- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Не мога вече, отказвам се. Да върви по дяволите.
Официално си търся нов мъж. Да е над 24, да употребява алкохол и да не е девствен. От София. Все един ще намеря до края на месеца...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Доста познато.Пред непознатият човек нямаш притеснение,че ще започне да те вижда в по-лоша светлина,че ще започне да те съжалява,да му се чувстваш задължен по някакъв начин,който те ограничава спрямо него,да се чувстваш зависим и по ниско т.н. и т.н Та дори и страх да не се отдръпне от теб заради проявените слабости.Докато при непознат човек въобще не ти пука. С него така и така само за момента се разминавате.
Това беше култова обява като за сайт за запознаства. Малко ми напомня на онази реклама на базар.бг дето онази продава мъжа си на някаква друга жена
Иначе при мен все едно и също.Не е станало нещо кой знае колко различно.Нормално как иначе. И да,днес ми е десетият ден, в който си капя капки в очите и се мажа и си слагам гореща вода за по 15 минути.Утре вече поне капките ги намалявам от 4 пъти на 3 пъти.След още 5 дни на два пъти и след още 5 на 1 път.И ако накрая пак се наложи да ме режат ще и таковам таковалото на цялата схема...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!