Хубаво ми е! Не съвсем хубаво хубаво, но достатъчно хубаво, за да се чувствам добре

Реших да пропусна училището, станах в 11:00 ч. и сега си хапвам "Belvita" и пия кафе. И да се похваля! Стана много хубаво кафе, разбрах къде греша при пускането на кафемашината. И вече ще пия само хубаво кафее ^^ И си сложих съвсем малко захар, горчиво май ми харесва повече. <3

Днес планувам да направя някои полезни неща, като например да погледна задачите по математика (утре ще правя някакво контролно, което съм изпуснала, казаха, че учителят е направил по-гадни версии, как да стане :Д) и да напиша докладите за PTPI, да ъпдейтна малко Фейсбук страничката. И евентуално да потренирам, ако не ме домързи :Д Определено се чувствам по-добре, когато не пия кока-кола, не ям шоколад и разни неща от сорта на чипс - особено вечерно време. Има надежда!

И тъй... реших, че някои неща просто не си струват нервите. Близнаците (фотографите ни за випускника) добре че се съгласиха снощи да отменят снимките за днес. Сега ще изцикля в групата на класа, как може да пропуснем такъв страхотен ден за снимки! Толкова много ме е яд, хехе. Абе, просто ми е хубаво.