Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
Много ме е страх наистина за този бал. Най-важното е да се чувствам добре, защото... просто защото веднъж завършвам. Имам си някакви мои... надежди, мечти, представи, обаче си мисля, че нищо няма да е точно такова, каквото си го представям. Затова се опитвам да не искам нищо, просто да се насладя на това, което ще се случи, каквото и да е то. Това е единственият начин да се чувствам страхотно. Мхм.
и аз така.. чак страх не ме е, но наистина влагам надежди това да е една от най-яките ми вечери и нощи, прекарани извън вкъщи и тн.. първоначално си мислех дори да не пия особено, но като се замисля как иначе ще изтърпя циганските оркестри, дънещата чалга от колите и тоя целия фарс не знам.. добре че след ресторанта засега имам 2 варианта, и двата прекрасни :3 но пък ако пия ще ми дойде на главата и устата да почна да му дрънкам на тоя прекрасник къв е як, не знам кво мога да му причиня, честно, бих го изнасилила хаха :д
днес ми беше тъпо, ама той като ми ги написа тия работи и аз клйдскй :3 но имам адската параноя, че имам кърлеж на врата? дафък дафък, дано греша ;д