.
Затворена тема
Страница 96 от 195 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 4861
    Мега фен Аватара на Colouring
    Много уморена се чувствам. Ей сега лягам и си пускам филмче, пък може и да поспя 1 час. Довечера имам покана, на която май няма да мога да устоя, така че ще е супер. Ще гледам да не закъснявам де, искам да си се прибера по нормално време.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Така няма да си намеря работа за лятото...Продължавам да се туткам и накрая ще трябва да бачкам в стария хотел, ако вообще ме вземат там..

Още ме боли и гърба, ама то така става като си правя нелепи тренировки сам....
    >>DjBelev<<

болна съм и ми е супер скучно..

Мега фен Аватара на Lilanda
    Най-после се реших да се боядисам..^^ Макар че не хвана много добре.. Може би трябваше да поседя малко повече..Нищо де, доволна съм..;3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Наработих се, полигавих се, чакам си рожденичката да дойде да се видим преди партито.
    Доста тъпанарска история. На майка ми на възрастта с първокурснички да се занимава-нещо не му е като хората очеизвадно.
    Аз тази нощ ще се забавлявам, защото съм си самодостатъчна. Очевидно за пореден път, както от месец насам, той е по-важен.
    Не знам как може да те поканят на рожден ден и да откажеш индиректно , защото си се била разбрала с ''мъжа''. Ебати причината, честно. Да бяха женени-ок, ама чак толкова.

Ама всеки си има глава на раменете. Както и аз. И скоро като някой дойде да ми реве на рамото ще му тегля една дълга, щото ми е през гъза вече.
    Последно редактирано от bloodyF : 05-21-2014 на 18:05
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ъх, камък ми падна от сърцето, няма да се мре.
    всички ще умрем

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    всички ще умрем
    Нашият приятел няма! Той е безсмъртен!

По темата: Отново се чувствам аввввввввввввв..;3

Мега фен Аватара на xoxi
    Разнежено ми е нещо...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Държа нож в ръката ми, като си го подхвърлям и пиша коментари. Суперско ми е + страхотна атмосфера създадена от всичко, което оценявам в положителният му аспект
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Искам да гушкам и да ме гушкат. Много искам

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Дейба...намери кой да зарибява, чак ми е тъпо, че нямам интерес.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Супер весело ми е.

Чудесен рожден ден беше! Най-накрая се добрах до вкъщи. Утре е ден за пълен релакс.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пия си вечерния чай като пенсионер и си лягам. Пак нещо ме е завзело чувството за самота, ама съм си свикнал..и утре ще ставам рано, че съм на състезание...парти голямо ще е просто..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на Dagichka
    вчера ми беше щастливо, всичко мина, добре се справих, ама всъщност.. кво значение има?
    толкова ми е тъпо на душата, самотно едно такова, предадено и унижено, явно тва беше всичко..
    а утре тоя английски дано не го оплескам, сядам да уча и спирам да мисля за оня, пък се усещам как ако на бала се напия ще му звъня посреднощ..

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    пък се усещам как ако на бала се напия ще му звъня посреднощ..
    не прави тая грешка, ве ;д
    звънни ми на мене ;3

пп: май ще си правя второ кафе, още не мога да се събудя...чудя се защо се напичам толкова много за тая матура, след като на предварителния в университета имам 6 и единственото, което се изисква от мен е да изкарам нормална оценка, колкото да не си прецакам дипломата :Д пък и постоянно мисля за далеч по-приятни неща, и не мога да се съсредоточа да уча. излиза ми се, искам вече да го видя, с него времето минава по-бързо и приятно...ако не намери начин да ми дойде на бала ще остана доста разочарована :/

Пак спя прекалено много..Никак ползотворно не се чувствам..Имам да уча по какво ли не..Пропилях вчерашния ден, трябва да се постарая да не се случи същото и с днешния..Ако не друго, поне трябва да се захвана сериозно с курса..Все още съм на week 0..

