- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Цял ден се занимавам да го поправям тва .100 предпочитам да тренирам и да ме мъчат пред това което правя в момента .Дано до довечара го оправя !! Поне съм освободена от всякакви тренировки и лекции и багаж за Украйна трябва да събирам .
Нали?
Аз сериозно реших, че са я утрепали героинята, щях да ревна! Ама толкова се радвам, единственото, което исках да видя, беше една СВЯСТНА сцена между нея и Илайджа!
И все още се надявам на Клаус и Керълайн.
Кафенцето, статистичка... ех, уж върви, ще видимКупих си и въженце за скачане, мисля всяка сутрин да скачам, докато ми се накисва чаят. Още имам мускулна от понеделник, бе, не е живот това
![]()
Леле и ти ли, толкова се бях филмирала, че умира и пуснах сълзата дажеИ за другите неща мислим еднакво. :Д
Попринцип гледам и дневниците, обаче толкова мн ми затъпяха нещо, две серии съм назад...
Стискам ти палци за статистиката, за мен тва е непонятен предмет, след прочит на ЦЕЛИЯ учебник, който ми се струвеше написан на индокитайски изкарах някаква умряла тройка, пфф...
Пък по темата уморена съм и туй то, кафето не помогна, но пък съм мн щастлива незнайно защо.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
искам!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оф, пие ми се бананов шейк, имам зверски апетит.
И по цял ден си седя в нас И УЧА, което ме побърква, не издържаммм.
Утре ми е изпращането. Хем се вълнувам, хем.. бля. :Д
А, да не забравя да не се поддавам на емоции, макар че аз съм неспасяем случай в т'ва отношение.
Тъжно ми е :\
Така е като ходя по изпращания ;d искам сега и аз да съм пак 12 клас и да завършвам, само заради тръпката от изпращането и бала. Ама вместо това една хубава сесия ми предстои.. чувствам се стара :\ Не мога да повярвам, че е минала цяла година от моето завършване
Изненадващо, но не се чувствах странно в Испанската, за разлика от други чужди изпращания, на които съм била..толкова хора познавам и за толкова хора са ми говорили..
А утре ще посетя и любимото 133то <3
Изпратих си човечето, много ще ми липсва..Вече няма да е 2 етажа под мен и няма да мога да слизам когато си пожелая, за да го видя..
Ама пък е такъв хубав абитюрент..;3 Много му отива костюма..;3 Душица..;3
Важното е, че ще можем да се виждаме.
Страшно свежо ми е, слушам си Карл Кокс и след малко се очаква да си хапна гледайки някое сериалче, кеф ден
100 pro някои ще ме изнерви![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
ям картофки и ще решавам тестове, а по-късно ще ходя на разходка до съседния град- имало панаир и ще се разходим до там. Спи ми се![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Яко филм. Още не ми е дошло. И уж нямам ник'ви здравословни проблеми, а чичкото с топлите ръце ми изписва хапчета. "Просто санираме" казва. Месец извън играта. Ама да се върнем там, че само да ми дойде и грам няма да ме ебе за т'ва. Пък и буквално де.Притеснявам се, не знам дали го споменах.
И ми е няк'во... кат' бит самолет съм. Ня'а настроение, няма живец, отново си изяждам нервите (буквално имам предвид), поне съм чиста вече цяла седмица. Започнах да се подготвям за изпитите по-отрано и даже малко ме е яд, че можеше да се усетя и още по- навреме, че няма да боли и щеше да е още по-хубаво, ама нали прогресът вървял с малки стъпки... Доволна съм, доста продуктивна и ползотворна седмица в учебен план. В личен е доста говнярско но... няма как да имам всичко.
Начииии мн добре днес. Пропуснах лекции и стаж щото 2ма приятели от фег, с които се познавам от 7 годишен им е днес изпращането. Беше мн свежо през деня, от към 4 до 8 спах и сега излизам с дога, къпя се и към Culture beat, където ще се доизпращатВъзвърнаха ми се спомени от преди 2 години, когато аз имах изпращане и бал. Не беше зле хаха. Мн се радвам за тях - най-накрая идва момента, когато даскалото свършва и можеш да започнеш реално да учиш. Да учиш нещо, което на теб ти е интересно, а не да тъпееш по часовете.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Упражнение по вътрешни болести само 20 минути! Йей! Толкова ми е пролетно и пеперудено, но трябва сериозно да се чете, няма начин.
Миналата седмица 6 тренировки на гребната, тази само една. Ахилесовите ми сухожилия са се подули като топки за тенис.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Температурите се вдигнаха и започнах да се свличам по автобусите. Днес тръгнах за лекции и така и не стигнах до там. Утре обаче със сигурност трябва да се занеса до университета, последните ми две лекции са.
Цял ден се опитвам да не ми е тъжно, обаче все още ми е леко тъжно. Надявам се да получа извинение. Не мога да разбера защо хората, които се чувстват зле обичат да си го изкарат точно на този, който се опитва да ги зарадва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Дали съм щастлива?
Колко да съм щастлива.
Толкова, че ме е срам!
