- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
На моменти наистина имам усещането,че съм като коминочистач за хората търсещи любовта,че даже и на думи не вярвайки в нея и обеждавайки ме че не съществува завъртяли се около мен.Демек на късмет. Не един път или два пъти вече.Средно до около година две любовта ги грабва.Не моята де...нечия друга.
Иначе си ми продължава поредицата от странни сънища.Днес пък пиех яко в някаква стая,че дори и родитeлите ми в разни моменти се мяркаха.Паралелно на това ходех през някакъв коридор в някаква лаборатория да давам акъл как съвместно с някакви учени да направим изкуствен интелект и да го интeгрираме във флашка.И ту на едното място ту на другото като от алкохола се опиянявах все повече и повече.В един момент се върнах в стаята с алкохола през коридора залитайки здраво та чак едвам нацелвах вратите и щях да си потроша главата.Трябваше да се върна още един път в лабораторията.В стаята обаче като ме видяха хората в какво състояние съм се докарал двама трима ме хванаха и колко и да упорствах макар,че ми беше трудно ме завлякоха да си легна и се събудих,чак на другият ден с мисълта,че е трябвало вчера да отида до лабораторията.След това се събудих.Ма поне усещането беше що годе може да се каже хубаво.
x7aZzy може пък да е хвърлил око на новата си съквартирантка![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-15-2014 на 10:05
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!