Доста време и внимание ни отделяте, поласкани сме.
Ти значи си от София, а приятелката ти от Несебър, да разбираме ли, че никога не сте се срещали на живо?
Обаче сега я няма, сигурно спи или сигурно е заета "сутрешна хигиена/а-у,едно-друго" (пъф! вече е обяд)
понякога не те ли пита, ти дали си зает с това? "струва ми се, че само 3-пъти в седмицата си зает
сигурно и тя, е останала с това впечатление, или двамата сте една тюрлия? (Знаеш ли, че IQ-то ми е по-голямо от на вас двамата, взети заедно) за да изчисля кога си ставал и кога си бил зает за да пишеш! "100% и други от форума, са останали с това впечатление"
На такива като вас, това е най-приятното което някога може да се случи, "виртуална любов" оле колко сладко..
Аз ви обърнах внимание, и ви казах какво да направите
Първо трябва да сте спокойни затова ви казвам, че ви трябва малко почивка.
След тази почивка, трябва незабавно да се организирате двамата, и да отивате. "Не знам, дали ще ви се иска да се срещнете на живо, и как ще се организирате, но ако не можете, може да потърсите и онлайн помощ"
Ако искате го взимате на сериозно, ако искате го игнорирайте, то си е за вас.
ЕДИТ" Не забравяй да попиташ ( внимание ли си търсиш? ) или ( ти ся, внимание ли си търсиш? ) & ( Ама вие, внимание ли си търсите? )
Последно редактирано от G3GaSa : 04-06-2014 на 09:05