Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
егати романа написах, трябва да почна да си водя истински дневник :Д :Д :Д
Аз уж си водя, пък съм го зарязала в момента и пиша тук. Бтв, имам някои доста общи желания с твоите. Поне относно тренировките горе-долу си преодолях мързела.

Он: Да, сервирайте ми всички състезания и простотии в рамките на два месеца... Събота съм, но там не ми е толкова важно. Другата седмица обаче ми идва втори кръг на НОИ и започвам да се притеснявам. Да, имам известен напредък, но все още не съм сигурна в себе си. Де да можех да се върна назад и да си кажа да не зарязвам информатиката така, макар и да не ми беше на преден план тогава. Еми, нямам друг начин, ще наваксам и това е.
Много се ядосвам на класа си обаче. Имам си състезателен дух в излишък, когато се състезавам отборно, особено ако се иска и стратегия. Защо другите не го проявяват? Ще трябва да научат 4 страници, няма да умрат от това. А и самото знание е само половината от състезанието. Как това, че трябва да объркаме другите отбори с въпросите си, това, че те са се надъхали и тн не ги пали поне малко. Ще се мотивират след 1-2 кръга, но дано не е късно тогава.