- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Нещо не ми дава да си едитна поста, затова ще пиша нов.
Мъчи ме.. ох, не, не ме мъчи, интересно ми е защо сънувам тоя човек толкова често. Аз го засичам 1-2 пъти в месеца и то даже не си казваме нещо, не знам преди колко много време съм си разменяла последни две думи с него, а пък за последната седмица съм го сънувала два пъти. Да кажеш, че имаме някакви недоизказани неща - не, нито пък се сещам за него по какъвто и да е повод. Интересна работа. Детската ми любов по него отдавна изчезна, не поддържаме никакъв контaкт. Хм..
Последно редактирано от Colouring : 05-16-2014 на 09:00
Разбудих се най-накрая. Толкова ми е нетипично да го казвам така в семестърно време, ама тря'а седна да уча днес.
Още ми е притеснено. Всички симптоми са налице, а не ста'а. Уф!
И ми едно такова сдухано/крещеливо/изнервено/пасивно агресивно. Не, не ми тря'а. И не, не ми звъни. Сефте! Странно е, че не т'ва ми е проблема. Да е, мно'о ясно, че го мисля. Ама не както обикновено.
И не спирам да ям, деееба. Кат' фуражомелка съм.
Едит: ИСКАМ ТИТИ НА ГРЕБНАААА!
Пълно слънце си, ей! Толкова радваш!
Върви се учението... надявам се на някоя приятна изненада днес, пфу. И една хубава тренировка довечера, после сериал, още малко учене и в леглото.
Стаята ми изглежда почти идеално, спя достатъчно, кожата ми е чиста, не се чувствам (константно) тъпа, не ям като прасе и спирам да свързвам храната с щастие, повечко се движа и спортувам, организацията и концентрацията ми се повишават... Ех, ще стане човек от мен, бе!
Даноданоданодано и на него нещата да му се получат, докато не му видя писмото, че е приет, няма да мирясам. Не че ще мирясам и след това, де, ама поне е някакво начало!
Ox, спинка ми сеееама няма...
Поне ще идем на разходка мдам и ще си купя ягодки, много ми се ядат, ужасно много!![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Заболя ме главата, спи ми се, а след малко трябва да ставам за да се оправям за предбална, че после и на дискотека... утре съм на танци, а след това и на работа. Не си завиждам. Дано поне да си прекарам добре.![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Хубаво ми е, видях се с него, излязох си с дружки , унини. Хубаво ми е.
maDamn
Дълга разходка с любимото момче, разговори, слънце! Любовлюбовлюбов!! Ям любимите си неща, и след малко се оправям за дискотека с момичетата. Сутринта научих бизнеса, другата седмица с кеф ще взема последните два изпита.
Доволно ми е, ентусиазирано, прекрасно и най-вече влюбено и полудяващо :Д
падна ми веригата на колелото насред пустошта... опитах се да си я оправя, но не стана и една баба видях и помолих, ама и тя не успя ;/
прибрах се умърлушена, бутаща колелото и с черни ръце, все едно в мина бях копала
обаче се оказа, че не съм успяла, не защото съм нескопосана, а защото било счупено нещо по-сериозно, което обтяга веригата :д
не обичам да си гледам белезите.. още кръв стои, но.. не мога да кажа, че ми е добре, на моменти беше яко днес, всичките коментари и усмивки ме държат, но вече ми е толкова втръснало, та чак ми се повръща от държанието на майка ми, че..
имам нужда отново просто да легна в тревата, да забравя всичко и всички, време и пространство и просто да дишам..
Чувството, че още минаваш за дете е прекрасно <3
Даааа, гледах "Годзила" с детски билет и още ми е яко.
Днес го изкарах малко, ей така, колкото да мине. И все пак, поне тренирах добре (надявам се). Прибрах се, натъпках се, сега имам чувството, че ще се пръсна, но продължавам да ям черешиииии.
Той е някакъв пълен игнор и го кара сърдито май. Колко да ме дразни напоследък? А като се замисля как му се радвах преди... Жалко.
И айде да ми идва вече, де. Баш за лагера ще ми дойде, 'баси...
Добре мина срещата и се справих. Доволна съм от себе си и от постигнатото
Силно се надявам в САЩ да се представя така добре другата седмица.Пия си чая и лягам че утре пак ще е дълаг ден.
Дано се оправят нещата и всичко върви нагоре с повече приятни емоции. Сякаш имам желанието да градя, дано не съм само аз.
Утре поне малко разнообразие в работното място ще има, добре ще ми дойде.
Не е истина колко съм непродуктивен , когато съм спал само няколко часа. Мамка му , отказвам да си легна отново
Бахти закуската. С'а как ще се търкалям по задължения... Прави ми се нещо, не ми се бездейства като вчера. Ей с'а!
притежавам невероятната способност да си намирам сполучливи причини, за да се скарам с някой и най-интересното е, че блъфирайки, винаги изкарвам на показ неща, които наистина вече са идеални за разтърсващ скандал.
и все пак усмивката не може да слезе от лицето ми. а не беше нарочно онова...другото :Д. тря'а да си дигна самочувствието, мамка му. без да искам се откроих. хохохо
Не се наспах хич, ама не ми пука - така е, който чете книги до сутринта.
Трети (ТРЕТИ!!!) пореден ден имаме слънце, смятам да излизам навън. Пак с оня хубостник, надявам се да не се ядосам прекалено много.
Ама е ветровито, дявол го взел. Не можа ли да се задържи като вчера - бяха направо летни температурите. Превъртях си и едната игра снощи, остава и DLC-то да изиграя и ще приключа след 5 месеца.И нямам търпение да идва другата седмица да ми казват ще става ли мойта или няма.
Много хубаво си прекарахме в Асеновград, заредих се с приятна енергия и емоции и такива хубави неща накупих на бебо, страшно съм доволна, щастлива съм и ми е хубаво, това е важното.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
По-късно ще уча, но в момента се чудя какво нездравословно да си сготвя. Гладна съм и трябва бързо да се сетя нещо.
Иначе отметнах поне 1 от проблемите, за които се притеснявах. Надявам се поне в този аспект всичко да е наред. Дано и майка успее да направи онова нещо, за да може да съм малко по-спокойна.
Освен всичко и той ми липсва м н о г о. Ама то това си е перманентно, така че няма нужда даже да го споменавам.
Остригах се съвсем късо, ляляля. Пия си бирата и сядам да уча сериозно, обещавам!
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...