- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Имам си цял свободен ден за пред компютъра днес,а трудно успявам да се възползвам.Грррр.
Ама така е като се опитваш да се възползваш от тези екстри наречени компютър и интернет докато се опитваш да използваш само едното си око.Вчера превръзка, а днес пък "мъгла и мрежи". Толкова не съм "плакал" сигурно за последните месеци,че дори и повече.Важното е че в битката най-големият и най-малкият ечемик дето ми бяха на дясното око вече паднаха 2 от 3 са готови.За всеки случай бяха и вътрешен и външен. Остава само малко лечение и контролни прегледи.А скоро най-вероятно и средният,който не е кой знае колко голям на лявото ми око,който си е и външен ще даде фира.Като цяло не беше толкова страшно колкото си го представях.По гадното беше след това вчерашният ден и малко днешният.Че даже и лекарката беше някаква такава печена и понеже имаше само някаква пренебрежителна болка отвреме навреме през цялото време си говорехме с нея и сестрата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Май ще ги топнем в евтина биричка за една вечер![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Усмихвам се безпричинно хаха..;3 Найс..;3
Макар че като се замисля има причина..Хмм..
Имах прекрасен неочакван среднощен разговор и все още ми е усмихнато. Този път си знаех, че съм права.
Опитвам се да запиша една песен от 2 часа и просто не се получава, защото гласът ми днес се заврял някъде и не иска да излезе.
Явно денят ще премине в домашна пица, прясто изцеден сок и корейска драма.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ами като ми е непознато...Макар,че след това вчера по едно време не ми беше много на кеф като започнаха да ми се събират течащи сълзи примесени с йод и пуснала вече упойка върху раните от който долната е вътрешна,а горната образувана от според думите на лекарката доста добре отгледан халацион,разбирай от бая едрите за техните стндарти под превръзката.Виж например съм сигурен,че подрязват ли ми мускулите на окото с местна упойка ще си "умра" там от страх, а може би евентуално и от болка.Например както и сама знаеш сливиците много не се усеща,че упойката ги лови.Лекарката нищо не ми е казала за нестоене пред компютъра..Но пък не знам как е в другите клиники,но аз бях във VISION, а там ти пълнят окото с голямо количество упойващи капки за да не усещаш толкова болка от същинската упойка,която е инжекция в самият халацион и след това вече се подхожда до манипулациите изразяващи се в рязане,почистване и вадене на капсулата.Само дето най-вероятно от тия "води" дето ми се изсипваха и продължават да ми се изливат в окото вече ми тече постоянно вода и от носа![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Продължавам зърнената диета. Добре че днеска леко домакинствах, че да не съм хептен кат' пръдня в бутилка.
Излиза ми се. Мокро и студено е обаче. Обзалагам се, че на гребната не вали в момента! Обаче Титито ми е настинало от снощи, няма да го доразболявам. Ама ми се ходи. ПЪК!
Ама очевидно ще си седя у нас. И ще гледам стрилътъъъъ!
Едит: ядосАх се! Тия хора мнооооого си вярват. Ако с'а се чувствам длъжна заради историята ни, то много скоро ще престана. Телефонът работи и в двете посоки. Ня'а няк'ъв сопол да ме разиграва! Да си ебът гъза, никой ня'а търся повече.
Последно редактирано от babity : 05-17-2014 на 17:08
Едно такова продуктивно. Радвам си се! Пренареждам. Пълна съм с идеи, но дано всичко се получи както трябва накрая. И по-бързи, че времето си напредна.
И днес много добре мина само с украинският малко беше кофти но все пак там съм на начално ниво. И вечерята хубаво мина и успях да проведа пълноценен разговор с хората.Остават ми още 2 дена тук и после САЩ а там ще е кофти .Ама поне ще говорим на английски ако не друго .
хах, мирси. надявам се да не е няква ирония, щото кофти, а и не разбирам кво имаш предвид ;д
иначе се чувствам...бааах ли му мамата
понякога си мисля, че дори баба ми има по-интересно и динамично ежедневие от моето, но сама си го правя, а и не се оплаквам.
чувствам се улегнала...и дърта. къде изчезна палавото и жизнерадостно момиче?! цял ден съъъън, учене, малко странична литература. ах, странична литература...трябва да я спра за малко. обещавам си да не се разсейвам повече до матурите. всичко друго ми е приятно и за предпочитане пред тва да седна/легна и да почета. днес както си седях, се загледах в една точка без да мисля за абсолютно нищо. нямам си и на представа колко време съм била в това състояние докато церберът не ме откъсна. почувствах се като пациент с тризомия на 21-та хромозома :Д. на това му се вика да изключиш.
