.
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Threaded View

JustaLittleKid
    Guest
    На мен пък изобщо не ми е празнично. Като цяло не си падам по такива семейни празници, повечето семейни сбирки са ужасни, скучни, досадни. Утре ще се наложи да сме вътре, което е изключително потискащо, никаква атмосфера няма. Когато сме на двора, е доста по-приятно. Ще постоя час-два и си се качвам. :Д

Иначе днес боядисвахме яйца с майка ми, станаха много якиииии^^ Нямам търпение да дойде утре сутринта, вкусен козунак и яйца, мммхм. :Д

Edit: Днес осъзнавам колко съм щастлива всъщност. Първо реших да си припомня за разните там синдроми на Патау, Едуардс и т.н. (в темата на 12-класниците ги обсъждаха) и снимките, които видях, бяха толкова ужасяващи. Толкова съм щастлива с това, което представлявам, от начина, по който изглеждам.

Преди малко пък гледах репортаж в предаването "Ничия земя", посветено на доживотния затвор. Показаха интервюта на двама затворници, толкова... докосващо, не знам. Толкова каращо те да се замислиш. Не съм сигурна за какви престъпления бяха (единият мисля, че е убил педофил непредумишлено), но някак... всеки заслужава втори шанс. Аз видях не закоравели престъпници, а хора, осъзнали дълбочината на своята грешка. Хора, чийто живот е бил отнел, хора без надежда за по-светло и добро бъдеще. А аз? Имам хиляди възможности, които бих могла да реализирам. Имам... имам живот, който да изживея, да правя избори, да бъда със семейството си, с близките си. Имам бъдеще.
    Последно редактирано от JustaLittleKid : 04-19-2014 на 19:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си