Вдъхновението си проправи път, но този път си е онова, моето, чистото! Отървах се от едно ужасно чувство, че непрекъснато трябва да оправдавам нечии очаквания. Заради това усещане се бях захванала с неща, които нито са ми приятни, нито полезни. Отново виждам чисто мечтите си, отново мога да изразя себе си и се чувствам толкова добре! ♥
Ииииии... КРАЙ!! СВЪРЩИ! Бог съм!То, нещата не били толкова трудни, ако не се лигавя. И какво като не съм спала, и какво като съм скапана? Днес ще се наспя и ще живна, не е болка за умиране. Но си научих всичко, дори и тъпите 4 листа и смея да твърдя, по-добре от 90% от отбора. Обичам отборните състезания! Сплотяват ни. И имаме купа!!!
Коооооолко да се радвам в момента??
Шибано ми е :х ...
Много як ден!
Мисля, че се представих много добре. Надхвърлих собствените си очаквания, отговорих си както трябва на въпросите, доволна съм от себе си. Дори и да не ме вземат по някаква причина, пак ще съм доволна. Това интервю днес беше голяма крачка за мен, така че нямам място за разочарования. Все пак мисля, че и те останаха доволни, изглеждаха ентусиазирани, ама тук е толкова трудно да преценя дали е от възпитание или наистина го мислят.
Получих и един интересен имейл, обсъдих го с родителката, че не ѝ бях казала какви ги мисля, учудващо, прие го много добре и даже одобри и тя.
И получих онея пари, които ми бяха обещали. Вече са в банката ми, хихихи.
Похарчих малко за козметика, купих си и 3 пакета от ом-ном-ном любимите ми бисквити, омг от толкова време не мога да сваря да си взема, преди да ги изкупят!
Онзи господинчо и той ми писа, сигурно ще излизаме в събота, надявам се да реши да прояви малко повече словоохотливост, че ако смята да ме оставя сама да си плямпам, повече няма да се занимавам.
Абе емоционално ми е и доволно такова. Пу-пу, както е тръгнало, все такова да е!![]()
Последен ден в даскало. Мда, шанса.
Ще ме карат да ида поне още 4-5 пъти. -.-
Как да е, поне знам, че часове и всичко свърши.
Почти официално (да взема дипломата и всичко ще е на 6) се водя безработна, а скоро ще се водя и студентка. ^_^
Края на тая мъка дойде, сега идва още по-голяма. Не знам за къде бързах толкова. :Д
Искам да се справя добре, ако не го направя ще съм страшно разочарована от себе си!
И няма да съм единствената с разочарование в очите, затова ще се постарая.
*сън*
легнах си без настроение, заспах, сънувах поредната доза глупости, а сега се събудих рано за работа и гладна. А не знам какво ми се яде и това е проблема. Всеки има този период, в който е наистина гладен и просто нищо не му грабва окото. Ох довечера ще се денсиии![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
айде и аз слагам в графата изживяно изпращането
колкото и да съм скептична и да ми е леко смешно цялата тая дандания около "йеей не съм толкова тъп и избутах 12 години даскало", все пак вчера ми беше.. приятно. повиках си, пих си бира в даскало мухаха :Д а после на ресторанта с тия моите беше прекрасно, виждам плодовете от всичките си усилия през тия 5 години.. моите момчета не ме оставиха, гушкаха си ме, правиха ми комплименти (и се радвах на тези не за външния вид, роклята и тн., а като ми казваха колко съм добра и колко много ще им липсвам) чак в 12 през нощта обикаляха по раковска да ми търсят магазин да ми купят шоколад <3
остават 5 дни до изпитите, притеснено ми е, ама и да се издъня.. здраве да е, нямам нищо конкретно, което искам да уча, ако зависеше от мен даже бих си дала година почивка, но нали трябва да следвам очакванията на наще..
Тъй...гладна съм и пак не знам какво ми се яде... С 300 зора си събрах багажа и пак съм забравила някои важни неща. Нервно ми е пак, че ще се налага за пореден път да се запознавам с нови хора. Понякога много ми омръзва това. Омръзна ми да се налага да съм учтива, да съм мила, за да се харесам на всички. Еми пък аз не чувствам необходимост всички да ме харесват. Не ми пука дали ме харесват. Ама трябва! Ебаси! Мисля, че имам нужда от малко време, в което да не излизам по барове и партита, да не се запознавам с никой, да не се налага да влизам в разни роли. Ебаси проблемите дет` имам, ама...някак си ме изморява вече тоя начин на живот. Или остарявам, или просто се пренаситих и ми писна яко.
Трябва да планирам и къде да ходим на почивка. Още не мога да преценя дали да е в България, или някъде навън.
И пак ще похарча луди пари за 3 дни. И на това се дразня! Кога ли ще се науча да съм по-пестелива и да не харча толкова пари за глупости...
I`m trying to make your dreams come true...
^Като ви слушам и се чудя аз ли нещо не съм в ред, като нищо не ми трепва все още? О.о Мда, все тая.
Аз тия дни съм напрегната поради много причини. Супер зает е, кофти му е, много е напрегнат и това и на мен ми тежи. Ей сега се захващам да чистя, след това ще уча. Довечера май ще ме разкрасяват, да видим дали мисията е възможна. :Д