Да, естествено, тъкмо реша, че всичко гадно (поне до края на ваканцията) е минало и БАМ. Има си и добра страна, но... а бе, исках да си почина. Сега прескачам от ПИСА на математика и после на информатика. Как ми се наблъскаха всички простотии за два месеца?! -.- Поне ваканцията ще съм по-свободна, относително.
Събота е, а бях вързана 4 часа на лекции. А дори не ни предупредиха, ама не е виновна нашата госпожа, а оная лицемерна кокона. Толкова съм й бясна. И не само на нея... Как може да ме прецаква само заради отношенията й с нашата госпожа (то те и двете са един дол дренки, ама какво да се прави)?! Жени на по 40-50 години, а се дъвчат като 10 годишни. Само това да не засягаше нас щеше да е ОК, ама не... Пълен игнор им тегля, но това единствено ми помага да не ми промиват мозъка, както на някои други индивиди от групата. Ако заради това отново ми се провали тренировката обаче просто не знам. Тая тренировка не й върви да се осъществи, то не са лекции, то не е чудо.
И все пак ми е сънливо и приятно. Хубаво време е. Знам си какво ми се прави сега, но за съжаление, няма да се случи скоро. Ех, миналото лято как ми липсва, толкова перфектно беше. Това да ми е проблема, де. Има си време да го обмислям и то определено не е сега.