13-2014 на 17:32
Колко ми се спии... сутрин съм най-неадекватния, предобрих с ягоди и банани и влизам да се къпя да свежна, след това колоквиум![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Днес ми е свежарско. Не се наспах много, ама ми е якичко. Довечера със сигурност ще е забавно и даже нямам търпение. Дано да ми остане време да поспя малко, че иначе утре ще припадам. Много ме кефи временцето и ме зарежда с добро настроение. Хубаво е от време на време да съм в такова настроение.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
И аз не спах мн, но последните два дни нещо не ми се отдава хубавия сън. Въпреки това не се чувствам като парцал на фона на вчерашния изморителен ден. ИИиии най-накрая дойде очакваната ми почивка. И времето е хубаво, значи след малко отивам да тичааам![]()
Хем се радвам, че в други ден заминаваме ... Хем ми е смотано![]()
Пак в последния момент ни викат в хотела. Вярно, 3 месеца ще го ударим на живот, че и ще ни плащат ама не ми се ходеше толкова раноА колко ми е досадно да стягам багаж ...
Като за капак в нашия Технополис няма единия фотоапарат от двата, между които се колебая, а трябва да взема някакъв бързо. Оф, хич не обичам като не ми се подрежда всичко така, както съм го искала ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тези месеции течат толкова бавно .Искам вече да си го гушна и да го докосна.Толкова много ама много ми липсва вече ще се побъркам без него.Сърцето ми се къса от мъка от 2 дена не съм го чувала и поне гласът му да чуя нищо друго не искам.
изнервена съм. и изморена. много изморена. нямам сили да отместя поглед. дееба тия селяни.
Колкото и да съм щастлива, каквото и да ми се случи, нищо не е като тогава.... идва момента, в който ми става тъжно, само защото той не е в живота ми вече...Ами ако никога повече не го видя?? Не го чуя или не си пиша с него??
Нищо не може да го замени..
Мисля, че никога няма да го забравя.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
- Kaзах й че има малко целулит.... Но секс фор еин вохе!
Как да се чувства.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Пфффф, сетила се за мен. Цяла година ходи да запива с дъртаци, даже рождения ми ден не ми честити, днеска се сетила за мен като има поводи да се хвали. Еми браво ѝ и прав ѝ път. Ама какво ми било имало? 'Ми нищо вече, ама като ми имаше не можа да отдели един час да ми се обади по скайп, тогава, когато имах нужда от някого да ми помогне да се събера отново.
Ядосах се, много. Като сестра я имах.
И пак имам проблеми със съня, днес за капак и тревата дойдоха да косят, та цяла сутрин ми бучаха.
Тия дни само нерви. С никой не ми се говори.
Поне родителката е получила картичката, слава Богу, че такъв зор беше докато я пратя.
Мисля да си поръчам пица.
оооо да да да да да да
Проспах следобеда. Нищо. Поставям си за цел довечера да реша 10 теста. Да компенсирам проспания следобед. Поне съм почивка- мога да си го позволя. Хайде отивам на репетиции след като си доизпия фреша и изям мюслито.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
8/15!
Още 7 изпита. Ахххх, днес обаче цялата ми енергия се изпи. За сметка на това съм сигурна, че съм взела единия изпит по висша математика с 5-цаЕбахти доволното съм.
Сега сън и после история, че утре отново ще е ад :Д