- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Това ми е напълно ясно.Във фирмата ми има много преуспели жени със заплати по 5000 лв,пътуват много-кеф ти Мексико,кеф ти Алпите- и носят невероятни дрехи.Но са разведени всички до една /общо 9/. Това не е задължително да се случва с всички,но е достатъчно голямо число.Просто не мога да съм добра майка и да съм постоянно някъде по работа.А ако ставам майка то искам да съм най-добрата в това. Мечтите не са това,което бяха едно време като бях малка.
А сега те са решили да ми съсипват нервите.майка ми и баща ми ще ме изядат с парцалите,но ми омръзна да мълча и да съм лоша.Говори ми че сме роднини,но нито веднъж не се е държала все едно сме близки,да не говорим че е сестра на баща ми.И то по-голяма.Изисква аз да й се отчитам като има хубаво събитие в живота ми,говори ми за уважение и за браткска обич,но в тежки моменти са ни изритвали като улични псета.Казах й аз хубаво да мълчи,ама не се разбира от дума.Убий глупака с мълчание са казали хората.Но мълчах прекалено много.Призна си че не съм само аз виновна,ама все пак съм по-виновна от щерка й.наглостта на някои хора е безгранична!