- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Ине, не прави драма, първо тя почна да пише, второ аз не го правя заради нея.. Не се меси там където не ти е работа, не прави цирк не е нужно, аз няма да кажа лошо за нея, макар да мога.. Разбрах, че съм на 25 изненадах се, проспал съм, цели 6 години от живота си... Жалко.
Както и да е, все тая е, не ме занимавай и не се бъркай, особено при условие, че не си права.. квото и да е, си е между мен и нея и теб не те бърка. И да ме хейтнеш, няа да го видя така, че е си хаби клавиатурата. Една раздяла биг дийл.
Станалото.. Станало.. Доста се промених, последните 2 месеца. Финализира се с раздялата и се радвам, че се надраснах.
Ае приятен ден на всички, че имам работа..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
високоинтелектуален хумор не разбираш ;д
само аз ли се подигравам а не коментирам
От теб съм останала с добри впечатления, но това изказване е страшно грозно. (не ви се меся в работите, защото не ми пука, просто ми направи впечатление какви ги дрънкаш ;д)
По темата: чувствам се доооооооооооообре.
Много добре.
Матурите минаха.
Сега го чакам да се събуди (о.О) и излизаме да харчим пари.Утре ми е бала и ми е много развълнувано. Без кавалер ще съм, за което вече съжалявам, но както и да е. Важното е, че вкъщи ще има много ядене. xD