.
Затворена тема
Страница 88 от 195 ПървиПърви ... 387884858687888990919298138188 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 4861
    Повече от фен
    Днеска,пълен релакс

Мега фен Аватара на Dagichka
    все повече се убеждавам, че пмс-то ми е ужас и много ми влияе.. готова съм да разстрелям някой, дали ще е тъпата ми майка или тъпите ми съученици (благодаря на Господ, Аллах, Азис и прочие), че ми остават само няколко срещи с тях в живота ми.. :д той ми пишеше миличко, ама зачезна да прави рап, дано му е забавно и да няма пички, щото... :д надула съм си the prodigy и дано ми мине, пък и един шоколад да нямам наоколо, пфууу

Супер фен Аватара на mayaaa
    Айде, свърши се. Не беше толкова страшно, но ще се успокоя напълно, когато си видя резултата.
    Още два шибани дни... Ок, утре ще го изкарам някак, ама четвъртък ме притеснява. Много! Просто не искам да се провалят заради мен. Но едно по едно, сега на преден план ми е утрешният ден.
    Чек сега усетих колко разбита съм точно. Искам да се метна на някое легло, ама не мога. Ооооще малко, само още малко!
    И се оказа, че си го спомням. А си мислих, че не съм го виждала преди началото на годината. Но ще разбера утре със сигурност.

Повече от фен
    Уморена и сънена след 5 упражнения в университета и една обиколка на гребната. Още две седмици до края на семестъра, после безкрайно дълга сесия и стаж. Искам стаж.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Безкрайно уморена и това е едва началото, но ще се справя пък!
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Имам чувството, че днес всички са решили да ме ядосват. Или аз се поддавам твърде много на провокации..Пфф..

Харесва ми за какви неща си говорим с баща ми..;3 Толкова прекрасен човечец е..;3 В същото време мама е изпаднала в някаква дупка и това ни убива настроението на всички..Дано и тя се оправя по-скоро, че не мога да я гледам вече така..

Утре ще е хубав ден..Започвам с бягане, после ще се изкъпя и ще отида на кафе и от там на училище..;3 След училище може пак да побягам..;3 Дадох старт и на режима, което ми се отразява много добре..;3

едит: Не съм очаквала да срещна човек с моя проблем скоро..Миличкия, много по-зле е от мен..Много ми е жал за него..Иска ми се да можех да му помогна..
    Последно редактирано от Lilanda : 05-13-2014 на 18:59

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Отдавна не се бях чувствала толкова слаба.
    Най-сладка следобедна дрямка се получава след едночасов рев, да ви кажа.
    А най-готината комбинация е болка в коляното, която пречи да ходиш, болка в главата, която пречи да мислиш, и едно току-що придобито гадене, което да допълни за страхотното ми настроение.
    Писна ми да се караме за глупости.. и само като го пиша пак усещам как ми се насълзяват очите
    Оф, я се стегни ;d

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    И този ден свърши. Спи ми се.
    Искам да заспа. Лека

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Леле 3 седмици 'nd I am out baby
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на xoxi
    Утре ни е изпращането...
    По необясними причини ми е страшно тъжно. Никога не съм си харесвала кой знае колко класа... или нещо друго от това училище, но в момента се чувствам много зле, че утре официално се разделям с всичко, което съм търпяла 5 години...
    Усещам, едва ли не, някаква тежест в гърдите.
    Днес с една съученичка се разкарвахме с колата и по радиото пуснаха Щурците - Клетва. И двете ревнахме. Лигли.
    Но само след два месеца с нея ще ни делят над 5000 км. Утре ще ревем и двете. Пак. И после пак.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    по-лошо , отколкото си мислех , че е възможно да съм
    една ера завърши
    не знам как да
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Отдавна не се бях чувствала толкова слаба.
    Най-сладка следобедна дрямка се получава след едночасов рев, да ви кажа.
    А най-готината комбинация е болка в коляното, която пречи да ходиш, болка в главата, която пречи да мислиш, и едно току-що придобито гадене, което да допълни за страхотното ми настроение.
    Писна ми да се караме за глупости.. и само като го пиша пак усещам как ми се насълзяват очите
    Оф, я се стегни ;d
    Ох,милата. Всичко ще се нареди, караниците за глупости понякога са полезни, след това е още по-сладко. CHeer up :*
    Но,ако искаш винаги мога да го сритам в топките!
    Последно редактирано от granger : 05-13-2014 на 21:08
    maDamn

