.
Затворена тема
Страница 98 от 195 ПървиПърви ... 4888949596979899100101102108148 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 426 до 2 450 от общо 4861
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ине, не прави драма, първо тя почна да пише, второ аз не го правя заради нея.. Не се меси там където не ти е работа, не прави цирк не е нужно, аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Разбрах, че съм на 25 изненадах се, проспал съм, цели 6 години от живота си... Жалко.
    Както и да е, все тая е, не ме занимавай и не се бъркай, особено при условие, че не си права.. квото и да е, си е между мен и нея и теб не те бърка. И да ме хейтнеш, няа да го видя така, че е си хаби клавиатурата. Една раздяла биг дийл.
    Станалото.. Станало.. Доста се промених, последните 2 месеца. Финализира се с раздялата и се радвам, че се надраснах.
    Ае приятен ден на всички, че имам работа..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Една раздяла биг дийл.
    или на балгарски.. 'не си я обичам вече'

Мега фен Аватара на babity
    Нидей много зна.
    Обожавам да чета/слушам дълги обяснения за т'ва как на някой не му пука.

Мега фен Аватара на 102
    за тва и ще живееш по-дълго и никой няма да си те обича

Мега фен Аватара на babity
    само за едно не си прав
    че ще живея дълго

Мега фен Аватара на 102
    ЖИВЕЙ ВЕ
    ЖИВЕЙ
    РАЗПЕРИ КРИЛА И ОТЛЕТИ
    ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ
    ЖИВЕЙ ГО

anonymous708973
    Guest
    102,
    Някой е на нещо май-май?

аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Р
    Хич.

А периодът, в който форума не го бъркаше за вашите отношения, отдавна мина. Вие го направихте така, ние си коментираме.
    Уотевър.

Мега фен Аватара на 102
    високоинтелектуален хумор не разбираш ;д

само аз ли се подигравам а не коментирам

Не се обяснявам, че не ми пука, а че Инаа постъпва като лапе и се заяжда на халос, щото колкото и да си изкриви душата, Лина почна първа, аз не пишех от уважение.. Ма кво като сме се разделили, да не пиша повече у форума ли!? Лол мъч логика на 12 годишно...
    И да число позна. Ае стига сте раздухвали... Квото и да е си е между нас
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Тцъ... Жалко. Искаше ми се да разбера историята на раздялата. Как така от толкова влюбени, се оказахте разделени. Ма к`вото е, де...
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    слут майка

Кат комплимент го приемам...

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 102
    той не е муж за една жена
    тва е истината
    има толкова много въобразаеми момичета на този свят
    защо да се ограничаваме до реалните

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Кат комплимент го приемам...
    по тва което чета не само комплименти приемаш
    сещингз

Еми то си е човещинка...

Мега фен Аватара на xoxi
    аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога..
    От теб съм останала с добри впечатления, но това изказване е страшно грозно. (не ви се меся в работите, защото не ми пука, просто ми направи впечатление какви ги дрънкаш ;д)

По темата: чувствам се доооооооооооообре.
    Много добре.
    Матурите минаха.
    Сега го чакам да се събуди (о.О) и излизаме да харчим пари. Утре ми е бала и ми е много развълнувано. Без кавалер ще съм, за което вече съжалявам, но както и да е. Важното е, че вкъщи ще има много ядене. xD

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Свърши се! От днес официално почва лятото за нас! ;д

Много си готин,като пишеш пред бившата си приятелка,че си имаш нова,а до преди няколко седмици си й се обяснявал в любов.Ама трябва да си във филма щото иначе нема да си вървежен пред хорицата,а това че главата ти е кино бургаски вечери е друга тема.Дръжте се на положение пичове излагате се.

Чувствам се стар,вече не познавам абитуриенти,добре че имам племенник абитуриент..липсват ми баловете от 16 годишен всяка година по 3 бала,сега 1 и то семеен.Много тъжно,искам да съм в гимназията.. Нямам и приятелка и ако може за 2 седмици 10 момичета да ми дадат слабото ще е идеално.Дори съседката ми каза,че вече не вървя.Ама поне си уча и нямам търпение да свърши сесията гадна и да си замина в Гърция на една почивчица готинка и после Solara ии отново млад !

Повече от фен
    Времето покрай матурите, бала, кандидатстването беше време на едно безгранично щастие и розова мъгла...Сега се чувствам просто уморена...от тях, от него, от ежедневието.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Начииии минаха тъпите матури... пфу. Замалко да изтърва срока за записване за кандидатстудентските в софийския... днес видях, че срока е до днес и след малко отивам да пускам документите... няма как да стане... ужас.
    Ох, матурите минаха, а сега останаха кандидатстудентските и шофьорския курс и след 2 месеца ще си отдъхна...
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мина добре и пътуването в Киев и това във Вашингтон.Доволна съм и си почивам защото другата седмица ще съм в Москва и за там трябва да се подготвям.Радвам си че съм си у дома вече !! Почивам си хубаво и сядам да уча за Понеделник че и изпити ме чакат.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Инке, нямаше нужда да казваш нищо, но ти благодаря все пак..*виртуална гушка*

По темата: Дамн, май се разболявам..Нищо де, утре съм на бал, вероятно извън семейния, ще се наложи да отида и до Бургас..Според зависи..Имам си толкова хубав абитюрент..:

Хаха Митко снощи как се изненада като разбра.. Харесва ми и че се сближих с други съфорумници покрай целия филм и най-вече, че той се усмели да ми каже..Чувствам се прекрасно всъщност..^^
    Последно редактирано от Lilanda : 05-23-2014 на 12:53

Супер фен Аватара на tireheb
    лол тука яко се заформя
    ше проверявам докат съм в автобусчето

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^

Тооооооооолкова ми е писнало от всичко и всички, от филми и истерии, че май минавам на фаза "Не ме ебе".
    Казах на всички каквото имам да казвам, някои се чувстват гузно, на други хич не им дреме явно, трети се опитват да се оправдават, четвърти бързат да обещават неща, които няма да изпълнят, ама какво от това? Аз съм пас!
    Решила съм да се изнасям по магазините след малко, ше харча пари и ще се чувствам добре.
    И подарък съм си намислила по случай започването на работа, ама ще си го поръчам в понеделник, като стане официално.
    Честно казано, ще ми се и аз да бях по матури тая сутрин и утре на бал, ама нЕма.

Мега фен Аватара на Dagichka
    все още се измувам колко бързо могат да се променят човешките взаимоотношения.. някво.. наивна съм си явно хаха :д
    мина се и това, не съм доволна, не се подготвих хубаво, не че имах и достатъчно време, но няма да се оправдавам де. квото такова.
    мисля си дали утре да се видя с него.. ама без целувки и прегръдки, просто е така излизане на по бира, липсва ми.. чувствам се зле, нещо ме боли отзад гърба, дали е от хапчетата за цикъла, дали съм настинала/нещо бъбреците ми се обаждат нямам идея,ама.. да се разкара, щото няма да я бъде такава вярвам, че като се храня без мърша вече толкова време съм по-здрава откогато и да е било и тва ще помогне :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си