Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
След като ми е разрешено ще си питам
Та, въпроса ми е защо абсолютно винаги, когато приятеля ѝ спори с някой тя се намесва да го защитава и обратното? Толкова ли не се случва да имате различно мнение и дори да спорите понякога или само за пред хората правите така? Наистина, без лоши чувства, обаче прави много смешно впечатление (особено в темата за колите).
Мога да ти пратя хронология между нас точно за темата за колите, да видиш колко време спорихме за тая простотия..Мненията ни за BMW се засичат само до това, че двигателя им е добър...Не знам ти как си разбрала..В случая със спора тук аз съм му казала, че няма смисъл да се занимава с глупости мнооого отдавна, друг е въпроса, че за една част от тези глупости е прав..Някои части от спора бяха напълно безсмислени /като цяло целия спор беше такъв, но след като се е започнало, излишните части доста изпъкват/ и както виждаш аз съм коментирала само конкретна част от целия спор, която ме засяга лично, другото си е между тях и не ме бърка..Аз още от началото казах да спрат да се занимават един с друг, отначало даже бях неутрална относно спора, но има един момент, в който чашата прелива, нали така? Това, че не съм казала тук /защото не съм сметнала за необходимо целия форум да вижда как едва ли не оплювам приятеля си/, не значи, че мнението ми напълно съвпада с неговото. Спорове имаме горе-долу всеки ден, нужно ли е всеки път като спорим да го изтъкваме тук? Смешно впечатление..Хмм? Бас давам, че ако го бях нападнала пред целия форум, щеше да кажеш същото..

По темата: Леле колко много хора ми паднаха в очите за толкова малък период от време не е истина..Чак сега осъзнах на какво се дължи това асоциализиране от моя страна и честно казано дори се радвам, че така се получи...Лятото наближава, което значи нови контакти, така че...