Цитирай Първоначално написано от Euler Виж мнението
Майката много ми напомня на Пенка. Иначе девети сезон наистина не си струва времето.
Като я видях за първи път бях потресена !Хич не я харесах.Но може би заради ролята й и други неща,в които съм я гледала,вече ми е много симпатична.Пенка не я знаех коя е,но сега я видях и съм потресена от нея хаха.

ще отида с него.Не мога да го оставя сам в това състояние.не ми се ходи,но няма как.това означава в добро и лошо,в болест и здраве.Понякога си мисля "Ами ако го нямаше до мен как щях да се чувствам?" и все си мислех че няма да я забележа чак толкова много разликата.Но сега се замислих че ще замине и за ден ще е далеч от мен,ще се наложи да спя без него и няма да има кой да ме топли сутрин преди работа и сърцето ми се разби само при мисълта.Един човек,а то целия ми живот!права е Цурка-най-накрая получих това,което винаги съм искала-НЕГО!И като се сетя колко неща сме преживели заедно и колко още ни чакат...Той успя да направи немислимото с мен-вече искам сватба,искам да съм с някого до края на живота ми и искам деца!Ох колко го обичам само!