- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Уморено и сдухано ми е. Ще гледам филми изяждайки емоциите си. Отново.
Не съм бягала от тоооооолкова отдавна..Много добре се чувствам в момента..
В такива моменти ми се иска да не съм вкъщи..Седях 2 часа на моето място, не бях ходила доста време там, надявах се като се прибера нещата да са поутихнали..Естествено не бяха..Взех си за оправдание бягането, но пък съм доволна, че направих точно това..Чудя се вече от кой да поискам помощ за това..И дали да не направя въпросния запис..Хмм..
^Без коментар. :Д
Благодаря виии!
Аз съм безумно, безумно, безумноо много щастлива!
Глезена още ме боли,но се надявам,че ще се оправи за мачът през уикенда.Иначе честно казано,определено нямам настроение.Всички около мен са в приповдигнато настроение - било заради това,че завършват или пък че идва лятото.Аз определено се чувствам самотен и хич не ми е весело.Отделно и сесията наближава...
махмурлук. за първи път през моя кратък животец имам махмурлук. шибано ми е цял ден.
още съм в шок. шок е силно казано, но не намирам по-подходяща дума. защо ми се случват такива неща, мамка му?! стремя се да ги отбягвам и се дистанцирам и изолирам прекомерно. един път да се отпусна и се .. изолирам както винаги и неприятностите ме връхлитат. да, повече нема да се правя на мн важна и няма да пуша на другия край, далеч от всички на самотен паркинг. имах късмет, ндааа. а и не предизвиквам или по-скоро не съм предизвикателна. и тук се стремя да съм максимално невидима. защо, ве, защо?! мамка му, мамка му, мам-ка-му!
лягам и изобщо няма да преговарям. днес беше празен ден. утре каквото сабя покаже.
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-22-2014 на 19:05
Не знам и аз как се чувствам.
Да, осрах пейзажа тотално, прецаках нещата, но просто емоциите ми идват в повече понякога.
Оттук нататък спирам да коментирам каквото и да е по този въпрос.
Жалко е само че не осъзнава какво прави и накрая за пореден път аз излизам най-кривата.
Странни последни 2 дена...искам да се местя, не е нормално толкова и тези хора да виждам случайно...по-странното е, че ми е мило, и щастливо, дори и малко любовно, пък нищо не ми върви натам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На жена ти правим синки по коленцата
https://www.youtube.com/watch?v=y4nSn-OjPGw
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А, добрутро.
Късмет на всички зрелостници днес!
Всичките ми притеснения от вчера се изпариха със светкавична бързина, сигурно защото още не съм си изпила кафето и нямам на идея какво се случва.![]()
Денят е хубав, матурата дано е лесна, че имам работа днес, нямам за кога 4 часа да се мотая в една стая. xD
E Много е мила, аз станах да тренирам и я оставих да спи, тя се сетила къде съм и дойде да си открадне една целувка преди работа, къпя се и отивам при неяДобре, че сме в една фирма и няма проблеми като единия закъснее
![]()
Само шефката е забранила да се плодим!Като разбра за нас, ни подари
Дюрекс
Много плодовита фирма е, всяка година имало беб..*чук-чук* тая година, няма да съм аз
Бе мазало едоста интересни дни бяха.. И голям късмет, точно тя да бачка до мен.. Оф ае къпя се и на работа...
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мен не ме питай, от продавач консултант, станах, управител на 3 магазина в слънчев бряг и един в несебър... Ставам в 7:30 за тренировка, а от 9 съм на работа и се прибирам в 12-1...сутрин зареждам магазините, вечер ми се отчита оборот,поне парите са добри
а през деня си бачкам на моя магазин..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Иначе...със синки по коленцата съм и аз.Доста забавна вечер беше. И ми е едно миличко такова. Ебаси, преди година даже не предполагах, че мога да изпитвам такива емоции. От еманципиран работохолик и ревностен защитник на личното си пространство, се превърнах в някаква чувствителна душица, пристрастена към гушкането. Ама ми е хубаво. Хубаво ми е невинаги да си лягам сама, хубаво ми е да се чувствам...така. И се радвам, че пак ще пътувам. Този път поне ще е почивка! Мнооого почивка, сън, хапване, разходки и т.н. Планирах и две екскурзийки за лятото. Доволна съм! Ще сме много и ще се вихрим!
Хубав петък!
I`m trying to make your dreams come true...
Ненаспана. Ходих да бера рози, ама пък беше забавно. Издрах си кунките,но и тва не е проблем. После ще се разходя с мама. Супер.
maDamn
Да, очевидно са скъсали и затова решава да доказва мъжественост пред цял форум, надявайки се тя да види коментара и да й стане тъпо. Какво по-логично стечение на обстоятелствата?
Добре де, вярно всичко трябва да се прави близко до перфектно и с класа, ама изгарянето с ютия можеше да не попада в тая категория. Може ли да съм такъв заплес? Дано довечера не удряме стабилно по чувалите, че и без друго боли с превръзката.
Имам изпит след 3 часа, хич не съм се трогнала обаче. :Д Виж, за неговия изпит съм на нокти, нямам търпение да каже как е минало и да видим резултата след 10 дни. Крайно време е вече нещата да се изяснят.
Оф, оф, оф.
Иначе ми е доволно и ентусиазирано.
живей ба!
Оф, едно ми е сънливо няк'во. Салатката стана чудничка, даже се чудя дали да не завторя. Единственият проблем е, че много ме мързи да ида до кухнята. Иска ми се няк'ва гребничка довечера, дано не е зает и да ми компаньонства. Иначе днеска съм пушка, всичко по график се изпълнява. Само да може да ми дойде малко ищах за домакинска работа и цена няма да имам. Само 'дето не ми се учи, ама ще го преживея някак. Иска ми се в събота да си облека трътката в нещо курвенско и да се порадвам на малко внимание. Ама толкова. Само толкова. Асексуалност за всички от сърце!![]()
Ине, не прави драма, първо тя почна да пише, второ аз не го правя заради нея.. Не се меси там където не ти е работа, не прави цирк не е нужно, аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Разбрах, че съм на 25 изненадах се, проспал съм, цели 6 години от живота си... Жалко.
Както и да е, все тая е, не ме занимавай и не се бъркай, особено при условие, че не си права.. квото и да е, си е между мен и нея и теб не те бърка. И да ме хейтнеш, няа да го видя така, че е си хаби клавиатурата. Една раздяла биг дийл.
Станалото.. Станало.. Доста се промених, последните 2 месеца. Финализира се с раздялата и се радвам, че се надраснах.
Ае приятен ден на всички, че имам работа..
Dr. Gregory House