а и ебаааа-сииии! как уцели момента. снощи тъкмо си лягам след .. абе след.. :Д в 2h и в 02:05 тела ми подсвирна със смс 'спиш ли?'. не отговорих. типично за мен :/
Не е ирония!
Гледам, че чат-пат ти се живее, флиртува, вдигане на егото, няма лошо, де. Стига да няма наранени в процеса
Следобеден чай с приятна компания, хареса ми. Дано само не си извади някакви погрешни изводи, още не мога да преценя дали има такъв риск. Сега излизаме с нея по женски, след като й се накарах, барем й е влязло нещо в главата.
Уж спокойничко, ама не пречи да сме с безбожно къси рокли, хаха :д
Дали на 20 години все още ще имам здрави нерви?? Много ми е интересно вече.
Според една приятелка до 20 ще съм влязла в клиника :Д и докато не ѝ вярвах, сега вече мога да ѝ повярвам напълно. Даже може и да не издържа до 20.
Още малко ще ги изтрая аз, още малко! И както винаги никой не ми вярва, защото нали в началото все гледам с добро да оправям нещата и все излизам лошата и накрая като извадя "тежката артилерия" поне ще има за какво да ме обвиняват, че съм лоша. Никой не оценя хубавите неща, които правиш за него, но когато направиш едно лошо нещо то винаги ти бива изкарвано през всяка една възможна дупка!
http://ask.fm/iwwkaa
Потресена съм, потресена! Смятах, че повече няма да се занимавам с него, а той се появи с изцепка и половина..До преди няколко месеца не бих повярвала, че е способен на това, но вече не съм сигурна какво да очаквам..
Моят човек легна да спи..Вероятно би анализирал ситуацията доста по-добре, отколкото аз, ако беше тук..Нищо де, утре..
Ужасна седмица ме очаква. Матури, бал, глупости всякакви...
Няма да е зле обаче да започвам да подготвям документите за чужбина, защото не остана време.
Много ми се иска юли (най-късно) да замина. Хич не ми се стои тук повече. Ама хич.
meh някво meh ми е.. meh
и ми се спи
и преядох
и ми липсва
и ми е мързеливо
meh
Уморих се, вече втори месец не мога да намеря тема, която да е угодна на двамата ми преподаватели. Дано през следващите 6 почивни дена измисля нещо, че иначе лошо.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Доволна съм, че всичко вече е наред. Мога да почна да пия отново. Ебавам се! Ама ако нямам нужда от обезболяващи довечера, определено мога да си подпийна, че от другата седмица ста'ам целомъдрена трезвеница и то по лекарско предписание и ня'а как да го избегна.
Криво ми е. Омръзна ми да съм отговорна, да съм голяма, порасла, разумна и прочее. Каквото и да направя за мен винаги има "браво", последвано от "но можеш още това, това, това, това и хиляда още неща". И не, не искам да вършея безрасъдно, не искам мъже, 'дето да си ги спомням само като понеделник и четвъртък. Омръзна ми да съм домакинята, която някой друг не успява да е, да съм буфер в постоянните им простотии, омръзна ми да идва и кат' диспечер да ми разпределя времето във всяка простотия, която му е дошла на акъла. А от другата страна... к'вото и лайно да се изсере всичко е ОК, 'щото по принцип всичко лошо и тъпо се очаква от него, та дори и да достигне някоя нечувана висота на простотията и нередностите и прочее, ня'а проблем. Искам да спрат да ме тварят с тяхните простотии и да ме карат да им решавам проблемите. Искам да си страдам с моите. Или изобщо да не се затормозявам с нищо. Искам просто да съм им дете. Което никога не се е случвало.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Тоолкова ми е мързеливо, че чак ме боли, но няма да е лошо да се стягам и да си завлека д-то на гребната за тренировка. И има въпроси, които трябва да реша възможно най-скоро, но аз отлагам и отлагам, и се чувствам като дете, което днес не са изпитали в час по математика... Имам отчайваща нужда от нови приятелства.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Болна съм и това ме скапва
Иначе си уча, да се надяваме, че ще успея да си взема всички изпити. :3
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Много ми се спи, ама имам/искам да уча за матурите...
Абе, честно казано, искам само да се гушна и да заспя. Може и някой да ми чете. Ох.