- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Да съм доктор ми е мечта от мнооого малка и до ден-днешен се чудя какво щеше да стане ако ме биваше по биология хаха.Но като знам какво е положението на лекарите в България и още повече се отказвам.И без туй с тия моите болежки станах специалист по всичко!
Lilanda, нямам общо от доста време.само едно име делим,но и затова вече повечето хора ме знаят с друго име и не могат да повярват какво е истинското ми.тя е никой за мен ,както аз за нея не съществувам.Само се чудя дали да я поканя внучка й,защото иначе става кофти.ще каня другите братовчеди и други хора от родата на баща ми,но не й нея,с която не сме скарани или нещо такова,няма.Та така де-сватбата е моя и каня който си искам.Ама знам ли....
И добра новина-поканена съм на интервю за двете работи,които най-много исках.Едната е като сегашната,само че ми е близо до нас и се надявам да плащат всеки месец,а другата е интересна,но не с постоянен доход.ще трябва да пиша статии на английски и български за PR агенция,което ми е мечтата.Ако си изпълнявам задълженията ще получавам в началото колкото взимам и тук,но ще си работя от вкъщи.Това е плюс,защото няма да се срещам с 100 тъпанара дето знаят само да те одумват и да те изкарват виновен за всичко.доходът не е постоянен и зависи от прадажби,но работата ми е мечта от доста време!Офффф какво да правя?