Днес съм като скапана. А като си представя и че Четвъерък и Петък ще имаме още 2 деца и не знам какво ми става. Иде ми да залегна болна и да не стана следващите седмица-две, поне докато завършат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Жди меня, и я вернусь.
    Только очень жди,
    Жди, когда наводят грусть
    Желтые дожди,
    Жди, когда снега метут,
    Жди, когда жара,
    Жди, когда других не ждут,
    Позабыв вчера.

Ето така се чувствам. Знам че ще се справим!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Имах хубав ден. По-хубав от колкото очаквах. Супер уморена съм, но ми е щастливо. Сега се чудя дали да не си направя нещо за хапване.
    Единствено ми се искаше да се чуем, но съм сигурна, че пак си е легнал веднага щом се е прибрал вкъщи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на pandabear
    толкова рано не съм ставала от седмици...пия си кафето, слушам музика, гледам през балкона и се моля да не вали днес. или поне не много :Д хич не ми се занимава да променяме датата за тея снимки. ще си направя сега тренировката и към обяд ще ходя да се боядисвам, защото към 3 трябва да съм в парка. дано успея да си разпределя времето правилно, че напоследък не ми се получава... :Д

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Оф и ние ще си правим класова снимка днес. Не ми пука особено, но пак успяха да ме ядосат... още от сутринта започнаха "ама днес ли точно ще е... времето е лошо..." кифли.. ще им се накъдрят косите от влагата... уф.. няма да ми липсват.
    Бъгна ми се вайбъра... не ще да се кънектне.... ще лудна. От сутринта ми тръгна на криво.. и татуйровката ме сърби..
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Супер фен Аватара на sometimes_
    Много якичко беше снощи! Трябва по-често да си правим такива партита, суууупер разтоварващо ми подейства, въпреки че не успях да се наспя изобщо. Радвам се и, че заминавам за няколко дни, само се надявам всичко да е наред. И искам да се оправи времето! До кога с тоя дъжд?! До кога, питам?!
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Доволно ми е, ученето ми върви по-добре отколкото очаквах и той ми е такъв сънчо и послушко, че ми идва да го изяммм
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    и татуйровката ме сърби..
    моля те, поне я наричай правилно.. татуИровка

ние добре, че така и не се събрахме да правим снимки, хич не ми се хабяха още пари и нерви с тия глупости. чудя се на акъла на тая жена, сега пак ми проговори все едно нищо не е станало, иде ми да си блъскам стената в главата аааа. дано някой ден, ако имам деца, не стана и аз такава!! днес трябва да се къпя, оправям за утре, дано не вали много, че искам да съм хубавка поне тогава.. а и тия пъпки дето точно ся намериха да се появят, да си пикам на късмета..

Мега фен Аватара на skatew
    вчера зех колоквиума woho но после дяволчето на рамото надви ангелчето и не ходих на биохимия... днес ще е тегав ден - колоквиум по патофизиология и още 2 упражнения сега се захранвам с житО и банани
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Colouring
    Изнервена съм от апатията на един определен човек.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    С моите проблеми със съня заспах в 4 и станах в 9 и в момента едвам гледам...
    след малко отивам на работа, тъкмо да си заредя картата и да си купя нещо енергизиращо.
    уфф, тегав ден ще ми е , гадост
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Появи се някакво петно със странен цвят на разбитото ми вчера коляно и му се чудя какво е ;d и ми се излиза много, а няма с кого :\ fuck this

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Но,ако искаш винаги мога да го сритам в топките!
    Това беше най-милото нещо, което си ми казвала <3 :****

Сутринта се събудих покрита с мравки. После около час ги трепах. Така и не мога да разбера как и защо, по дяволите, гадините са решили да ми влязат и в леглото. След лекции отивам за примамка с отрово и ще водим ожесточена война. А леглото ми е оградено с вадички оцет. Чувствам се като в някакъв виц.

Някой ако има идеи как най-ефиктивно да убия цялата колония, ще съм му много благодарна. Не знам къде е, така че не мога да им разруша гнездото с вряла вода.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си