Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
Вършат работата на зомбитата. Бях толкова сигурен, че ще стане така, след като видях завършека на 15я епизод.
TERMINUS е преработена версия на "the hunters" от комиксите и да, хапват си човешко месо.. хората..

/Спойлер/

Ъм ето ви няколко интересни факта и въпроси..
- Месото, което беше на скарата е БЕТ..
- Дали този антагонист, ще бъде по-зъл и лош от губернатора?
- Как ще се измъкнат?
- Керъл, Тайрийз и джудит вече там ли са? /Спойлер/ Би трябвало да се появи една мацка и да ги отдалечи от "the hunters"/спойлер/
- Според вас, след като избягат (естествено, че ще го направят) от terminus, на къде ще поемат? Вашингтон?
- Когато Рик обясни на Каръл за заешкия капан, не можеше ли да се усети, че тъпия терминъс е именно това?
- По пътя имаше чисти къщи пълни с провизии, случайност? Мне, пичовете искат да са сигурни, че вечерята им ще пристигне на време, здрава и невредима..

/Спойлер/

По темата: Да си изтеглиш изпитите по-рано е било ад, но се налага... Изненадата ми пропадна и ми е малко тъжно, но пък скоро наистина много скоро всичко ще стане просто прекрасно, само тъпия април да мине.. Обичам я, каква ми е сладурка и това с вазата беше просто покъртително.... о.О забавно. Адски ме радва факта, че вече си споделяме такива неща, лел. Прекрасница е и и и и ох деа айде да си уча тоя месец да си взема глупавите изпити и да заминавам най-после, че се не търпи вече.. Иначе ми е яко де!!!
Ох има много як нос и блещукащи оченца, на които да се радвам.. ;3
Обичам я.