.
Затворена тема
Страница 9 от 195 ПървиПърви ... 56789101112131959109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 4861
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Как е възможно да го харесвам толкова много и да не мога да го понасям? В един момент ме качва на седмото небе, в следващия ме изкарва извън нерви както никой никога досега.
    Говори ми.
    Карам му се жестоко в единия момент, идва ми да го удуша и просто изобщо не знам как съм с него, а в другия момент имам ужасна нужда от това да го почувствам близко до мен.

Ъх.

Скапана съм. Но страшно доволна.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изнервен. Простотията и безхаберието на определени хора ми идват в повече.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Добре ми се отрази днешният ден, зареден съм за рутината от утре.
    „Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."

Мега фен Аватара на Dagichka
    чувствам се.. осъзната. поне в този аспект, ах толкова ми е хубаво, че предприех тази стъпка..
    имам нужда от емоции, от неща, които никога не съм изпитвала, крайно време е АЗ да си определям кое ми харесва, кое не, а не да ми го налагат, да ме мачкат и оформят както ТЕ искат

Супер фен Аватара на Jaune
    Беги бе. Тоя филм съм го гледала вече.

ОТНОВО СЪМ ТУУУУК, КРАСИВА СЛЕДА, КРАСИВ ДИГИТАЛЕН ЗВУК, ФАЛШИВ ВКУС НА КРАСИВА ЗВЕЗДАААА
    Уникална. Побъркваща. Песен.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Somersby и шоколадче страхотната ми комбинация, точно от това имах нужда, чувствам се заредена :Д
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на babity
    Уф. Т'ва излиза вече извън контрол. От утре ш' се стягам малко, че т'ва много бързо ще ескалира. Чака ме нат'варена седмица, очакват се много рокади, но съм оптимистично настроена. Обичам да съм натоварена. С'а тря'а си оправя багажа и още куп неща, които няма да направя най-вероятно.
    Искам нещо да изскочи вечеееее. Кат' ня'а няк'ъв шит да ми запълва мислите, си създавам имагинерни проблеми, колкото да съм в играта. Рядко осъзнавам к'ва съм драма куиин.

Мега фен Аватара на Colouring
    Meh, спи ми се и ще лягам след малко.
    Освен това започнах отново да премислям прекалено много нещата и за да не стане много сложно трябва да си изключа мозъка, т.е да заспя, за да не играя в главата си пак worst-case scenario.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Meh, спи ми се и ще лягам след малко.
    Освен това започнах отново да премислям прекалено много нещата и за да не стане много сложно трябва да си изключа мозъка, т.е да заспя, за да не играя в главата си пак worst-case scenario.
    fuck..you sound just like me.

anonymous708973
    Guest
    В рядко себелюбиво настроение съм. Мно'о яка мацка съм. Честно, бих си скочила в момента.
    Ако някои хора вземат да го оценят, само хубаво ще си направят

Лягам да спинкам с очарователната си особа и си пожелавам ползотворна седмица!

П.С.
    Нели, за шофьорските... края на януари изкарах курса за листовки, тогава почнах и да кормувам, а пък книжката я взех на 10-ти май.
    Ба, то бързо излиза всъщност. Февруари, март, април, щото около месец си чакаш за книжката.
    Изкарвай ги набързо обаче, че ако не си карала една седмица, много си личи.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-16-2014 на 22:30

Щастлива съм .

Мега фен Аватара на xoxi
    Не мога да повярвам, че минава 2, а аз не усещам никакви признаци да ми се доспи скоро. Снощи въобще не съм спала.
    Тези периоди на безсъние са отвратителни. Поне да беше по-топло времето. Лятото поне вися на терасата или излизам на разходка. Сега си треперя кротко на столчето, търсейки други самотни душички по това време на нощта.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не мога да повярвам какъв сняг се е изсипал. Цяла зима такъв нямаше, и е ебати студа. Ще си седя вкъщи днес; няма да се мъкна никъде.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    П.С.
    Нели, за шофьорските... края на януари изкарах курса за листовки, тогава почнах и да кормувам, а пък книжката я взех на 10-ти май.
    Ба, то бързо излиза всъщност. Февруари, март, април, щото около месец си чакаш за книжката.
    Изкарвай ги набързо обаче, че ако не си карала една седмица, много си личи.
    Планирам да ги започна началото на април и края на юни да съм приключила. То няма и как по-рано, защото чак на 12ти юни навършвам 18.
    Идеята ми е да не е твъъъъъъърде интензивно. Иначе аз не съм съвсем начинаещ шофьор. Баща ми от малка държеше да ме учи и имам някакъв (смешен :Д:Д) опит. То е ясно, че в градска обстановка положението ще е по-различно, но все пак, би трябвало да нямам типичните проблеми на начинаещия, но ще я видим тази работа. :Д

Колко ми е вкусен зеленият чай сутрин. <3
    Иначе тъй като съм отговорни на класа и нещата за бала минават задължително през мен и съм част от организаторите, ми стана супер развълнувано. И от едната крайност (от 8ми клас съм убедена, че няма да отида на тъпия бал), отидох в другата, в която ми стана вълнуващо и очарователно. Че даже и рокли разглеждах и си харесах определен модел, който вероятно няма да е крайния, де, предвид това колко време има, но това просто ми е идеала за бална рокля, засега, ахаха. Много съм си смешна.

