- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ох, какво е гадно като "пришиеш" щастието си/доброто си настроение към някого. В смисъл, разнежила съм се и аз и се чувствам зависима. Ще видим кога ще се сети специално за това. Ако ще да чакам с дни, ще устискам. Искам да не съм първа този път.
И ме втриса. Може да се разболявам. То това остана само...
Ахахаххахахаххахахахахха.. СмЕх, бате, смЕх!
Изкара..
Ако не ми го бяха показали, нямаше да забележа въобще..![]()
![]()
Мамето и тя беше потресена..
А той е толкова съобразителен..*сърчице* Чак ме изумява..;3
Като водопад съм!И ако ся си прецакам лагера ще е просто супер, ама какво да се прави... Пия си кротко витамин С и се надявам да има ефект.
Иначе ми е добре. На едни такива етапи го карам... Ся май си се върнах в началото и ми е супер така, без драми и простотии. Нооо нека да забравим за това една седмица. Отивам другаде, при други хора, ще мога да си почина малко. Позитивно ми е!
Последни два изпита и тоя уикенд следва... буквално релакс. Спане, секс, гушкане, храна, алкохол, приятели, музика и дискотеки. Аххххх! Искам вече да е петък!
ох,пак се изложих,
много ми е неудобно
и се надявам вече край да имат тези мои здравословни проблеми,
че ми писна,искам да съм си нормална ...
Последно редактирано от weheartiit : 05-20-2014 на 17:18
Споко, успокойте се с тези матури,не са кой знае какво, вярно че на всеки му е било напрегнато,но наистина не е толкова зор.
Успех!!!
А на мен ми е хубаво.
Моткахме се с нея,забавно беше, както винаги, него го видях за супер малко,ама пак бива. Утре-повече.
Иначе съм по-спокойна и ми е добре.
maDamn
Официално е. Аз съм мамут !!!![]()
![]()
Kefi me kak noviqt mi set ima zero tegleniq![]()
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-20-2014 на 18:38
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Уморено ми е, но ученето върви, решавам си задачите и тва е.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Утре трябва да стана в 5. Чувствам се ужасно само при мисълта. Лягам си и ще се опитам да заспя.
Лека, форум
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Искам по-бързо да минава тази седмицааа... : (
Искам да е понеделник !!! Ще си седя с главобол в нас, ще са минали матурите и бала и ще ми е найс.
А сега... всичко тепърва предстои.
Хич не съм на кеф.
Като пълна глупачка се чувствам! По отвратителен човек от мен няма
Как може да съм толкова безчуствена...
Вторник е, а се събудих с нагласата, че е Четвъртък, успях да си проваля настроението и желанието за работа за целият ден. Нищо, поне "моето дете" си ме слушаше днес, даже ме посрещна с прегръдка и много радостни викове, когато пристигнах на работа, а това не се беше случвало от месеци насам![]()
Загрижен. Дано всичко с нея е наред и да успее да се справи.
Welcome to the Jungle...
Пффф... Определено не ставам за връзка! Писна ми от драми вече. Явно е погрешно схващането ми, че трябва да давам пълна свобода на човека до себе си. Все си мислех, че това е най-добрия вариант - всеки да прави каквото пожелае, да излиза когато и с когото иска. Да, ама не. Само автоголове си вкарвам. Сега се чудя дали изобщо да го правя на въпрос, или просто да си правя пас и да си действам...както си знам.
I`m trying to make your dreams come true...
Mного ми е доволно, запознах се с едни симпатични мами и заедно ще ходим на разходка
http://prikachi.com/images/624/7341624D.jpg
Колко ми е хубав само и голяяям вече! <33333333333
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Недоспала, уморена и малко глупава, но пък доволна!!
Малко ми е гузно, отказах офертата, дано да съм написала имейла достатъчно мило и любезно, за да не ме хейтват. Ама какво да направя, защо трябва да се мотаят така, кога си пратих апликацията, колко време им отне, аз даже забравих къде съм кандидатствала. :/
В понеделник почвам на другото място и нямам търпение! Дано да не разочаровам никого и най-вече себе си.
И силно се надявам да остана доволна от избора си.