- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Butthurt ли усещам?
Проблема в случая е във форума.. Защото е към потребители на форума.. Аз ли съм нещо сбъркан или ти си тъпа?
И ще е смешно, да се намесиш ти, ако не си пряко засегната, но ако видиш във спора "Потребителката" говори директно за нея, тя просто влезе за да изкаже мнението си, при условие, че я намесват, да мълчи ли, странна логика имаш.. Писах ти е така щото нямаше какво да правя, не си придавай такава важност, детенце.. ;С
Всъщност ние имаме супер много снимки, просто не виждам за нужно да тъпча трафика с едно и също, двайсе и осем пъти дневно, всеки ден. Но да определено аз си "натрапвам" връзката пред другите. Това, че приятелката ми ме е защитила в спор, в който е намесена е голяма "демонстрация" на връзка и определено е много повече от това, да качваме, кифленски снимки постоянно, за да може хората да знаят, кога сме се целунали, кога сме се гледали, кога сме ходили до тоалетна и прочие, щото това, твоето е демонстрация, не нашето. ;С
Сериозно нямам намерение да се карам повече, пък най-малко с теб, за това не бътхъртвай ми просто помисли и прегледай спора, отново да видиш, че тя не е скочила да ме защитава, докато не я намесиха абсолютно директно и нея в спора..
Липсата на аргументация води до отчайващи опити за затапка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.