Вчера иначе беше много тегав ден, в края не издържах на напрежението и се разревах. И в крайна сметка осъзнах и реших, че имам приоритети, които ще следвам, а някои неща (като всичко, с което ме гърчат в училище) ще изоставя на по-заден план. Максималист съм и обичам да съм перфектна, изпълнителна и прилежна във всяко едно отношение, но когато ми коства толкова нерви и усилия, които изместват фокуса ми далеч от приоритетите ми, е време да го давам по-леко и да се фокусирам главно върху целите си.

А днес след контролното по география, с тате и братовчед ми ще ходим на СПА, за да разпусна малко, тъй като видяха какво кълбо от нерви и напрежение съм, както и колко ми е тегаво. Яко е, че нашите ме разбраха и подкрепиха. И по-точно баща ми - той винаги е бил супер взискателен на тема училище и е държал да се справям много добре. А сега просто каза, че за него е най-важно това, че съм целеустремена и работя толкова усърдно по химия и биология, както и по здравето/тялото си. :Д Много са ми милички.

Общо взето остава само той да се прибере на 26ти, да го прегърна и всичко да бъде прекрасно и спокойно. <3

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Може да се каже, че се наспах. Само не мога да разбера какво съм правила насън, та така ме боли врата, толкова е схванат, че едвам си го движа Сега ми остава да хапна, да изгледам една серийка от сериала и да видим какво ще става след това, непредвидимо е ...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    То е ясно, че в градска обстановка положението ще е по-различно, но все пак, би трябвало да нямам типичните проблеми на начинаещия, но ще я видим тази работа. :Д
    Двете неща нямат общо, но пиши пак, когато започнеш да кажеш дали ти е помогнало.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Излишна, изоставена, забравена...още от снощи като видях и ме довърши..не знам какво да правя, да се опитвам да си ги върна или да се правя, че нищо не е станало..което се случва малко трудно, най-вече него, просто не е честно..
    И едно от причините за сегашното положение е точно най-неочаквания човек..
    После как да ставам сутрин с желание, как и за какво да ходя !?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Идеята ми е да не е твъъъъъъърде интензивно. Иначе аз не съм съвсем начинаещ шофьор. Баща ми от малка държеше да ме учи и имам някакъв (смешен :Д:Д) опит. То е ясно, че в градска обстановка положението ще е по-различно, но все пак, би трябвало да нямам типичните проблеми на начинаещия, но ще я видим тази работа. :Д
    Ще ги имаш,спокойно и аз бях карала с баща ми преди,ама си има неща,които няма как да научиш без инструктор + от кола до кола има разлика и всичко се усеща.
    Като започнеш курса на една кола,не се качвай на колата на баща ти,примерно, най-много да се объркаш допълнително.

Иначе след малко излитам за фитнес. А след това и на лекции до 9 и направо ...глякс
    + че навън духа, защо трябва?! Пече едно слънце, а духа гнусен вятър.Блякс.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ах, как мразя понеделниците...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на paradosou
    Тотално несръчна. Ама пък е забавно.
    Дано да изкарам убийствени резултати на тестовете!

Получих страхотно предложение . Но решението ще много трудно незнам объркана съм и ми предстоят огромни промени ако приема .

Супер фен Аватара на paradosou
    Ама естествено, че точно преди да тръгна и точно когато в никакъв случай не трябва да закъснявам от бързане ще си разпилея всички рецепти, листчета, отбелязки, документи...! Тоя понеделник явно ще е екстремен.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Оф, значи... ще има ли понеделник, в който да не се ядосвам и сдухвам. То още от вчера ме е подхванало, де, ама уж затова си легнах по-рано да не мисля цялата тая ситуация.
    Всичко се обърка толкова много.
    Започвам да се отчайвам и то сериозно. Няма едно нещо, което да е наред. Едно!

Всичко си ми е наред, нямам почти никакви грижи и пак не можах да мигна цяла нощ. За сметка на това успях в главата си да пресъздам поне 10 неща, които я ми се случат днес, я не и всичките имаха лош завършек

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    офф, още съм болна, а искам слънце, планини, разходки, пикници, палатки и любов...ама няма...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си