Може би би било добра идея да прегледам и задачите по математика, за които се сетих снощи..Ако на следващите 2 контролни имам 6, вероятно ще ми остави 6 за годината..Надявам се де..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кой му пука, че имам матури като е много по - добре да ми крещят и да ме карат да го играя Наталия Симеонова.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Леко се отчайвам от "ентусиазма" на випуска тази година.Направих събитие,еднолично сложих дата,час и заведение,но...някаква пасивност витае.За 2 дни и половина 4ма са обявили,че ще присъстват,един се колебае и един Отказал.Другите...пълен пас.Сигурно още около 30 човека са го видяли на двете места и всеки си трае.Нито недоволства,че нещо не му харесва,нито пък слага една отметка.Но пък се надявам,че това е защото въпросната дата е още далеч и явно хората чакат да видят дали ще могат.Да не се отмятат от думата си и да стане както преди време един прави една организация за една иниациатива и от около 60 обявили,че ще присъстват си беше само той отишъл.Ако е така и просто още изчакват няма лошо.

Иначе пък днес сънувах егати шантавият сън.Режех главите на някакви дракони във въздуха с меч,който им пробиваше трудно кожата.Хвърчаха глави,кръв и тела.Освен да хвана да набедя антибиотика дето пих за окото, на който пише в упътването, че като доста рядък страничен ефект е сънуването на странни сънища.Но пък го спрях вчера сутринта.Шантава работа

Иначе изпитвам някакво усещане на голямо желание да хвана и да я прегърна силно и да не я пусна известно време.Е, и това може да стане някога...евентуално...ако пък е писано... Все пак преди около 2-3 седмици на път за Практикер минахме на има няма и на една пресечка по права линия от тях. Друг въпрос е че тогава вършихме работа до 00:00. Всъщност радвам се за нея.Радвам се ако наистина е щастлива,радвам се че е харесвана и желана,радвам се също и че и се отдават възможности и че се възползва от тях. И така...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-22-2014 на 12:26
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    15/15

йееес бе!
    завършиииих!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    15/15

йееес бе!
    завършиииих!
    Честито, Маги, ти си герой!

Игнорирайте следващите жалки редове, благодаря.
    Ммм да, повече не можах да се изложа пред него - щом вече и в такъв плач ме е виждал, сигурно се е стресирал до живот.
    Нямам търпение да дойде понеделник, да започна работа, оная да се разкара от къщата ми, за другите две явно няма нужда нито да се тревожа, нито да се надявам, изглежда всички са решили да ме зарежат напълно.
    Не знам какво друго бих могла да направя - и на четирите обясних, че имам нужда от тях, от подкрепа, че не мога така, и от четири различни страни получих хикс в различни форми. То да се бяха наговаряли нямаше да се получи толкова синхронно. За първи път помолих за рамо и никой не се осмели да ми даде своето, въпреки че до този момент винаги са можели да разчитат на мен.
    Мъчно ми е, много. Имам си него за още месец, после и той ще ме остави.

Мисля да сменя обстановката кардинално. След 3 месеца обаче.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    15/15

йееес бе!
    завършиииих!
    ЙЕС БЕ! Честито!!

Статистиката върви добре, сега захващам по английски, че утре имам изпит. Естествено, не съм и на 1/10 толкова притеснена колкото съм за неговия. Да го взима като хората вече, че да са черно на бяло нещата.
    Чудя се дали мога да даря половин литър кръв по обяд и вечерта да съм на бокс, хм. Ако пак ме отсвирят, ще се караме.
    Имам очаквания от тренировката утре, дано ми се получат нещата.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Чудя се какво ли тъпо оправдание ще получа този път...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на xoxi
    Как ми се иска точно сега, на момента, да изляза и да отида право в парка. Да си вземем нещо за пиене с дружката, да седнем в тревата или на някой пейка, да чоплим семки и да си говорим за някакви ненужни нещица. Ей така, цяла вечер.
    А аз какво?! Правя стотна матура за днес. Ще преживея ужаса да направя още 2-3 и стига за днес. Утре, слава Богу, ще направя само една матура и край. Край. Край. Край. КРАЙ!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Благодаря за подкрепата и разбирането,не съм го очаквала...
    Последно редактирано от granger : 05-22-2014 на 16:57
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си