С риск влюбените да ме нападнат ще кажа нещо на AnarchyBoy.
Пич, обиждаш на селяни и обясняваш как едва ли не еди-кой-си станал човек като отишъл в София, но замислял ли си се, че има разлика между "селяни" и "селяндури"? Не е важно къде е роден или къде живее един човек! Важен е манталитета, акъла и възпитанието. А ти с тези махленски истории се държиш като типичен селяндур. И после приятелката ти ще пита другите дали те били селските клюкари Кефи ме как си противоречите ... Цялата история започна от теб и твоите клюкарски изпълнения и намеси в чуждите животи, а после обяснявате как другите били клюкари и се месели в неща, които не ги интересуват
А теб как точно те интересува другите на кого си отварят краката? Или си бил желаещ да ги отворят пред теб ама не се е получило?
Между другото е смешно да твърдиш, че Зайче търси внимание след като ти и твоята сте тези, които постоянно ни занимавате с всяко нещо, свързано с връзката ви. Като за капак ни занимаваш и като разказваш истории за трети лица ... А после Зайче търсела внимание
Смешка!!! Ако не ти знаех пола бих решила, че мненията да писани от сърдита госпожица, на която са й отмъкнали "любовта на живота" под носа

По темата: Трябва да изрежа още n-броя пеперуди ... Поне декорацията над леглото се получава С-У-П-Е-Р!
После трябва да се захвана и с едни поръчки, а така ме мързи да се занимавам ... Като за капак и времето е ужасно гадно, мрачно и ме избива на сън