.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dagichka
    не знам и аз как съм, нещо пак съм намръщена и ми е едно такова шашаво на душата.
    привързвам се бързо, знам, че нямам право да му държа сметка, ама все пак.. за мен не е просто е така помеждудругото да се виждаме, мамка му :с не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
    НЕ че нещо, ама ми се струваш лудо влюбена и малко вманиачена.

Пък аз съм супир, но ако не си легна утре определено няма да съм супир, а ми предстои учене и много задължения...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    не че съм лудо влюбена, ама щом се научих да си слагам тела под възглавницата за да мога по всяко време, когато се будя, да проверя дали ми е писал..
    Оу, аз имах един такъв период и ми беше толкова щастливичко да се събудя сутрин в 7 от вибрацията на телефона, да пиша "приятен ден" и някакви други глупости в рамките на половин час и да си легна отново.

И сега пак ми е толкова щастливо. Утре ще доизям биохимията, а във вторник като рожденничка ще му видя сметката на изпита! Мисля, че не искам тази учебна година да свърши.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си