- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Как не те е срам, да го наричаш боклук човека, бе... Пари ти даваше, премести се заради теб в София, какво ли не направи, а ти се скъса да се ебеш напред-назад, с разни рандъми, той човека ти даваше пари да можеш да си водиш жалкия "софийски" живот, щото дошла селянката от селото у големото село и ае живот не видяла, та за т'ва се разцепи да му изневеряваш, докато човека по цял ден работеше, за да ти изхрани дебелия задник, докато ти си отваряш краката пред всеки и ся да го наричаш боклук? Толкова ли си безочлива? Срам нямаш ли? Ако не беше той, нямаше да си студентка даже, щото той ти плати и семестрите и пари ти даваше, а ти к'во? Само зад гърба му, мизерия след мизерия... И ся "боклук" бил, моето момиче, ако някой в тая ситуация може да се определи като боклук, то това си ти..
А пича дет беше с теб е по-скоро балък, но не и боклук.
Аман от отрепки.
По темата: Деня мина странно, хиляди събуждания а аз искам само да си поспя деа.... Поне си говорихме с нея до не знам кога.. ;3 Такава ми е прекрасница..
Нещо ми е хейтърско.. може да го духате.. ;С
Някойтам да се оправя по-бързо... А Алис в студентски град ли ги търсиш тези?
Ох яко ми е иначе.. слушам си музичка, а ся влизам да се къпя - щото аз як.. ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.