- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
мусайбе и мусагушка, нимусаучи.
Welcome to the Jungle...
Оф, толкова ми писна от нея, че повече не може.
Можеше да ме уведоми по-рано, че няма да ходим. Сума ти планове си развалих. По-добре да бях излязла с него, отколкото да се занимавам с простотиите ѝ. За пореден път ми доказа, че няма никакъв смисъл да се занимавам с нея - исках да сме приятелки, ама явно няма да я бъде. Освен да нареждаме оня идиот, за друго явно не можем да си говорим. И да ми реве за пари и колко бедна била горката.
Изобщо няма да ми липсва даже! Ако можех, още сега бих я изритала от вкъщи, толкова ми е втръснало вече. Какво ли не направих за нея - вкъщи ѝ разреших да живее, пари съм ѝ давала, съвети съм ѝ давала, винаги като ѝ е трябвало нещо съм била там, в отговор дори един разговор като хората не мога да получа.Толкова ми е болно.
И той ще работи цяла седмица. С какъв акъл е взел толкова извънредни, 50 часа нощен труд, ще се съсипе. На 30 часа ми се оплаква как едва се изправя, какво остава 50. Ама тя любовта какво ли не прави... Пфу, ако някой ден изнудвам гаджето си да ходи да се трепе така, за да може аз да си връткам задника наляво и надясно и да рева как нищо не мога да направя, някой по-добре да ме застреля.
Единственото, на което се надявам е тя поне да дойде, както обеща. Ако и това не стане... не знам.
//сори за лиричните излияния, очевидно няма на кого и къде другаде да се оплача
А защо не й ги кажеш на нея тия неща?
Ние с най-близката ми приятелка тук най-редовно си казваме истините в очите. Предпочитам така отколкото всичко е цветя и рози, ама аз да си премълчавам някакви неща, които са ме издразнили в нейното отношение.
О, казах ѝ ги преди месец, имаше обещания и извинения, ама файда никаква. Освен че ми рева цяла седмица колко зле се чувствала и колко гузна била, бляблябля.
То и аз не знам защо продължавам да се разочаровам като я знам що за стока е. Иначе със съквартиранта ми сме така, всичко си казваме или поне аз му казвам кое ме дразни и кое трябва да се променя и двамата сме ок с това, ама явно не работи с всички тоя метод.
Позитично ми е, някак.
Направих палачинки за закуса, картофени кюфтенца за вечеря, пребоядисах една от вратите ни, защото ми омръзна да й гледам грозния цвят, дочетох си две книжки, прекарах два часа в Кауфланд, купувайки предимно еклери и торти и даже ми остана време да се поровя в замуна, в търсене на нещо приятно за гледане в неделя вечер.
Хубаво е. Всичко днес е хубаво. Даже времето.
не знам и аз как съм, нещо пак съм намръщена и ми е едно такова шашаво на душата.
привързвам се бързо, знам, че нямам право да му държа сметка, ама все пак.. за мен не е просто е така помеждудругото да се виждаме, мамка му :с не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
^Това вреди много.
Мен ми е тъжно - всички са станали с гъза нагоре днес... А на мен ми се говори, чувства, живее и преживява!
Мех..
слааадка водчица ще се лее в гърлото ми тази вечер. и хич ми не дреме, че церберът е тук и ще ме чака докато се прибера. ами да си чака до сутринта :Д. а като споменах...на сутринта ще съм в училище :/. предполагам ще има много криви погледи, а може да има и скандал, но отново не ми дреме. еееми не мога да си си насилвам душицата. не са ми по вкуса тези неща. ако някой пич се възползва от мен тази вечер - няма да му се разсърдя. ебавам се. а може би не. не, ебавам се.
Ох, хубаво ми е! Карах колата на татко! От кога не бях шофирала, така де, ако моето се нарича шофиране.
А това държание е толкова... мило. Но... Оф, anyway, не ми се мисли сега. ;d
И съм тоооолкова разсеяна напоследък, не знам какво ми става. Забравих една квитанция, пропуснах си срок два пъти, мотах се две седмици с извиняване на отсъствията и си забравих школата... Ок, това не е изобщо добре... Не съм такава по принцип.
Лагер-школаааааа! Още малко!!![]()
Трудно ми е.waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
woooOOohoooooooo![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
чувал съм че не е хубаво жисиема да ти е близо до главата
особено докато спиш
той ми писа, но не съм чак толкова развълнувана колкото преди
причината е била много по-лоша отколкото си мислех, явно не съм в центъра на света, бил е в болницамиличкият
адски ми е криво в момента, но не искам да го натоварвам, а няма с кого да споделя
мразя мразя мразя
и обещавам пред себе си, че ако имам истински приятели някой ден-никога няма да ги поставям пред гаджето си или да ги пренебрегвам точно когато имат най-голяма нужда
никога
никога
ще се наям с кукита и ще си легна
щото иначе ще почна да рева, а това не е добре
Оу, аз имах един такъв период и ми беше толкова щастливичко да се събудя сутрин в 7 от вибрацията на телефона, да пиша "приятен ден" и някакви други глупости в рамките на половин час и да си легна отново.
И сега пак ми е толкова щастливо. Утре ще доизям биохимията, а във вторник като рожденничка ще му видя сметката на изпита! Мисля, че не искам тази учебна година да свърши.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
http://dnes.dir.bg/news/mladezhi-vra...-16713169?nt=4
нямам коментар за коментарите
Последно редактирано от paradosou : 05-18-2014 на 21:24
Объркана..Не съм сигурна дали стана това, което си мисля преди малко..Надявам се да не е..
А как ми се спиииииииииии..
В български сайт нищо не може да ме учуди вече. Не съм се сблъсквала с по-озлобено общество.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ужасно изморена се чувствам... Пътуването беше приятно, но и изморително. Хотела беше супер, разходката - също. Доволна съм. Ама сега пак се връщам в реалността - изпити, глупости... Офф, писна ми вече.
I`m trying to make your dreams come true...
нямам търпение да имам домейн за блога вече. много ми се занимава с такива щуротии.
радвам се, че най-после се чувствам на място (отново), няколко месеца ми бяха предостатъчно.
сега остава да own-на изпитите, да започнат да ми плащат за едни проекти и да включим summer mode-a.
cool ми е. :3
Не е хубаво да си с краткосрочна памет и да си правиш грешни заключения, но така да е.
Иначе ок съм.
maDamn
и всичко рухна, бааам.
афектирана съм още от разговора ни, но по дяволите на 28 е и още ми вика "мии не знам, аз нямам сериозно планове.." е къв трябва да си? аз тука дето съм 10 години по-малка съм по-сериозна и ориентирана от него.. хора всякакви, за пореден път си вкарах надеждите и несигурните помисли за любов в грешната душа, йей.
а имам матури след ден, йей.
Последно редактирано от Dagichka : 05-19-2014 на 09:02
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Баси, колко съм изморена не е истина. Пък след половин час трябва да съм готова. Хич не ми се ходи, ама айде, държи ме това, че само два дена ще учим.