.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Забелязах,че малко неусетно е преминала около една седмица откакто не съм влизал във форума.Разчетох се и какво да видя.Дали ще коментирам или не като на хората им е скучно пак съм им в устата.Но както са казали:"По-добре на хората в устата отколкото на хората в краката." И не Пантерке няма да падна от стола.Не мога да кажа,че съм чак толкова изненадан.Все пак си зодия Близнаци и колкото и да сме спорили и колкото и понякога да сме си намирали кусури като цяло с времето съм забелязал,че с твоята зодия имам някакви допирни точки.Съдбата от около 6-7 години най-често с представители на именно на тази зодия ме поставя в по-близки отношения пък макар и в доста хороскопи да пише,че Близнаците и Ракът не се кльопали особено.

Иначе какво ми е. Като цяло май апатично.Все повече започвам да си мисля,че наистина съм от хората,които изобщо не са родени за любов, а просто да си живуркат там в пространството и да живеят разни чужди животи.
    И според един индикатор наречен колан нещо съм започнал бая да си понапълнявам.Преди няколко години костюмът ми от бала не ми ставаше на половината, а последните година две от падащи дънки на първата дупка специално пробита за мен вече съм стигнал до 4тата та съм се наканил ако подмина 5тата,която е последна на този колан да мисля какви мерки да взема.
    Макар че пък от друга страна и лоена топка да стана големото пък важно.Едвали на някой ще му е зор освен нещо подхвърлено.По-скоро на мен ще си им е по некомфортно най-вече заради свиването,защото не съм и чак толкова висок.
    А иначе друго какво?:
    Сигнал - Да те жадувам
    http://vbox7.com/play:646608ce3b
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-21-2014 на 11:48
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си